Šta je novo?

Xiaomi 15/15 ultra

Prilozi

• Screenshot_2025-12-28-22-07-15-831_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-12-28-22-07-15-831_com.android.settings.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 40
  • Screenshot_2025-12-28-22-07-31-086_com.google.android.permissioncontroller.jpg
    Screenshot_2025-12-28-22-07-31-086_com.google.android.permissioncontroller.jpg
    54.9 KB · Pregleda: 39
Pitao sam ove koji ažuriraju softver🙂
Hoću da pokušam da se prebacim sa eu roma na mixm pa mi je bitna najnovija verzija i bezbjedonosna zakrpa jer ne može ako je starija ili ista kao ova koju koristim..

Pitao sam ove koji ažuriraju softver🙂
Hoću da pokušam da se prebacim sa eu roma na mixm pa mi je bitna najnovija verzija i bezbjedonosna zakrpa jer ne može ako je starija ili ista kao ova koju koristim..
Moze razlog zašto bi prešao sa Eu na Mix?
Sta ima Mix sto nema Eu?

Mi dialer,jedini razlog u stvari.Trebalo bi da može onim rename trikom da se prebaci bez problema ali može samo na noviju verziju i sa novijim security patch-om.Eu verzija je bolja sto se azuriranja tiče ali ovaj guglov dialer ne mogu da podnesem,a telefoniram jako često🙂

Mi dialer,jedini razlog u stvari.Trebalo bi da može onim rename trikom da se prebaci bez problema ali može samo na noviju verziju i sa novijim security patch-om.Eu verzija je bolja sto se azuriranja tiče ali ovaj guglov dialer ne mogu da podnesem,a telefoniram jako često🙂
Ja pravo da ti kažem ranije sam koristio True phone, I njega sam u svaki telefon gurao,smorio sam se od toga, kao i od aplikacija za sms, kalendar.
Zadnje 3 god sigurno koristim isključivo Google aplikacije, kalendar, phone, sms, notes, docs,Gmail,maps,i navikao se toliko da ne razmišljam više o drugim alternativama...
Sve zavisi kako smo navikli.

Za global verziju Xiaomi 15 i Xiaomi 15 Ultra izasao je HyperOS 3 31.12.25.

Probajte sa restartom telefona i promenom regiona na Francusku ili Ujedinjeno Kraljevstvo da ga preuzmete.

Za global verziju Xiaomi 15 i Xiaomi 15 Ultra izasao je HyperOS 3 31.12.25.

Probajte sa restartom telefona i promenom regiona na Francusku ili Ujedinjeno Kraljevstvo da ga preuzmete.
Probao, ali mrka kapa. Restartovao, menjao regione, i ništa. Nešto se tu čudno dešava, a šta ne znam. Na Reddit-u sam pročitao da će global verzija da dobije Hyper Os 3 tek na proleće 2026. Mislim da nije poenta da menjamo regione, već da na naš region stigne update u nekom razumnom periodu. Poslednji update imao sam u Aprilu 2025. kad sam kupio Xiaomi 15.

Poslednja izmena:
Izasao je update za 15 ultra

Prilozi

• Screenshot_2026-01-04-19-44-55-076_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_2026-01-04-19-44-55-076_com.brave.browser.jpg
    63.2 KB · Pregleda: 17
Mozda i pre😉

Prilozi

• Screenshot_2026-01-04-19-56-57-764_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_2026-01-04-19-56-57-764_com.brave.browser.jpg
    63.1 KB · Pregleda: 15
Ništa ne dobijate sa hos3,osim 30% kraćeg vijeka baterije...
Na 14U je trajanje baterije isto kao i pre. Apdejt se svodi na nekoliko korisnih opcija, Hyper Island, sitne izmene UI-a i bogatiju kamera aplikaciju, i to je to.

Pokusajte jos i sa nekom drzavom iz Latinske Amerike.

Jedva sam nasao photography kit.
Ne bih komentarisao cene kod nas na KP za isti. Cudan smo narod.

Skroz drugaciji dozivljaj slikanja. Onih 2000mAh svakako dobro dodje, jer dodatno produzi trajanje baterije.
Telefon i photo. kit oko 340gr.
Bice 15 ultra kad jos malo padne cena best buy.

3090.jpg
Verovatno kasnim, novo ažuriranje za HOS3

Javite kakva vam je baterija posle ovog decembarskog peča...
Deluje da procenti duplo sporije padaju.
15 ultra

Prosvetlite me,imao sam od redmi note 3 pro,preko mi 9se,do 12x i onda se vratio ma Samsung,tacnije sad s 25
Mnogo se kolebam da li da ga menjam za Xiaomi 14 ili 15
S25 je star 4 meseca, faktički nov
One Ui mi je top prica ... I sam ne zna
Hvala na svakom odgovoru

Ja sam menjao S25 za X15 i bukvalno mi je sve bolje na X15. Baterija, ekran, brzina punjenja i kamere pogotovo, a to mi je zbog fotkanja dece i slabijeg osvetljenja bilo najveći problem na Samsungu

Takođe sam imao S25 mali i Ultru, a imao sam i Xiaomi 15 običan i Ultru. Trenutno imam OnePlus 13.

Kad bih morao da biram između S25 bilo koji i Xiaomij bilo koji(tu mislim na modele najviše klase), izabrao bih Xiaomi.

Ali kad bih birao po slobodnoj volji, ne bih ni jedan od ta dva brenda uzimao, već kineze(Honor, Vivo, Oppo i OnePlus(nabrži i najfluidniji telefon od svih koje sam koristio).

Tebi preporučujem da izabereš po tvom ukusu, baziranog(naravno ako je moguće) na probanju modela više proizvođača.

Nazad
Vrh Dno