kako ovo da instaliram?Налетех код Руса на ову замену за VPN. Можда је неко већ користио/користи или жели да користи.
10 € godišnja pretplata,imam ga i lepo to funkcioniše.Koje je najbolje resenje za domace titlove? Vidim da titlovi.com ima stremio addon, placa se, da li ga neko koristi kako je zadovoljan?
Meni uglavnom automatski izvlači sa "OpenSubtitles v3".Koje je najbolje resenje za domace titlove? Vidim da titlovi.com ima stremio addon, placa se, da li ga neko koristi kako je zadovoljan?
Poted titlova.comKoje je najbolje resenje za domace titlove? Vidim da titlovi.com ima stremio addon, placa se, da li ga neko koristi kako je zadovoljan?
opensubtitles-v3.strem.io
Poslednjih par novijih filmova što sam gledao bili su bambula prevodi (OpenSubtitles v3). Evo sad gledam ST preko hayduk-a, prevod kao i originalni na netflix-u.Na opensubtitles su uglavnom smeće titlovi.
Vrlo često prevodi sa titlovi.com se nađu i na Opensubtitles sa sve potpisom "www.titilovi.com"Na opensubtitles su uglavnom smeće titlovi.
Je l' radi tpb+. Njega sam najčešće koristio po hotelima da me ne banuju slučajno zbog 2 IP adrese istovremeno. Imam ga u instaliranim addonovima. Da ne treba neki reinstall ili je to to od njega?
Radi normalnoDanas ću verovatno da se bacim na Kodi temu da vidim kakva je tamo situacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari