Vi što koristite x15 global mixm rom, koja vam je poslednja verzija softvera i za koji mjesec je security patch?
Vi što koristite x15 global mixm rom, koja vam je poslednja verzija softvera i za koji mjesec je security patch?
Moze razlog zašto bi prešao sa Eu na Mix?Pitao sam ove koji ažuriraju softver🙂
Hoću da pokušam da se prebacim sa eu roma na mixm pa mi je bitna najnovija verzija i bezbjedonosna zakrpa jer ne može ako je starija ili ista kao ova koju koristim..
Izgleda da mi sa global romom nećemo skoro da dobijemo Hyper Os 3. 😅 Komšija na Xiaomi Redmi 14 pro + 5G dobio Hyper Os 3. Znači nigde veze. 🤣Ažurira i Cortex, nego mu ne stiže
Ja pravo da ti kažem ranije sam koristio True phone, I njega sam u svaki telefon gurao,smorio sam se od toga, kao i od aplikacija za sms, kalendar.Mi dialer,jedini razlog u stvari.Trebalo bi da može onim rename trikom da se prebaci bez problema ali može samo na noviju verziju i sa novijim security patch-om.Eu verzija je bolja sto se azuriranja tiče ali ovaj guglov dialer ne mogu da podnesem,a telefoniram jako često🙂
Ja prebacio region i dobio azuriranje, A16 i HO3Izgleda da mi sa global romom nećemo skoro da dobijemo Hyper Os 3. 😅 Komšija na Xiaomi Redmi 14 pro + 5G dobio Hyper Os 3. Znači nigde veze. 🤣
Kolega na X15 ultra menjao regione i ništa.Ja prebacio region i dobio azuriranje, A16 i HO3
Probao, ali mrka kapa. Restartovao, menjao regione, i ništa. Nešto se tu čudno dešava, a šta ne znam. Na Reddit-u sam pročitao da će global verzija da dobije Hyper Os 3 tek na proleće 2026. Mislim da nije poenta da menjamo regione, već da na naš region stigne update u nekom razumnom periodu. Poslednji update imao sam u Aprilu 2025. kad sam kupio Xiaomi 15.Za global verziju Xiaomi 15 i Xiaomi 15 Ultra izasao je HyperOS 3 31.12.25.
Probajte sa restartom telefona i promenom regiona na Francusku ili Ujedinjeno Kraljevstvo da ga preuzmete.
Za običan 15 će u Martu.🤣Izasao je update za 15 ultra
Videćemo. Imam oko sebe još globalista sa X15 i X15 ultra, niko još uvek nije dobio Hyper Os 3. Džaba proveravamo, džaba menjamo regione, nema vajde dok update sam ne stigne.Mozda i pre😉
Na 14U je trajanje baterije isto kao i pre. Apdejt se svodi na nekoliko korisnih opcija, Hyper Island, sitne izmene UI-a i bogatiju kamera aplikaciju, i to je to.Ništa ne dobijate sa hos3,osim 30% kraćeg vijeka baterije...
Xiaomi 15?Pogledajte prilog 521848
Verovatno kasnim, novo ažuriranje za HOS3
UltraXiaomi 15?
EU rom, lako je tebi. Na global još ne stiže.
Zadnje punjenje od 80% do 20% imam 6,5 sati sot-aJavite kakva vam je baterija posle ovog decembarskog peča...
Deluje da procenti duplo sporije padaju.
15 ultra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari