Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Možeš da se nadaš ponovnom uspehu samo pod 3 uslova:

1-Nov Android/Apple uređaj
2-Napravljen nov Temu nalog na njemu
3-Nova IP adresa (naječešće se dobija resetovanjem glavnog rutera)

Inače gubiš vreme pokušavajući na istom uređaju/nalogu/adresi.
Na fb grupi se jedna zena hvalila da je u dva dana dva tableta dobila

Na fb grupi se jedna zena hvalila da je u dva dana dva tableta dobila
Na drustvenim mrezama svi se hvale kako su nesto dobili, ja sam cak i procitao da je jedan lik dva puta dobio besplatno 5-6 poklona na onu foru da se moraju pozvati novi clanovi.
Ja bas nesto u to neverujem jer da bi dobio te poklone moras pozvati bas dosta novih clanova koji ce prihvatiti poziv.

Ja jedino sta sam dobio besplatno je ultimativna nagrada na QQQQ kalendaru, sad idem ka drugoj, rucni usisivac i ranac koje sam odabrao na kalendaru iz potrosenih 1000 dinara, sve ostalo sto sam porucivao platio sam.
Mozda cu u buducnosti imati vise srece.

Preskocio sam jedan dan QQQQ
Šta ce se desiti sa ultimativnom nagradom?

• Like
Reagovanja: s5p
^^Možeš da sačekaš dan kada je na redu neki od izabranih "poklona" pa za min 1000 din ujedno dobiješ i taj poklon i povratiš propušteni dan.

Preskocio sam jedan dan QQQQ
Šta ce se desiti sa ultimativnom nagradom?
Preskocio da otvoris polje ili preskocio da pazaris za 1000 dinara?
Ako si preskocio da otvoris polje onda ne znam ali sto se tice kupovine ne moras svaki dan da kupujes, ja sam prosli put kupio svega dva puta i dobio ultimativnu nagradu, tako ce biti i ovaj put.

Ja sam dobio pre 3 dan, bila je pauza od 10tak dana. Dobio sam 7300 na 9000 potrošenih. Pre toga sam dobijao svaki dan nešto tipa 12000 na potrošenih 18000.

Moja drugarica upravo zabola stoni mikser na flashsale01 (nagrada koja se ovde nije do sada pominjala lol) i iz nekog razloga uopšte nije srećna zbog toga, kaže danima jurila neku turpiju. Budala.
Procenjena vrednost stotinak evrića, evo slatko se ismejasmo idejama kako i kome da ga uvali pošto joj treba ko rupa u glavi otprilike 🙂

Danas stigao Xiaomi Redmi 13C 8/256GB koji sam ugrabio 29.12. za 99 dinara.
Sumnjivo je pakovanje, nema folije, samo dve selotejp nalepnice koje su malo aljkavo zalepljene.
Kad skeniram barkodove, izbacuje neke gluposti.
Uopšte se ne razumem u telefone i njihova pakovanja, da li to sve tako treba da bude?
Evo i slika:

IMG_20260109_224416138.jpgIMG_20260109_224453709.jpgIMG_20260109_224459260.jpgIMG_20260109_224527617.jpgIMG_20260109_224559680.jpg

Sumnjivo je pakovanje, nema folije, samo dve selotejp nalepnice koje su malo aljkavo zalepljene.
Uopšte se ne razumem u telefone i njihova pakovanja, da li to sve tako treba da bude?
Evo i slika:
Sve je regularno, evo ti u prilogu šta izlazi proverom IMEI broja:

Prilozi

• IMEI.jpg
    IMEI.jpg
    116.8 KB · Pregleda: 88
Samo pitam, čoveče, otkud znam da ga nije neko otvarao usput, zbog toga mi je sumnjivo kako je zalepljeno.
Kao što rekoh, ne razumem se i lepo upitah, šta drviš odmah, ufffff...

Ne
Nego ne mozes da verujes da si dobio real deal pa podsvesno trazis dlaku u jajetu.
Meni jje stigla kutija od laptopa sa rupom
A monitor od 32" nije ni imao nalepnicu. Komotno je mogao neko da izvadi i da mi dostave praznu kutiju.
To je sto je - ako ti se ne svidja mozes da vratis. Besplatno je 🙂

Ma, neka si me psihoizanalizirao.
Svašta bih ti rekao, ali avaj, nije vredno.

@DonMarkon

Ako pogledas ALIBABA ponudu shvatices koliko prevara i plagijata postoji.

Tako da nikada nisi siguran sta ce neki online shop da posalje.

Pogledaj sta samo rade npr. sa punjacima za telefone.
Onda SSD
itd.....

Hm da. Siguran sam da postoje brojne kopije najjeftinijeg 5G telefona na tržištu na Alibabi jer to je nešto čime se ljudi bave...

