Meni daljinski zastekan iza tv-a, ne znam da li radi dobro onda 😀Da, i salje povremeno klimi informaciju o temperaturi na senzoru daljinskog
Koji model imas?Kod mene taj i-feel jos nigde nisam ni video, pretpostavljam da i nema tu funkciju
Gree Clivia 12 AIKoji model imas?
Neke klime evo npr moja ifeel pali kombinacijom tipki na daljinskom
Ne predpostavljaj, okreni daljinac pa pročitaj 😉 🙂Kod mene taj i-feel jos nigde nisam ni video, pretpostavljam da i nema tu funkciju
Kako bi klima "javila" daljincu da počne da šalje merenje sobne kad nema dvosmerne komunikacije!? 😉Pritom bih ocekivao bar u aplikaciji da postoji opcija. Mora da jako dobro radi cim su se potrudili da je sto manje njih nadje 😁
Vala baš.Dizajner ovoga je genije kad je uspeo da napravi ovoliku cigletinu od daljinskog bez da je uspeo sve funkcije da integrise u zasebne dugmice.
DaKako radi I-Feel? Je l mora da bude uperen daljinski u klimu?
I Feel na Kliviji radi odlično. Da nije bilo te funkcije malo morgen bih se grejao u oktobru i u prvoj polovini novembra. Sada kada su temperature niske sasvim dobro radi i na kliminom senzoru. Daljinac jeste glomazan, ali ništa što smeta i ova fora sa uputstvom pozadi je vrh 😁U zivotu nikad nisam imao daljinski koji na poledjini ima uputstvo za koriscenje. Dizajner ovoga je genije kad je uspeo da napravi ovoliku cigletinu od daljinskog bez da je uspeo sve funkcije da integrise u zasebne dugmice. Pritom bih ocekivao bar u aplikaciji da postoji opcija. Mora da jako dobro radi cim su se potrudili da je sto manje njih nadje 😁
Ako sam na početku grejne sezone i mislio da sam omašio klimu sada više takvih sumnji nemam. TA peć nijednom nisam uključio, nijednom nisam osetio da mi je hladno, čak se ni vazda zimogrožljiva žena ne buni. Klivija je ispunila sva očekivanja.Nakon tacno 7 dana testiranja ove klime moj prvi utisak, dakle bez sagledavanja aspekta dugotrajnosti, ja ne bih dao jedan cent za bolju klimu. Dobio sam iskustvo koriscenja bukvalno 1 na 1 kakav zam zamisljao. Zamisljao sam da je ne pipam, da temperatura ima minimalne oscilacije, da nema onog osecaja spaljenog vazduha kao kod TA peci i da trosi ispod 1 kWh. Max potrosnja bila je 16 kWh, minimalna 13, a ovo je ozbiljna zima. Ovde je zadnje dve noci jos u 21h bilo - 5 i dok ovo pisem i dalje je. Samo jedan dan je bilo ozbiljnijeg sunca, a leden vetar gotovo non stop duva. Vezanih dana sa - 10 ovde svakako dodju svake prestupne godine tako da losije uslove necu ni da razmatram, dakle moze samo toplije da bude. Da imam izolaciju na svim zidovima i pvc prozore jos bi to bolje bilo, ali za tih par kWh necu ni da se zezam.
Sto se hladnjenja tice, tu je svakako zavrsavala posao ovog leta, ali je tu konkretno njen znacaj mnogo manji jer je potreba za hladjenjem mnogo manja.
Koju indoor temperaturu pokazuje aplikacija kada je i feel ukljucena?I Feel na Kliviji radi odlično. Da nije bilo te funkcije malo morgen bih se grejao u oktobru i u prvoj polovini novembra. Sada kada su temperature niske sasvim dobro radi i na kliminom senzoru. Daljinac jeste glomazan, ali ništa što smeta i ova fora sa uputstvom pozadi je vrh 😁
Standardna proceduraE pa posto sam klimu nahvalio na sva usta, red je da se javim i kad zabaguje. Sinoc u 18h kad sam krenuo na docek spustim temperaturu sa 22 na 20. Kad sam se vratio nocas u 1 dignem ponovo na 22. Inace sve ostalo ne pipam-fan na 3/5, krilca na dole fix, horizontalni swing. Jutros kad sam ustao temperatura u prostoriji 18.8 stepeni. Inace se termomentar ne mrda, stoji 3 metra dijagonalno od klime. To je bilo pre dva sata, od tada ne uspeva da prebaci 20.4 na termometru iako sam digao temp na klimi na 24. Jebemliga sta se zbunila. Spoljna jutros bila - 2, sad je +1.
jel svaki dan 😂Sušimo veš ispod klime 😂
Ja ovo koristim za spavacu sobu i radi posao.jel svaki dan 😂
jel svaki dan 😂
Stalno ti je uključena ili pališ povremeno? U ovom drugom slučaju krckanje ti je manje-više neizbežno na većini klima (skupljanje/širenje tj. fizika).Ah, ništa kao buđenje usred noći usled pucketanja jeftine plastike moje Gree Airy Premium. Ne znam da li ostali modeli imaju ovaj problem, ali za one s lakim snom - ovaj model za izbegavati.
koliko može da digne vlažnost vazduha, ne očekujem da bude u procenat tačno kao što piše na aplikaciji na klimi ali neka očekivanja da znam, idealno je oko 40%-50%Ja ovo koristim za spavacu sobu i radi posao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari