Šta je novo?

Stremio

Jedino VPN ako je neko preko gde je rigoroznija kontrola ovog tipa sadržaja. Kod nas nema brige. Mi smo banana

Налетех код Руса на ову замену за VPN. Можда је неко већ користио/користи или жели да користи.

Hvala Salac, jako zanimljiv tool.

Poenta ovog toola nije da sakrije identitet vec samo da prevari Geoblock koji prepoznaje VPN itd.
Lose se izrazio Salac, na to je mislio kad je napisao zamena za VPN.
Nisam probao jos ali zamisljam da radi posao slicno SmartDNS samo na drugi nacin i free.

Koje je najbolje resenje za domace titlove? Vidim da titlovi.com ima stremio addon, placa se, da li ga neko koristi kako je zadovoljan?

Ne sporim...prošaltaš par titlova i nađeš onaj koji je OK...za nešto što je free sasvim podnošljivo...ili platiš 10 evrića za titlovi.com

Kod mene na stremio neće RD neki error večeras
WebStrmr Hayduk radi odlično 4K DV otvara u sekundi svaka čast za ovaj addon ko ga je našao 👍🙏

Kaže mi mlađe dete, tata, Baka Prase pre sedam dana na nekom klipu za Vlogmas, koji ukupno na svim platformama na kojima je objavljen broji oko dva miliona pregleda, pozvao ljude da pređu na Stremio... Nije ni čudo što je počelo sve da štuca 🙂

Ne znaju ljudi prvo pravilo fight club-a

Je l' radi tpb+. Njega sam najčešće koristio po hotelima da me ne banuju slučajno zbog 2 IP adrese istovremeno. Imam ga u instaliranim addonovima. Da ne treba neki reinstall ili je to to od njega?

Za neke stvari radi a za neke ne a zašto je to tako...do pre neki dan nije radio uopšte.

Je l' radi tpb+. Njega sam najčešće koristio po hotelima da me ne banuju slučajno zbog 2 IP adrese istovremeno. Imam ga u instaliranim addonovima. Da ne treba neki reinstall ili je to to od njega?

Malo hoće, malo neće da radi. Juče kod mene nije hteo, pa nije hteo ni Torrentio, Comet više neće da radi ako nemaš debrid, tako da ja nisam mogao ništa da gledam. Aj čačkaj, pa apgrejdujem Torrentio, opet neće, neće, pa odjednom proradi, ne znam koji im je svima đavo.

I onda kaže neko da se džaba "bekapuje internet".
Moja kolekcija je na mom serveru, radi uvek, mogu da gledam film i iz hotela bilo gde u svetu ako je okay internet, a kod kuće mi ne treba ni internet.
Upravo se spremam da tradicionalno pogledam Back to the Future trilogiju, koju uvek gledam za novogodišnje praznike.

Potpuno se slazem za stare filmove.

Juče sam krenuo da gledam The Judge iz 2014 i nema šanse da pusti strram od 29GB, na webstreameru bio neki bez DTS-HD.

Odem na Real Debrid sajt akinem film za 4 minuta ubacim u Plex i najnormalnine pustim.

Tako da RD radi i moze sve da se skine ili pusti direktno na RD sajtu.

Ističe mi pretplata pa sam u dilemi da li da produžim. Za ukućane webstreamwr radi posao ali ja sam probirljiv kada je audio u pitanju pa mi trebaju RD linkovi. Danas ću verovatno da se bacim na Kodi temu da vidim kakva je tamo situacija.

RD vredi svaki dinar, a uzgred ga koristimo za torente nevezano za Stremio.

Šta se raspada uglavnom su addonovi. Na Torentio i Comet sam dodao jacketio (opet).

Ma koristim RD za svašta nego razmišljam da li je bolje sa AD a sumnjem jer su ocigledno problem addonovi. Nekako mi deluje da su Ninje našle način da osakate Stremio ali dobro ovaj Hajduk za sada vadi stvar.

Hvala za Hayduk link. Stvarno brzo radi, 4K materijal bez seckanja. Cenim da je ovo neka promocija, nema šanse ovako da radi besplatno.

Nazad
Vrh Dno