Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ima li još neko problem s online plaćanjem računa?
Keva otkazala ugovor početkom meseca, pošto veći deo godine i nije u Srbiji pa joj ne treba pretplata, međutim oni su joj poslali neki račun od 2 hiljade u periodu od dve nedelje, i još posle kao mora da se uplati barem 200 din kredita da bi broj ostao aktivan.
Međutim, ja sam dosad sve uplaćivao online, logujem se putem broja, njoj stigne pin, javi mi. Sad joj pin ne stiže 😀 A na moje pitanje da li je ikad pravila nalog sa mejlom, pojma nema žena, klasičan bumer.
Sad ne znam da li ta usluga online plaćanja uopšte ne važi otkako je prešla na dopunu, ili jednostavno sistem sad baguje.
Kontaktiraj podrsku, jer je nalog bio vezan za postpaid broj a sada je prepaid.

Uzeo sam ovaj A1 15 dana free esim cisto da testiram 5G kao i samu telefoniju u mom kraju na Zvezdari gde je pre nekih 8 god bio katastrofa signal i mogu reci da sam polovicno zadovoljan.
Za ovih 8 god kako sam van Vipa iliti sad A1 poboljsali su signal bar na mojoj lokaciji i u VoLTE rezimu koji mi je automatski aktiviran aktivacijom e-sima odlicno se sve cuje sa onog istog mesta od pre 8 god kad me niko nije cuo tj dve reci cuju pa 5 ne cuju.
Sad su to resili ali je 5G vise 4G bar po brzinama.
S obzirom da sam iz tadasnjeg Vipa presao u Mts koji je savrsen vec ovih 8 god, brzine 5G Mts i Vipa u stanu su gotovo iste, dok su spoljnje 5G na debeloj strani Mtsa koji je isao u ST-u najvise do nekih 850 MB/s A1 najvise 105 MB/s sto je kriminalno lose za 5G, pritom imam i sluzbenu Yettel karticu koja je unutar stana sa vecom brzinom od Mts i A1, dok je napolju u rangu sa Mts oko 750-800 izvuce.
Moj brat ima A1 i njemu A1 ide kad meri i preko 1Gbps a u 99% slucajeva na manje od 750-800.
Cudno kao da A1 nikoko ne voli Xiaomi telefone, ja imam Xiaomi 13 Pro dakle odlican mocan telefon ali dzaba, ne vredi da se vracam u A1 spori su doduse merio sam samo na mojoj lokaciji imam 15 dana pa cu videti na raznim lokacijama u BGu kad od ponedeljka krenem na posao.

Uzeo sam ovaj A1 15 dana free esim cisto da testiram 5G kao i samu telefoniju u mom kraju na Zvezdari gde je pre nekih 8 god bio katastrofa signal i mogu reci da sam polovicno zadovoljan.
Za ovih 8 god kako sam van Vipa iliti sad A1 poboljsali su signal bar na mojoj lokaciji i u VoLTE rezimu koji mi je automatski aktiviran aktivacijom e-sima odlicno se sve cuje sa onog istog mesta od pre 8 god kad me niko nije cuo tj dve reci cuju pa 5 ne cuju.
Sad su to resili ali je 5G vise 4G bar po brzinama.
S obzirom da sam iz tadasnjeg Vipa presao u Mts koji je savrsen vec ovih 8 god, brzine 5G Mts i Vipa u stanu su gotovo iste, dok su spoljnje 5G na debeloj strani Mtsa koji je isao u ST-u najvise do nekih 850 MB/s A1 najvise 105 MB/s sto je kriminalno lose za 5G, pritom imam i sluzbenu Yettel karticu koja je unutar stana sa vecom brzinom od Mts i A1, dok je napolju u rangu sa Mts oko 750-800 izvuce.
Moj brat ima A1 i njemu A1 ide kad meri i preko 1Gbps a u 99% slucajeva na manje od 750-800.
Cudno kao da A1 nikoko ne voli Xiaomi telefone, ja imam Xiaomi 13 Pro dakle odlican mocan telefon ali dzaba, ne vredi da se vracam u A1 spori su doduse merio sam samo na mojoj lokaciji imam 15 dana pa cu videti na raznim lokacijama u BGu kad od ponedeljka krenem na posao.
Nesto su cudno podesili prioritete
A1 postpaid 230/10 iphone 13-Start Paket
A1 Prepaid Mi 12T pro 45/40-100gb iz mega plana bilo kredita pa aktivirao 1 mesec
A1 postpaid S24U 620/30-Neo 30
Sve je ista lokacija bukvalno telefon do telefona i speedtestovi pusteni sa minut 2 razmaka
Pozdrav

Kakvo vam je iskustvo sa A1 putnim osiguranjem?
Ja sam ga uključio pre 2 godine, ali ga nisam nikad koristio. Imao sam besplatno preko Yettel banke. Lako se deaktivira ako ti ne treba. Stigne u sms poruci link za deaktivaciju. Klikneš na njega i to je to.

Da li je moguće odabrati opciju otplaćivanja uređaja na rate kroz 6 meseci ili 12 meseci ( godinu dana ) ko u mt:s ili može samo na 24 meseca ( dvogodišnji ugovor )?

Nekada je moglo na 12 meseci, bila je opcija na sajtu. Tada sam uzeo otplatu na 12 meseci u UO na 36 meseci (2022 godina). Ne znam kako je sada

IStekla mi ug.obaveza u A1 u novembru.
Promaklo mi, broj koristi tinejdžer.
Bio na 50%, 24 meseca, neo super.
ZElim da obnovim pod istim uslovima.
Ili boljim.
Moze na prodajnom mestu ili mora agent ?

Podnesi zahtev za prelazak u MTS i odmah ćeš dobiti adekvatnu ponudu.

IStekla mi ug.obaveza u A1 u novembru.
Promaklo mi, broj koristi tinejdžer.
Bio na 50%, 24 meseca, neo super.
ZElim da obnovim pod istim uslovima.
Ili boljim.
Moze na prodajnom mestu ili mora agent ?
Podneti zahtev za prenos broja u Telekom Srbija, kada služba iz A1 SRB mreže pozovu radi pokušaja da vas ostave u mreži, isključivo im zatražite 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor popust iznosi 75% ).

Podneti zahtev za prenos broja u Telekom Srbija, kada služba iz A1 SRB mreže pozovu radi pokušaja da vas ostave u mreži, isključivo im zatražite 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca ( za novi obnovljeni dvogodišnji ugovor popust iznosi 75% ).
A u mtsu traži 15 meseci za dzabe u slučaju da ne dogovorite gore pomenute uslove. A1 je malo čudan sa zadrzavanjem korisnika

Ako ima neko da posalje broj agenta (akvizitera novih korisnika). Da se resim MTS-a ako je ikako moguce...

Jel moze i u Yettel, ili mora u mts da bi dali kontra ponudu? Nekako mi je Yettel bolji zbog Yettel sve, ako A1 ne ponudi ništa.
Bolje se beneficije dobijaju ako se podnese zahtev za prelazak u MTS.

Čudno. Logično bi bilo da je svejedno, budući da je A1 s jedne strane, a MTS i Yettel s druge.

Kako u Mts tražite 15 meseci za dinar? U poalovnici ili preko agenta?

A da svratis do poslovnice najbolje? Nesto nisam citao ovde da su posle nove godine potpisivali tu promociju clanovi sa foruma.
Svratiću posle praznika, zadržao bih se u A1, nego ako me ne zadrže prilikom zahteva za prenos broja u Mts da znam šta mogu da dobijem tamo.

Imam jednog penzionera kome je istekao ugovor u Yettel, pa bih da ga prebacim u A1 na NEO Surf.
Jel može uz taj paket da se dobije 12x dinar + 12x 50%?

I još ako može bez odlaska u poslovnicu.

Prenos iz yettela na A1 Neo 30 ili Super - da li preko sajta da se trazi da vas pozovu da bi trazili 50% na 24m?

Ja hoću da ih sutra zovem, da pitam koliko košta da se raskantamo. Ovo je užas. Od kako su pustili 5G,ne znam da li sam jedan razgovor obavio bez seckanja, prekidanja i sl. U istom telefonu kartice Yettel i A1. Yettel radi odlično, a A1 katastrofa.

Ja hoću da ih sutra zovem, da pitam koliko košta da se raskantamo. Ovo je užas. Od kako su pustili 5G,ne znam da li sam jedan razgovor obavio bez seckanja, prekidanja i sl. U istom telefonu kartice Yettel i A1. Yettel radi odlično, a A1 katastrofa.
Koja lokacija?

Potpuno normalno mi radi servis.

Bice da si podesio 5G da bude preferred, a treba staviti Auto, pa ce tel sam da predje po porebi i dostupnosti signala.

Nazad
Vrh Dno