Pre će biti da ih je sa namerom preskočio 🙂Zaboravio si Sopranove
Naravno da nisam zaboravio nego nisam fan iste tj HBO ima 15 boljih serija, lagano.Zaboravio si Sopranove
Daaaa Sopranos, Mad Men i Fleabag su mi naj naj.Ma jok obožava ih to mu je omiljena serija
Ništa me nije uhvatilo (za praznike me zabole, ja sam asocijalni mizantrop bre) + alkohol ne pijem + rakiju u životu nisam ni probao.Изгледа да је колегу Шамана ухватила празнична атмосфера, или ракија, па је почело нешто и да му се свиђа од кинематографије🙂.
Ništa me nije uhvatilo (za praznike me zabole, ja sam asocijalni mizantrop bre) + alkohol ne pijem + rakiju u životu nisam ni probao.
Jeste 🙂Jel to gde piju Grand kafu?
I od mene preporuka za seriju. Proverio, stvarno Grand kafa. 🤣![]()
Zanimljiva vikend serija koja je spakovana u 6 epizoda. Lako se gleda i svaka epozoda drži pažnju gledaocu.
Preporuka za gledanje.
The gentlemen![]()
Odlična, baš mi je legla. Nisam ni video da je Guy Richie, baš odiše njegovim stilom. Sada moram pogledati i film. Svidja mi se što je lagana, nema negativnih posledica za glavne aktere 😁
Film je još bolji.isto nisam jos film, u planu mi je, legla serija lepo. 8/10.
Jel se na ovaj film misliFilm je još bolji.
Meni uzasne. Druga sezona mi gora od prve koja je po sebi bila losaOdlicne prve 4 epizode druge sezone Fallout_a. Drze paznju a i imam osecaj kao da sam u igri 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari