Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Изгледа да су мени уместо 1768 наплатили око 5000,

Prilozi

• 1000008317.jpg
    1000008317.jpg
    114.1 KB · Pregleda: 157
Evo nečeg novog za mene. Za početak, ponovo (nakon par nedelja) imam cc na svoja 2 naloga. Ali ne na svom telefonu, već ženinom, i to ako je nalog na engleskom jeziku. A nagrada na jednom zanimljiva- obećani kredit+ kuponi!

Prilozi

• Screenshot_20260107_192519_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
    Screenshot_20260107_192519_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
    81 KB · Pregleda: 130
Evo nečeg novog za mene. Za početak, ponovo (nakon par nedelja) imam cc na svoja 2 naloga. Ali ne na svom telefonu, već ženinom, i to ako je nalog na engleskom jeziku. A nagrada na jednom zanimljiva- obećani kredit+ kuponi!
Za koji iznos kupovine je bio taj cc od 12750?

sve ce da urade kinezi samo da pomere sto dalje vracanje kredita korisniku, ne bi li ovaj i neku ratu zaboravio u medjuvremenu.

Нисам ништа разумео.

3.12. сам нешто поручио па откатао, паре су скинуте са рачуна али нису рефундиране.
То је ваљда био неко кредит да купим касније. Око 3900.
Нису они кредити који они дају као промоцију него праве паре.

Тек јуче сам непто поручио за ~1700, али је скинуто са рачуна.

Не знам где је нестало оних ~ 3900?
Pa ja sam ti o tome pisao jer sam imao istu situaciju sa predmetima od 0 dinara
Tebi je izasla jedna cena, verovatno nisi ulazio u predmet ali tamo ti stoji druga cena, okacio sam slike kako to kod mene izgleda pa pogledaj, verovatno je bio isti slucaj i kod tebe,
Kako se dodaju predmeti tako se cena uvecava u korpi i verovatno si ti mislio da je to 1700 dinara ali u stvari je bilo 3900+1700 jer su te cene ukombinovane sa kreditom.
Meni su jedino realno racunali kredit na onom QQQQ kalendaru i nigde vise, sta god drugo da sam kombinovao uvek nesto mora da se doplati.
Nije mi jasan taj njihov sistem ali ocigleno 1 kredit nije 1 dinar i kredit ne vredi kao sto vrede pare, iako oni kazu da je 1 kredit = 1 dinar.
Ali s obzirom da sve preuvelicavaju isto kao u claimcredit-u pise da ti vracaju 240% pa vrate mnogo manje, verovatno je i u ovom slucaju isto, lazu samo tako.

Postoje i predmeti sa poštarinom. Juče zamalo da se zeznem, kreće mi nova tura qqqq i biram sitnice da pokrenem igru, stavljam u korpu dva artikla od ~100 din. očekujući da mi se iznos skine iz kredita (imam tipa 400-500). Kad ono međutim, traži mi da doplatim. Pogledam šta se dešava, jedan artikal se šalje iz Srbije (nekakva Panda) i lagano na njega nakačena poštarina. Tako da ima i toga, čisto da znate.

Pa ja sam ti o tome pisao jer sam imao istu situaciju sa predmetima od 0 dinara
Tebi je izasla jedna cena, verovatno nisi ulazio u predmet ali tamo ti stoji druga cena, okacio sam slike kako to kod mene izgleda pa pogledaj, verovatno je bio isti slucaj i kod tebe,
Kako se dodaju predmeti tako se cena uvecava u korpi i verovatno si ti mislio da je to 1700 dinara ali u stvari je bilo 3900+1700 jer su te cene ukombinovane sa kreditom.
Meni su jedino realno racunali kredit na onom QQQQ kalendaru i nigde vise, sta god drugo da sam kombinovao uvek nesto mora da se doplati.
Nije mi jasan taj njihov sistem ali ocigleno 1 kredit nije 1 dinar i kredit ne vredi kao sto vrede pare, iako oni kazu da je 1 kredit = 1 dinar.
Ali s obzirom da sve preuvelicavaju isto kao u claimcredit-u pise da ti vracaju 240% pa vrate mnogo manje, verovatno je i u ovom slucaju isto, lazu samo tako.
1 kredit jeste 1 dinar, zato i pise u RSD
mora da se doplati samo kad iznos prelazi kolicinu kredita koju imas logicno.
Malo bolje pogledaj kako se obracunava limited time discount i zasto se povecavaju cene svakim dodavanjem u korpu
Ovo za 240% isto pise, objasnjeno je i ovde i u aplikaciji

Postoje i predmeti sa poštarinom. Juče zamalo da se zeznem, kreće mi nova tura qqqq i biram sitnice da pokrenem igru, stavljam u korpu dva artikla od ~100 din. očekujući da mi se iznos skine iz kredita (imam tipa 400-500). Kad ono međutim, traži mi da doplatim. Pogledam šta se dešava, jedan artikal se šalje iz Srbije (nekakva Panda) i lagano na njega nakačena poštarina. Tako da ima i toga, čisto da znate.
Postarina ima samo sa tim lokalnim prodavcima. Na njihovim oglasima tj na svakoj slici nalazi se natpis "lokalna dostava iz srbije", pri checkoutu naznaceno je "local warehouse" a u regularnoj pretrazi ima i tag "local".

