Šta je novo?

Samsung Galaxy A54

Da pitam, jel ima neko problem sa 5G mrezom na ovom telefonu. Supruga ima MTS karticu i kod nje nikako nece da ae aktivira 5G. Prokusao sam sve zivo, resetovao podesavanja, ukljucivao avionski režim, restatovao i nista. Onda sam uzeo njenu karticu ubacio u svoj telefon i uredno mi prijavilo 5G mrezu, znaci nije do mts kartice. Onda sam moju A1 karticu ubacio u njen Samsung A54 i prijavilo mi 5G mrezu, tako da nije ni do A54, da kazem da ima neki bug i slicno. Znaci MTS signal u kombinaciji sa A54 nece 5G. Sta bi to moglo jos da bude....cak sam cackao i napredna servisna podesavanja ali i tu je ok sve podeseno.... Da , cak sam i sa Mts portala ukucao njen broj telefona da posalju podesavanja, i to je sve ok stiglo i opet nista..

Prilozi

• IMG_20251205_191100.jpg
    IMG_20251205_191100.jpg
    171.9 KB · Pregleda: 14
Poslednja izmena:
Na mnogim Samsung modelima ne radi 5g mreža ako ste na MTS-u i Yettel-u.
Ljudi su više o tome pisali u ovoj temi.

Da li neko koristi native call recording na A54 sa izmenom csc koda? Kupio bih ovaj tel ali nesto citam da od androida 16 izmenom csc koda ne moze da se aktivira snimanje razgovora.

Da li neko koristi native call recording na A54 sa izmenom csc koda? Kupio bih ovaj tel ali nesto citam da od androida 16 izmenom csc koda ne moze da se aktivira snimanje razgovora.
Ja dok sam imao taj telefon znam da je bolja varijanta bila da se otključava bootloader i lepo fleshukes firmware za Indiju i zakljicas bootloader nakon toga. To ti je svakako bolje nego da menjaš samo csc. Kad promeniš samo CSC onda ne znam dal stižu Ota ažuriranja. Ovako kad je komplet rom recimo za region Indije Ota stiže normalno, a uz to imaš call recorder. Svakako na Xiaomi, OnePlus isti je slučaj. Fleshujes Indiju ili Indoneziju da bi telefon imao native call recorder na androidu 16.

Ko sem imel ta telefon, vem, da je bila boljša možnost odkleniti zagonski nalagalnik in naložiti vdelano programsko opremo za Indijo ter nato zakleniti zagonski nalagalnik. To je zagotovo bolje kot spreminjati samo CSC. Ko spremeniš samo CSC, potem ne vem, ali prihajajo OTA posodobitve. poslovna darila dežniki Na ta način, ko je celoten ROM na primer za indijsko regijo, OTA normalno pride in imaš tudi snemalnik klicev. Zagotovo je na Xiaomiju, OnePlusu enako. Naloži programsko opremo za Indijo ali Indonezijo, da bo imel telefon izvorni snemalnik klicev na Androidu 16.
tako je

Nazad
Vrh Dno