Svi imaju pravo na 5GHoce li stari paketi npr omorika s dobiti kpriscenje 5g mreze ?.
Svi imaju pravo na 5GHoce li stari paketi npr omorika s dobiti kpriscenje 5g mreze ?.
Isti taj s22 radi 5g na A1 mrezi jutros isprobano.Užice spada u gradove sa Huaweiovim elementima, tako da nema ništa od MTS-ovog 5G-a do daljnjeg. A i stariji Samsung ti je drugi problem, pa je pitanje da li bi ti radila i u drugim mestima. Danas su baš mnogi na ovoj opštoj temi javili da im je proradilo na S24 i S23, ali S22 je još stariji, pa nije izvesno. No eventualno će proraditi svima, tj. radi se na tome.
Pominju se oba zapravo.da ali samo Yettel.
Tako je, u A1 rade svi uređaji, plus ne koristi Huaweiove elemente, pa ga ima i u Užicu. Yettel je između, ima ga, ali isto kao MTS ima frku sa Samsungom. Sve je ovo detaljno razmatrano (a i dalje se razmatra i sigurno će se još dugo ponavljati) na linkovanoj opštoj temi, mada se pominje i na dosta drugih mesta.Isti taj s22 radi 5g na A1 mrezi jutros isprobano.
Tebi povecali kolicinu neta na SokoLite, meni ostala ista za sada.Ipak nesto menjaju
Vidim i ovaj roming 2gb plus(bonus)Tebi povecali kolicinu neta na SokoLite, meni ostala ista za sada.
Ne bi trebalo da ima, stvar je reklame. Taj broj godina je gornja granica za porodični copy paste.na sajtu nema nekih napomena a kao kroz maglu se sećam da je neko napisao da korisnik mora biti mlađi od 26 godina
Izgleda da sa tim modelom postoji neki poseban problem, ali verovatno jeste kako-tako povezan sa opštim sa Samsungom. Noviji je model, treba 5G da radi na njemu i bez ikakvih ažuriranja, ali mnogi prijavljuju da ne radi, dok drugima opet radi. Probaj da se požališ MTS-u, da provere da li ti je zvanično omogućen 5G na broju.S25u u pitanju..
Nema veze meni na Soko max je bilo bas neograniceno bez uslova o GB pa sad imam samo 2TB podataka znaci sad imam limit a do juce ga nije bilo evo vec godinu i po.U vezi neogranicenog interneta u tarifi mozda je caka u ovome:
Mobilni internet
neograničeno
400GB internet saobraćaj koji ti je na raspolaganju u okviru mesečne naknade možeš koristiti po maksimalnoj brzini u mts mreži.
Nakon potrošenog saobraćaja uz Net BOOST brzina je 40 Mb/s.
Jeste neograniceno ali samo 400 gb maxbrzo (sokolite) nakon toga maxsporo kolko oces..😀

Spreman i jedva čekam!Pa, ljudi moji, jel ste spremni na raskidanje ugovornih obaveza i podnošenja zahteva za prenos brojeva u druge mreže, s obzirom da Telekom Srbija opet nešto mulja ( mislim na (( nekoliko stvari )) => poskupljenja, promena trenutnih obaveza / menjanje politike/pravila firme u vezi trenutnih ugovornih obaveza, promena stanja/iskazivanje drugačijih podataka u Moj mt:s aplikaciji nego/naspram onoga što smo potpisali za tadašnji paket za tadašnje uslove, i tako dalje... )?
Ja danas prijavio to u poslovnici, a i sama radnica kaze da to nije uredu i da Soko max ima neograniceno interneta u Srbiji.U Soko Max neograničeni net u Srbiji spušten na 2000GB mesečno .
Da li ima osnova za reklamaciju jer je drugačije definisano ugovorom. ?
Pogledajte prilog 519946
Meni cifre ne smetaju dok god to radi. I da pise 0 ako radi radi 🤣
Ali da je mts mama sa bagovima to jeste...
Video sam da o tome pišete imam oči, nadovezujem se na vašu priču i prijavljujem kao jedan od sumnjičavih koji bi da ovu stvar ispitamo u najkraćem roku.Pa mi o tome pisemo vec par dana, niti si pevi nit jedini koji ima to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari