Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Uzeo sam ultru s25 da malo promenim ios okruzenje i jedna stvar me toliko nervira da mi dodje odmah da prodam telefon i vratim se na ios. Ako neko zna dal ima neko podesavanje, kada hocu da editujem poruku u whats up-u moram da selektujem poruku pa da kliknem dodatne opcije pa edit. Ovo me toliko izludjuje da sam na ivici da razbijem telefon
Ako ti je to problem, onda nemam reci

1000039037.jpg
Postavlja se pitanje da li ovi iz Yettela hoce da puste 5G samo ako uzmes veći paket ili je to za celu mrezu? Ne znam koje su ima tehničke mogućnosti tj da li mogu pojedinacno da vrse odabir, no mislim da to nije izvodljivo ali opet ne tvrdim? Jer sto bi neko tako promovisao 5G ako je pušteno za sve korisnike, mislim ne treba nikom veći paket da bi probao 5G 🤦🏻‍♂️😁

@dule020
Nisi shvatio šta piše.
Nude ti novu obnovu UO na Yettel30, sa max 5g brzinom.
Taj paket je za ostale limitiran :
  • Brzina neta: do 100Mbps

I ja imam problem sa Viberom od kad sam na S25u.
Obrisao sam iz memorije telefona i viber foldera (valjda) gomilu video i foto materijala. Samo sto mi je i dalje viber backup ostao isti, cak malo raste, popeo sam na 11,6Gb (za 0,1GB) od pre prelaska na novo sokoćalo...
Uradio sam backup vise puta i ne smanjuje se, ugasio sam gasenje bacup-a i sacekao 1-2 minuta pa upalio i ostaje 11,6GB i gasio i restartovao telefon i svasta nesto ali ostaje veliki backup.
A viber je vezan za gmail email i zauzimao je 12-13GB na drive pa sam tamo nekako uspeo da obrisem "skrivene" Viber fajlove ali ovo u telefonu ostaje i ne povecava se na Dive-u zauzece (stiglo onomad bilo na 13GB).
Sta mi je sad ciniti da mi se smanji ovaj Viber backup u telefonu sto pise?

Vidi da ti nije ukljuceno da Viber bekapuje photos and videos,ona nabubri toliko.

Ukljuceno je ALI sam iskljucio pa bekapova i nije se smanjio, pa sam brisao rucno 4 godine unazad pa bekapovao i nije se smanjilo i svasta nesto probavao i ostaje isti.
To mi nije jasno zasto i kako.

Ukljuceno je ALI sam iskljucio pa bekapova i nije se smanjio, pa sam brisao rucno 4 godine unazad pa bekapovao i nije se smanjilo i svasta nesto probavao i ostaje isti.
To mi nije jasno zasto i kako.
U Google drajv u podesavanjima, pa povezane app nadji viber i izbrisi, pa probaj ponovo backup.

Problem mi je i ti nemas reci i zavrsili smo tu temu. Sad je lakse
У праву си, то и мени иде на живце опасно, али ни приближно колико кад на IOS - у треба да притиснем минијатурну стрелицу за назад у скроз супротном делу екрана, уместо да свајпујем назад као човек.

Upravo gledam i ne verujem ocima, podesim srpski jezik u whats up podesavanjima i bukvalno posle par minuta ona se sama prebaci na engleski bez obzira sto u jezicima i dalje stoji srpski 😳

Kakav je običan s25? Da li baterija može da izgura ceo dan? Pozivi, poruke, malo društvene mreže, igrice ne igram. Dvoumim se između njega i s25fe

Ja imam običan S25,meni izdrži dan i po...

Telefon koristim 4-5 godina. Razmišljala sam i o s25U ali to mi je više za poslovne ljude, teško da bi iskoristila i 50% onoga što može
Ja ne volim veliki telefon mada ultra S25 lomi
Olovka je meni vrh,dok sam na poslu koristio tablet olovka mi je bila prva
Kamera,reci ne treba trošiti,mnogo više mogućnosti od obicnog,ali velicina mi je upitna
Evo primer baterije od danas sa s25, jutros je vila na na 72% sad je na 36%, naravno bez silovanja kao radnim danima jer korisitm dual sima,viber,mail,70ak poziva dnevno ...

To neki felerični primerak izgleda.

Dan verujem da može, jer to skoro moj S23 može posle 2 godine.
Naravno, zavisi ko kako koristi telefon. Hotspot nije nešto što većina koristi na dnevnom nivou.

Meni zadnji put baterija trajala dan i po na Nokia 3210. Očigledno dosta različito koristimo sve funkcije telefona.

Kada sam čuo da neki isključuju 5g, bluetooth i još neke funkcije da bi im više trajala baterija mislio sam da su pojedinačni slučajevi. Ali očigledno nisu.

Ali i ti izgleda ne silaziš sa telefona. 😂

Da, dve krajnosti 🤣

Mada moraš priznati da ipak ima malo više smisla kupiti flagship telefon pa ga koristiti na max, nego ova druga varijanta.

Pa ni ja svoj ne štedim, koristim na max(šta god to značilo). Sve što mi treba. 🙂

Ne mozes ni bas tek tako doci i reci ja dopunjujem 2-3 puta u toku dana. Pa tek kad se neko zacudi navesti da drzis hotspot upaljen. To nije nesto sto 99% ljudi drzi upaljeno ako i uopste, niti je predvidjeno da se tako koristi, tako da, stvaras pogresnu sliku zainteresovanima. Baterija zaista gura oko dan i po normalne upotrebe, uz ukljucen bt non-stop, podatke, nfc, gps. Jedina stvar koju ja ne koristim je aod a verujem da to utice onako solidno pa sad...

Nazad
Vrh Dno