Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

U mom mestu inace nema krsteno ni 4g a nesto ne primetih u gradu, Ue je u pitanju, samsung s22 ukljuceno je u podesavanjima i 5g.

Užice spada u gradove sa Huaweiovim elementima, tako da nema ništa od MTS-ovog 5G-a do daljnjeg. A i stariji Samsung ti je drugi problem, pa je pitanje da li bi ti radila i u drugim mestima. Danas su baš mnogi na ovoj opštoj temi javili da im je proradilo na S24 i S23, ali S22 je još stariji, pa nije izvesno. No eventualno će proraditi svima, tj. radi se na tome.

Poslednja izmena:
da ali samo Yettel.

Užice spada u gradove sa Huaweiovim elementima, tako da nema ništa od MTS-ovog 5G-a do daljnjeg. A i stariji Samsung ti je drugi problem, pa je pitanje da li bi ti radila i u drugim mestima. Danas su baš mnogi na ovoj opštoj temi javili da im je proradilo na S24 i S23, ali S22 je još stariji, pa nije izvesno. No eventualno će proraditi svima, tj. radi se na tome.
Isti taj s22 radi 5g na A1 mrezi jutros isprobano.

da ali samo Yettel.
Pominju se oba zapravo.

Isti taj s22 radi 5g na A1 mrezi jutros isprobano.
Tako je, u A1 rade svi uređaji, plus ne koristi Huaweiove elemente, pa ga ima i u Užicu. Yettel je između, ima ga, ali isto kao MTS ima frku sa Samsungom. Sve je ovo detaljno razmatrano (a i dalje se razmatra i sigurno će se još dugo ponavljati) na linkovanoj opštoj temi, mada se pominje i na dosta drugih mesta.

Ipak nesto menjaju

Prilozi

• Screenshot_20251224_153823_Moj mts(1).jpg
    Screenshot_20251224_153823_Moj mts(1).jpg
    67.1 KB · Pregleda: 129
Kod mene isto.

Prilozi

• Screenshot_20251224_160343_rs_mts_MainActivity.jpg
    Screenshot_20251224_160343_rs_mts_MainActivity.jpg
    58.6 KB · Pregleda: 96
Pa, ljudi moji, jel ste spremni na raskidanje ugovornih obaveza i podnošenja zahteva za prenos brojeva u druge mreže, s obzirom da Telekom Srbija opet nešto mulja ( mislim na (( nekoliko stvari )) => poskupljenja, promena trenutnih obaveza / menjanje politike/pravila firme u vezi trenutnih ugovornih obaveza, promena stanja/iskazivanje drugačijih podataka u Moj mt:s aplikaciji nego/naspram onoga što smo potpisali za tadašnji paket za tadašnje uslove, i tako dalje... )?

Drage kolege,

Listao sam temu ali nisam pronašao da li je neko uspeo da iskamči benefit za tarifu za mlade BIT 5g iniciranjem prelaska u A1 ?

Drugo pitanje je da li je tarifa ograničena uzrastom korisnika ( na sajtu nema nekih napomena a kao kroz maglu se sećam da je neko napisao da korisnik mora biti mlađi od 26 godina).

I pored aktivirane nove tarife 5ica xl ja u Beogradu sam trenutno nemam 5g..cak ni 4g+ nego samo 4g..restartovao nekoliko puta tel i nista ..S25u u pitanju..

na sajtu nema nekih napomena a kao kroz maglu se sećam da je neko napisao da korisnik mora biti mlađi od 26 godina
Ne bi trebalo da ima, stvar je reklame. Taj broj godina je gornja granica za porodični copy paste.

S25u u pitanju..
Izgleda da sa tim modelom postoji neki poseban problem, ali verovatno jeste kako-tako povezan sa opštim sa Samsungom. Noviji je model, treba 5G da radi na njemu i bez ikakvih ažuriranja, ali mnogi prijavljuju da ne radi, dok drugima opet radi. Probaj da se požališ MTS-u, da provere da li ti je zvanično omogućen 5G na broju.

U vezi neogranicenog interneta u tarifi mozda je caka u ovome:

Mobilni internet
neograničeno
400GB internet saobraćaj koji ti je na raspolaganju u okviru mesečne naknade možeš koristiti po maksimalnoj brzini u mts mreži.
Nakon potrošenog saobraćaja uz Net BOOST brzina je 40 Mb/s.

Jeste neograniceno ali samo 400 gb maxbrzo (sokolite) nakon toga maxsporo kolko oces..😀

40mb je cak i dobro pre je bilo 2mb ili 64kbps

U vezi neogranicenog interneta u tarifi mozda je caka u ovome:

Mobilni internet
neograničeno
400GB internet saobraćaj koji ti je na raspolaganju u okviru mesečne naknade možeš koristiti po maksimalnoj brzini u mts mreži.
Nakon potrošenog saobraćaja uz Net BOOST brzina je 40 Mb/s.

Jeste neograniceno ali samo 400 gb maxbrzo (sokolite) nakon toga maxsporo kolko oces..😀
Nema veze meni na Soko max je bilo bas neograniceno bez uslova o GB pa sad imam samo 2TB podataka znaci sad imam limit a do juce ga nije bilo evo vec godinu i po.
Doduse ceo dan sam na netu i ne smanjuje se nista, ali...
Screenshot_2025-12-24-23-11-40-946_rs.mts-edit.jpg

Tako je, ni meni se ne smanjuje ništa, prema tome može da piše i 0/0 GB sve dok je brzina full i bez naplate, a ista cena pretplate, mene ne zanima šta piše u aplikaciji.

Pa, ljudi moji, jel ste spremni na raskidanje ugovornih obaveza i podnošenja zahteva za prenos brojeva u druge mreže, s obzirom da Telekom Srbija opet nešto mulja ( mislim na (( nekoliko stvari )) => poskupljenja, promena trenutnih obaveza / menjanje politike/pravila firme u vezi trenutnih ugovornih obaveza, promena stanja/iskazivanje drugačijih podataka u Moj mt:s aplikaciji nego/naspram onoga što smo potpisali za tadašnji paket za tadašnje uslove, i tako dalje... )?
Spreman i jedva čekam!

Zvali su me danas sa 0800 100 150 jer su videli da sam merkao PS5 da uzmem kod njih (na kraju sam odustao), nudili su mi 6 meseci besplatno na bilo koju mobilnu tarifu. Kod njih već imam BOX 3, pa ne znam koliko je to igralo ulogu, mada me je isto pre nekih nedelju dana zvala jedna devojka sa nekog random broja da nudi prelazak na BOX 4 uz popust od 50% prva tri meseca.
Ponuda je svakako loša, a uz to, ne bih prelazio u MTS sve i da daju obe godine gratis, ali eto, izgleda da im zafalilo korisnika na mobilnoj.

Poslednja izmena:
Odgovorili mi na neki prigovor nakon 20 dana, pritom odgovor nema veze sa prigovorom. Operateri se nikada ne javljaju na telefon. Kao da pricam sa zidom. Poslednji put sam uzeo nesto u mts-u cisto zbog ovakve jezive podrske.

U Soko Max neograničeni net u Srbiji spušten na 2000GB mesečno .

Da li ima osnova za reklamaciju jer je drugačije definisano ugovorom. ?

Pogledajte prilog 519946
Ja danas prijavio to u poslovnici, a i sama radnica kaze da to nije uredu i da Soko max ima neograniceno interneta u Srbiji.
Tako da sam prijavio pa cemo videti u narednim danima.
Ono sto je realno je da se isti ne trose i da mi stoji 2000GB, ali ako je neograniceno zelim da to i pise kao sto je i pisalo, necu da vidim cifre.

Da li imate problema sa kasnjenjem sms poruka (posle prelaska na 5G) i kako resiti problem?

U paketu sam Soko Max i danas sam bezveze ušao u MTS aplikaciju, upravo tako mi za net piše, "preostalo 2000Gb". Okrenuo sam korisnički servis i kada sam operateru izneo svoje sumnje da više nemam neograničen internet stavila me je na dugo čekanje da proveri sa verovatno nadredjenim šta da mi odgovori na moje pitanje, pomenuo sam i raskid ugovora sklopljen sredinom ove godine. Kada se javila rekla je da ona nema info da više nemam neograničen internet. Uz taj odgovor dala mi je još gomilu info za koju je nisam pitao, kao da hoće da me skrene sa teme i okupira mi pažnju nečim drugim. Siguran sam da iza "Preostalo 2000Gb" stoji neka mućka. Predlažem da ovu stvar temeljno ispitamo jer treba raskidati ugovor ako nas muljaju a imamo pravo bez nadoknade ukoliko dodje do promene vezane za ugovor.

Pa mi o tome pisemo vec par dana, niti si pevi nit jedini koji ima to.
Drugo definitivno se nista nije menjalo za Soko max jer se ne menja ni kolicina potrosenih MB, GB kako god i dalje je neograniceno sem sto ima bug i to je to.
Prijavio sam juce videcemo sta kazu, ali da se ne broje GB, tj. da se ne trose to je evidentno.
Ni prvi ni poslednji put na mts-u. Al bitno je da se nista sustinski nije promenilo.

Kada se postpajd broj prebaci na pripejd, da li je moguce promeniti mrežu posle toga ili mora da se čeka 2 meseca?Hteo sam da prenesem broj u drugu mrežu, zbog duga mi nisu odobrili prenos.

Nazad
Vrh Dno