... Evo i ja upecao 24.12 jedan XIAOMI Redmi 13C 5G (8+256) ... 😎

Iskustvo je ovako:
Na badnje vece 24.12, kliknuo na reklamu od nekih igara odakle ,,zaradjujem,, na predjeni milestone (u sustini reklame koja podj***** aplikacije sa GPlay hteli mi to ili ne) ...
Nailazi random reklama po sred aplikacije, kao po obicaju odmah sam se i prijavio ...
U tacno 19:58, otvorio TEMU app i proverio flashsale01 i tako cekajuci ga iza vrata cim je otkucalo 20:00 i par sekundi kasnije (mozda 2-3) pojavi se GRAB ili ZGRABI tipka jake narandzaste boje ... Napomenuo bih da sam bio ludak tako sto sam cesto tapkao na istu tipku dok ne postane jarka boja jer sam skontao da ako cekam jedno 10 sekundi ode nagrada drugom korisniku ... Za neko cudo, tako je i bilo: uspeo sam upecati (mozda milisekundama) ovaj telefon - istog trena mi se pojavljuje dijalog prvo o potvrdi adresi i odmah zatim naplata sa Master kartice... Bio sam hladno iznenadjen u fazonu: WTF, da li je realno da sam uspeo da uhvatim ovo?!?
Vidim u app medju orders da stvarno stoji XIAOMI na raspolaganju i da ce ici na pakovanje pa posle slanje direktno ....
Interesantno je da je paket 30.12 stigao u Srbiju na aerodrom, da bi odmah kasnije vec zavrsio u carini 31.12 - i naravno sva ta carinska kontrola se zavrsava 5.01 i salje posle za Šimanovce odakle preuzima kurirska sluzba: M-ONE.
M-ONE sve to lepo spakuje i salje posle preko D-Express ili AKS kurirske sluzbe - ono sto je bitno jeste da stizu poruke na Viber tako da ko god preuzme paket od XY kurirske sluzbe - svakako salju dalja upustva. Brojevi paketa za pracenja se ne menjaju - onako kako je TEMU pridodao za svaki paket - tako i stoji do danjeg!

Paket je u medjuvremenu stigao danas 9.01 mnogo brzo nego sto obicno biva. Otac je sacekao kurira AKS, kurir doneo bez problema. 😎

Samo mi je malo cudno sa obzirom da je ovo uredjaj i podleze vecoj carinskoj kontroli nego xyz roba sa buvljaka, plisane igracke, zvake, plastike - zasto onda cekamo svi paket iz AliExpress-a, E-BAY, Amazon po 20 dana i vise kako bi carina zavrsila svoj deo posla ??!!?? 🧐
Sve u svemu, nastavljam da pratim desavanja sa TEMU-a, mozda ulovim jos neko parce uredjaja, a mozda je i to ipak samo euforija za prvog korisnika na jednom telefonu na jednu IP adresu ... (ne bi me cudilo da jeste ) ... 🙃

Svima Srecna 2026 godina i puno uspeha i druzenja na Benchmarku! ✨🌟💥

Prilozi

• temu 5.png
    temu 5.png
    53.2 KB · Pregleda: 68
  • temu 4.png
    temu 4.png
    67.8 KB · Pregleda: 33
  • temu 3.png
    temu 3.png
    97.4 KB · Pregleda: 30
  • temu 2.png
    temu 2.png
    87.3 KB · Pregleda: 33
  • temu1.png
    temu1.png
    113.7 KB · Pregleda: 32
  • temu 6.png
    temu 6.png
    134.1 KB · Pregleda: 32
Jedno pitanje za flashsale01
Jel se otvori stranica i ceka 20h pa ko klikne?
Ili ko prvi otvori stranicu u 20:00h dobije grab dugme? Kako radi ovo tacno?

Kod mene je bila sitacija da sam klikno flashsale01 u 19:59:59, i dobio sam da kliknem grab. Sad bio sam iskreno spor, ubacivao broj debit kartice trebalo mi je 2-3 minuta al eto uspeo na kraju.

Evo i slika:

Pogledajte prilog 522764Pogledajte prilog 522765Pogledajte prilog 522766Pogledajte prilog 522767Pogledajte prilog 522768

ispod svakog barkoda ti pise sta se krije iza.... nije to QR
telefon je original

Jedno pitanje za flashsale01
Jel se otvori stranica i ceka 20h pa ko klikne?
Ili ko prvi otvori stranicu u 20:00h dobije grab dugme? Kako radi ovo tacno?

Kod mene je bila sitacija da sam klikno flashsale01 u 19:59:59, i dobio sam da kliknem grab. Sad bio sam iskreno spor, ubacivao broj debit kartice trebalo mi je 2-3 minuta al eto uspeo na kraju.
otvoris stranicu od 20:00 do 20:10 i pritisnes grab now, ako si odredjen da dobijes dobices. Pre 20:00 treba da udjes preko reklame i odaberes predmet

Da li dobijate claimcredit, vec 10 dana nista kod mene
Kada mi treba onda ne dobijam. Pojavi mi se kad obavim kupovinu. Svaki dan me spamuju. Nisam siguran ali mislim da to traje dok mi ne dodje posiljka. Posle toga opet nema nista.

Nazad
Vrh Dno