Zar ne možete to proveriti u Yettel aplikaciji?6.12. sam platio novembarski račun i otkupio UO, ali danas mi je odbijen prenos u A1. Kada mogu da očekujem da će mi uplata biti proknjižena i UO ukinuta?
Kako da proverim kada će da proknjize uplatu?!?Zar ne možete to proveriti u Yettel aplikaciji?
Ni nema. Nema to sa samsungom veze, to kada pitas yetell to oni kazu do samsunga je, prebace lopticu i skinu te.s24 ultra izašao update, i dalje ne vidim yettel 5g..
Ma kako god, njima je na stetu svakako.
KOd mene to ne radi isto s24u i yettel.Proradio 5g yettel na s24 ultra. Sam od sebe jutros bez ikakvog update od samsunga.
Isti slucaj i kod mene na s24 ultra.Drugaru na s24 ultra koji je u yetelu od juce proradilo.Kod mene i dalje nema 5g.Moguce da ima veze za koje trziste je telefon radjen?KOd mene to ne radi ito s24u i yetell.
Pardon restartovao samtel....Ipak radi 🙂. Nije ni bilo do nikakvog update-a, to je glupost. TO je izkljucivo do providera bilo.
Restartuje tel ali prethidno proveri da li ti je izabrano 5G preferred.Isti slucaj i kod mene.Drugaru na s24 ultra koji je u yetelu od juce proradilo.Kod mene i dalje nema 5g.Moguce da ima veze za koje trziste je telefon radjen?
Nema veze sa sim karticom. Nestabilna je 5g trenutno. Meni se na primer smenjuje 4g+ pa 5g. u krug tako Ono sto ja dobijam testom brzina nije ni blizu 5g. Brze je na 4g+.Izabrano je 5g preferred.Ali za sada nema.Drugar mi kaze da zamenim sim karticu koja je stara par godina ili da aktiviram esim.Kao moze biti i do toga.Mada sam pitao ovde na forumu i kazu da nije do sim kartice i to koliko je stara.
pre neku god kada sam bio u turskoj, normalno je radila identifikacija i dolaznih i odlaznih poziva, rj gde god da sam bio u romingu, ovako nesto mi se nije desavalo. da li je sigurno gsm poziv, da nije neki viber in/out poziv?Trenutno sam u Turskoj i koristim roming. Iz kog razloga kad me neko zove iz Srbije mi izlazi kao da me zove iz engleske +44? Takodje kad ja zovem nekog isto izlazi +44
Pokusavam turk telekom / vodafon 3g / 4g prosto ne razumem da roming radi preko nekog rutiranja ovde?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari