A sta mislis o Ryzen 9 5950X ?Neisplativo je, vidim da traže 350+ evra, totalno suludo za procesor tih performansi. Već sada je u rangu najjeftinijih novih Ryzena a kad tokom sledeće godine izađu novi biće totalno prevaziđen, nadamo se da će se i cena memorije stabilizovati do tada. I ja sam u identičnoj situaciji, igram u 1080p na Ryzenu 5600 a uskoro mi stiže nVidia 5070, imaću strahovit bottleneck ali mi ne preostaje ništa osim da čekam.
E sad to zavisi od tebe, koliko si spreman da uložiš u platformu koja nema budućnost. Ne znam za koliko možeš da nabaviš 5950x ali ja bi lično išao na 5600 ili 5700, mislim da nije vredno ulagati u AM4 više od toga.
Ne lazu nego ne mogu da prate lagere od hiljada proizvoda, jednom su ih dodali u oglase kad ih je bilo i od tad samo obnavljaju oglas.Ma Dobro,meni to nista ne znaci u mom poslu. Inace na KP lazu ko besni,Niko nema nista
hvala. ...pa da, samo da ispegla bottleneck koji bi imao sa 3700x koji sad koristim, moglo je jefitnije tj sa manjom potrosnjom strujeMa nisi se uopste zeznuo odlican je to procesor, samo sto je overkill ako je samo za igre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari