Grga Pitić
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.05.2024
- Poena
- 135
Ništa, sad će je ugasimo. 😊
Nakon reinstalla radi sve bez problema. Verovatno je samo nesto zabagovalo, hvala u svakom slucaju.Jesi probao sa brisanjem keša, pa i same aplikacije, reinstall?
Ja sam ugaio plaćanje na rate pre neki mesec, morao sam u poslovnicu, završio za par minuta u tržnom centru (već sam se tamo zatekao).Hoće i hoće. Mislim da ti se čak i neće videti da si izmirio ceo dug, odnosno prebaciće ti u avans sve preko jedne rate što si uplatio. Ako ne sada, onda nakon preseka. Postoji opcija da ukineš opciju da automatski deli na rate, ali za to ne znam koja je procedura. Takođe, ako nemas Premium račun, moraš do poslovnice da ti omoguće prevremi otplatu tih rata.
cca 5‰ više.Jedan info ako nekome znači, za pravna lica, ako prodajete devize, obavezno zovite banku na 011/220-71-50 i tražite bolji kurs od onog u aplikaciji, danas je u app bio 115.689 a nakon poziva su dali 116.30
Limiti za IPS plaćanja su definisani i ne mogu se menjati:Pokušavam da platim IPS QR kodom ali mi aplikacija ne dozovljava iznos veći od 100000 RSD. Javlja da je iznos veći od dozvoljenog za IPS.
Ako ručno kreiram nalog za plaćanje, onda mi je dozvoljen iznos oko 295000 - što se poklapa sa maksimalnim limitima i plaćanjima u poslednjih 7 dana.
Zna li neko za ovo ograničenje po IPS ili je u pitanju neki bug?
Bukvalno, 100000 RSD mogu da unesem putem QR koda, ali je već 100001 problem.
Kad skeniram QR kod sa manjim iznosom od 100K, onda mogu ručno da ga promenim ali samo do 100K - za svaki veći iznos opet javi grešku.
Para ima dovoljno, a sve transakcije (i QR i ručne) u poslednjih 7 dana su zajedno manje od 5K.
Pozdrav
help.raiffeisenbank.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari