3h na 100+ vozila, to je sto je - nema kud.30 minuta, naspram 3-5 sati nije lose...
a 30min na 3-4 vozila je sramota.
3h na 100+ vozila, to je sto je - nema kud.30 minuta, naspram 3-5 sati nije lose...
Nek nam je Bog u pomoći za 31.Da li je neko ovih dana išao do Temišvara kolima i koliko je bila gužva i zadržavanje na granicama?
Radnim danom nije guzva. Isao sam cetvrtkom, nije bilo nikoga ispred na na Jasi Tomic. Uvece smo se vratli preko Vatin-a posto Jasa radi do 19h i bilo je 6-7 ispred nas u 3 kolone tako da smo za 10 minuta zavrsili. Vikendom je veca guzva. Preporuka je svakako da odes prepodne ranije, parkiraj u Julijusu i obavite prvo shoping, idite negde na klopu itd. od 8 do 20h platio sam parking tipa 8e. Kad krene mrak da pada pravac do centra, to vam je 15 minuta peske, max. Vinjetu kupi iz Vintrica aplikacije 3.5e ti je jedan dan, 6e nedelju dana.Da li je neko ovih dana išao do Temišvara kolima i koliko je bila gužva i zadržavanje na granicama?
Ja. 😁Ko putuje 31.12?
6900 Ft je oko 18€Mađarska vinjeta za 10 dana 26.59€

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari