Šta je novo?

Veš mašine

Cale genije stavio jastuk na 90c i on pukao kao konfeta. I jos ne moze ni vratanca da se otvore sada 🙄😶

Trebalo bi da ima neki nacin da se otvore vrata i kad "nece" da se otvore.
Boško moj ima neku opciju da se negde nesto necim šrafcigeričnim pritisne i odbrave vrata. (ne secam se tacno gde)
U svakom slucaju zbog perja ili sundjera (zavisno od punjenja) morace da se otvara bubanj i sve cisti...

Da pitam da li si probao da odvrneš u smeru suprotnom od kretanja kazaljke na satu?

Uff isti problem sam imao sa gumicama za kosu... sseckao komad po komad i pincetom vadio...
Ali ja nisam imao ovaj beli deo kod tebe vec sam mogao da pridjem, jedva, ali sam mogao... Jedino probaj da odvrnes ali pazi da ne slomis peraja

Uff isti problem sam imao sa gumicama za kosu... sseckao komad po komad i pincetom vadio...
Ali ja nisam imao ovaj beli deo kod tebe vec sam mogao da pridjem, jedva, ali sam mogao... Jedino probaj da odvrnes ali pazi da ne slomis peraja

Ovo je kao neka trakica ne znam od cega,ja sam je po malo cupkao-vukao lagano pa sam je skratio ali jos je tamo a odavde je jedini pristup.Ovaj beli deo ne mogu da skinem ispred inace bi bilo dosta lakse prici.

Na nekom random klipu na YT videh nekog sto otvara neku, da ne slazem ali cini mi se Beko/Gorenje nesto tako ves masinu sa plasticnim bubnjem, ali svakako nije zalepljen, vec je srafovima spojen. Mislio sam da je svaki plastican bubanj zalepljen. Ko ce znati da li jeste ili nije...
To isto važi i za LG i Bosch (koji sam ja imao, kažu ovde da zavisi od serije), iskreno danas to više nije ni kriterijum, kupi sa 5 godina garancije i baci čim se pokrvari (reciklaža).

А да пробаш да скинеш пумпу, можда ћеш имати бољи приступ?
(Јесте мало више посла, али...)
Uradila je jedno pranje sinoc pa cini mi se da ga vise nema,valjda ga je voda povukla posto sam ga bio poprilicno skratio,nadam se da nece morati pumpa da se skida 😏

Pozdrav,
Hteo sam da kupim Electrolux EW7F3484UE, međutim izašao je ovaj model EW7F3484UE jeftiniji. Pa me zanima koji je bolji?

Pozdrav, evo posle 8 meseci , mada perem veš dva puta mesečno, znači 16 pranja, mašina Gorenje WNPI82BS počela da pušta vodu na donjem delu vrata. Šta da kažem, bruka i sramota, ovde sam se informisao da ne uzimam kinesku verziju, nego verziju "made in Europe" i eto problem, ili je guma ili su popustila ona smrdljiva plastična vrata. Da napomenem da se voda taloži na gumi ispod stakla od vrata i tu ima neka rupica na gumi, možda je ona zapušena, videću kad mašina završi pranje. Na prethodnoj veš mašini nije se tu voda skupljala i nije bila nikakva rupica na gumi za odvod.

Poslednja izmena:
Ne verujem da je do tih rupica,one služe za odvod vode da ne stoji izmedju kanala gume,nema veze sa propuštanjem vode na vratima.Ja ubacijem sve i svašta u mašinu,radna odela itd,kamenja ispadaju po bubnju i nemam nikakvih problema.Nije ista,ali slična mašina

Ne verujem da je do tih rupica,one služe za odvod vode da ne stoji izmedju kanala gume,nema veze sa propuštanjem vode na vratima.Ja ubacijem sve i svašta u mašinu,radna odela itd,kamenja ispadaju po bubnju i nemam nikakvih problema.Nije ista,ali slična mašina
Onda vrata ne dihtuju kako treba, nisu hermetički zatvorena, ali posle 16 pranja da popuste vrata, bolje da ćutim i ne psujem. Videću i filter kad završi mašina.

Pogledaj vrata i gumu kad završi.Filter nije,ostala bi voda u bubnju,ne bi curelo u toku rada na vratima

Pogledaj vrata i gumu kad završi.Filter nije,ostala bi voda u bubnju,ne bi curelo u toku rada na vratima
Nisam ništa ustanovio, ne znam šta se dešava, ispod vrata mokro, zadigao sam je unazad, pipkao gledao nema vode, videću sledeći put kad budem prao veš, mada kad se otvore vrata vidi se da je tu curkalo nadole, znači slabo dihtuje.

Samsung. ili Bosh..? Samsung ima na shošster na akciji model WW90DG6u8fleu4 ili Bosh wgg244z5by. Samsung je 50.000 Bosh 60.000..Pre toga ima gorenje prodao kao ispravnu.. da ni zamenio za Beko 2u1 za koju sam dobio zamenu jer nije bio deo za susenje.. E sad odustajem od kombinovane nekako cu naći mesta negde u stanu za susenje ali šta uzeti sada do 60.000

Pozdrav, evo posle 8 meseci , mada perem veš dva puta mesečno, znači 16 pranja, mašina Gorenje WNPI82BS počela da pušta vodu na donjem delu vrata. Šta da kažem, bruka i sramota, ovde sam se informisao da ne uzimam kinesku verziju, nego verziju "made in Europe" i eto problem, ili je guma ili su popustila ona smrdljiva plastična vrata. Da napomenem da se voda taloži na gumi ispod stakla od vrata i tu ima neka rupica na gumi, možda je ona zapušena, videću kad mašina završi pranje. Na prethodnoj veš mašini nije se tu voda skupljala i nije bila nikakva rupica na gumi za odvod.
Za pocetak lepo obrisi staklo vrata, da nije zaprljano pa guma ne dihtuje, takodje obrisi gumu koja naleze na staklo. Ako opet curi zovi servis u garanciji je. Takodje mozda ti je penila i izbacivala penu kroz otvor za prasak, pa se slilo pored vrata, meni se to jednom desilo zbog previse praska koji stavljamo, licilo da vrata pustaju, u stvari curela pena kroz kutiju za prasak pa na vrata, slivalo se dole.

Za pocetak lepo obrisi staklo vrata, da nije zaprljano pa guma ne dihtuje, takodje obrisi gumu koja naleze na staklo. Ako opet curi zovi servis u garanciji je. Takodje mozda ti je penila i izbacivala penu kroz otvor za prasak, pa se slilo pored vrata, meni se to jednom desilo zbog previse praska koji stavljamo, licilo da vrata pustaju, u stvari curela pena kroz kutiju za prasak pa na vrata, slivalo se dole.
Može biti i to što kažeš, nakrkao sam danas praška više nego što treba, mrzelo me posle da odvađam.

Nama je jednom končić ostao na mestu gde guma naleže na vrata. Curilo tol'ko da se velika lokva stvorila na po' kupatila.
Nikada se nije ponovilo kada je žena počela da pazi na te detalje.

Nama je jednom končić ostao na mestu gde guma naleže na vrata. Curilo tol'ko da se velika lokva stvorila na po' kupatila.
Nikada se nije ponovilo kada je žena počela da pazi na te detalje.
Нама буквално длака. Каже жена капље вода на вратима. Ја полгедам, а оно између стакла и гуме на самом дну врата длака.

Za sada je korektna,ali i dalje imam zamerke za kvalitet izrade.Tanak lim koji kao da je pravljen od papira,losa i tanka plastika,sarke vrata su od plastike i cak imam utisak da je malo glasnija od Gorenja.

Je'l ima neko HISENSE WF 3S1043 BW ves masinu zanima me kako se pokazala razmisljao sam da kupim ovaj model pa me interesuje kako pere i da li drpa odecu posto trenutno imam Miele masinu koja cepa odecu katastrofa, zaglavljuju peraja na pumpi izbacuje greske, pere po 5h na 40c baguje programator itd. 🙂

Nista ne smeta, to je sa vrata koja se otvaraju na gore. Kako je tu počelo da trune i korozira bez dodira vode - nije mi jasno... Dal vredi da gitujem, ili samo farbanje?

Nazad
Vrh Dno