*** ljudi samo citajte i gledajte sta pise. Checkout zato postoji, da se finalno proveri sta ste dodali u korpu, koliko ce to da kosta, koji kupon je apliciran, koliko kredita a koliko para treba da se doplati...

Prilozi

• Screenshot_20260108_082957.jpg
    Screenshot_20260108_082957.jpg
    73.4 KB · Pregleda: 89
  • Screenshot_20260108_083006.jpg
    Screenshot_20260108_083006.jpg
    77.4 KB · Pregleda: 74
  • Screenshot_20260108_083023.jpg
    Screenshot_20260108_083023.jpg
    167.2 KB · Pregleda: 85
mora da se doplati samo kad iznos prelazi kolicinu kredita koju imas logicno.
Malo bolje pogledaj kako se obracunava limited time discount i zasto se povecavaju cene svakim dodavanjem u korpu
Jeste logicno slazem se ali nije logicno ni posteno da odes u prodavnicu i kupis cokoladu od 200 dinara, a na kasi ti naplate 300-350 dinara.
Ako vec pise da je cena 200 dinara nema kombinacija kredita, kupona, placanja u novcu, povecanje cena dodavanjem artikala itd..., taj artikal je 200 dinara i to je to.

Код мене и јесте била фора што више артикала то они буду скупљи уместо јефтинији, зато сам и изабрао да буде 1700.
Апарат за кокице око 1000, додавањем се подиже цена.

Panda je kineska robna kuća u Novom Sadu.

Ahahah kakvi su ovo kinezi pa to je neverovatno 😀
Farmam vec 3ci dan i svaki put kad pokosim zito(ili sta li god da je) daje mi sa 98% na 98.5% i evo danas 98.8% hahahahah pomeraju cilj svaki put kad treba da dobijem nagradu za Dz.

^ pa gde bi kraj bio i njima i nama da se besplatni artikli dobijaju za 3 dana 😛

Inače imam trenutno sedmoro ljudi uvučenih u moju piramidalnu šemicu i zakucana sam na 99,8%. Verujem da će odatle do stotke trebati makar mesec dana i/ili još mnogo prihvaćenih poziva i/ili makar neki obavljen šoping, tako da... 💀

Idu rodjendani/igraonice/krediti/bolovanja itd itd, nema se para ni za leba, tako da temu nece da vidi ni cvicvonjka od mene sto se toga tice 😀

Poslednja 2-3 dana kad kliknem na flashsale oko 20:03 odmah mi izbaci "rasprodato" bez opcije da kliknem "zgrabi". Ima neko slican problem?

Već u 20:00:01 je gotovo, u 20:03 tek nećete ništa naći.

Zvanicno do 20:10 moze da se "konkurise" ali vec u 20:00:01 neko moze da osvoji nagradu

10 minuta traje cela kampanja. To znači da u tih 10min treba da se osvoji nagrada i izvrši kupovina.

Ja mislim da su oni greškom napisali 20:03 a mislili su da kažu 20:00:03 tj. verujem da su mislili da im se nakon 3 sekunde posle osam ni ne pojavi mougućnost da kliknu na "grab now", a neko ko je ovde osvojio ranije je pominjao da mu je to veče kad je osvojio par sekundi pre osam izašlo dugme "grab now".
Tako da moguće je da algoritam tajmingom pojave "grab now" favorizuje odabrane korisnike za to veče.

Ja sam pre oko nedelju dana kliknuo na youtube reklamu u fazon 20:05 (ne 20:00:05) i uspeo da kupim za 99. Posle toga pokušavao bukvalno odmah u 20:00 (i ne samo ja) i momentalno izbaci "sold out".

Možeš da se nadaš ponovnom uspehu samo pod 3 uslova:

1-Nov Android/Apple uređaj
2-Napravljen nov Temu nalog na njemu
3-Nova IP adresa (naječešće se dobija resetovanjem glavnog rutera)

Inače gubiš vreme pokušavajući na istom uređaju/nalogu/adresi.

Druga osoba je drugi uređaj, drugi nalog, jedino je eto ista adresa, pa to možda pravi problem, ali i to se lako reši.

Skineš se sa WiFi-a i koristiš mobilni internet za to vreme?

Nazad
Vrh Dno