... Evo i ja upecao 24.12 jedan XIAOMI Redmi 13C 5G (8+256) ... 😎
Iskustvo je ovako:
Na badnje vece 24.12, kliknuo na reklamu od nekih igara odakle ,,zaradjujem,, na predjeni milestone (u sustini reklame koja podj***** aplikacije sa GPlay hteli mi to ili ne) ...
Nailazi random reklama po sred aplikacije, kao po obicaju odmah sam se i prijavio ...
U tacno 19:58, otvorio TEMU app i proverio flashsale01 i tako cekajuci ga iza vrata cim je otkucalo 20:00 i par sekundi kasnije (mozda 2-3) pojavi se GRAB ili ZGRABI tipka jake narandzaste boje ... Napomenuo bih da sam bio ludak tako sto sam cesto tapkao na istu tipku dok ne postane jarka boja jer sam skontao da ako cekam jedno 10 sekundi ode nagrada drugom korisniku ... Za neko cudo, tako je i bilo: uspeo sam upecati (mozda milisekundama) ovaj telefon - istog trena mi se pojavljuje dijalog prvo o potvrdi adresi i odmah zatim naplata sa Master kartice... Bio sam hladno iznenadjen u fazonu: WTF, da li je realno da sam uspeo da uhvatim ovo?!?
Vidim u app medju orders da stvarno stoji XIAOMI na raspolaganju i da ce ici na pakovanje pa posle slanje direktno ....
Interesantno je da je paket 30.12 stigao u Srbiju na aerodrom, da bi odmah kasnije vec zavrsio u carini 31.12 - i naravno sva ta carinska kontrola se zavrsava 5.01 i salje posle za Šimanovce odakle preuzima kurirska sluzba: M-ONE.
M-ONE sve to lepo spakuje i salje posle preko D-Express ili AKS kurirske sluzbe - ono sto je bitno jeste da stizu poruke na Viber tako da ko god preuzme paket od XY kurirske sluzbe - svakako salju dalja upustva. Brojevi paketa za pracenja se ne menjaju - onako kako je TEMU pridodao za svaki paket - tako i stoji do danjeg!
Paket je u medjuvremenu stigao danas 9.01 mnogo brzo nego sto obicno biva. Otac je sacekao kurira AKS, kurir doneo bez problema. 😎
Samo mi je malo cudno sa obzirom da je ovo uredjaj i podleze vecoj carinskoj kontroli nego xyz roba sa buvljaka, plisane igracke, zvake, plastike - zasto onda cekamo svi paket iz AliExpress-a, E-BAY, Amazon po 20 dana i vise kako bi carina zavrsila svoj deo posla ??!!?? 🧐
Sve u svemu, nastavljam da pratim desavanja sa TEMU-a, mozda ulovim jos neko parce uredjaja, a mozda je i to ipak samo euforija za prvog korisnika na jednom telefonu na jednu IP adresu ... (ne bi me cudilo da jeste ) ... 🙃
Svima Srecna 2026 godina i puno uspeha i druzenja na Benchmarku! ✨🌟💥