YKS.Sa kojim CSC codom dolaze S25-ice kupljene u MTS-u?
Ako ti je to problem, onda nemam reciUzeo sam ultru s25 da malo promenim ios okruzenje i jedna stvar me toliko nervira da mi dodje odmah da prodam telefon i vratim se na ios. Ako neko zna dal ima neko podesavanje, kada hocu da editujem poruku u whats up-u moram da selektujem poruku pa da kliknem dodatne opcije pa edit. Ovo me toliko izludjuje da sam na ivici da razbijem telefon
Problem mi je i ti nemas reci i zavrsili smo tu temu. Sad je lakseAko ti je to problem, onda nemam reci

U Google drajv u podesavanjima, pa povezane app nadji viber i izbrisi, pa probaj ponovo backup.Ukljuceno je ALI sam iskljucio pa bekapova i nije se smanjio, pa sam brisao rucno 4 godine unazad pa bekapovao i nije se smanjilo i svasta nesto probavao i ostaje isti.
To mi nije jasno zasto i kako.
У праву си, то и мени иде на живце опасно, али ни приближно колико кад на IOS - у треба да притиснем минијатурну стрелицу за назад у скроз супротном делу екрана, уместо да свајпујем назад као човек.Problem mi je i ti nemas reci i zavrsili smo tu temu. Sad je lakse
Ako te ne koce novci onda cist 25 i ako ne volis vece telefoneKakav je običan s25? Da li baterija može da izgura ceo dan? Pozivi, poruke, malo društvene mreže, igrice ne igram. Dvoumim se između njega i s25fe
Telefon koristim 4-5 godina. Razmišljala sam i o s25U ali to mi je više za poslovne ljude, teško da bi iskoristila i 50% onoga što možeAko te ne koce novci onda cist 25 i ako ne volis vece telefon
Ja ne volim veliki telefon mada ultra S25 lomiTelefon koristim 4-5 godina. Razmišljala sam i o s25U ali to mi je više za poslovne ljude, teško da bi iskoristila i 50% onoga što može
Svaka čast, ja ga dopunjujem 2-3 puta u toku dana.Ja imam običan S25,meni izdrži dan i po...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari