Šta je novo?

Iris GO (ex mts TV GO) [nije tema o Iris TV box-u]

• Začetnik teme Začetnik teme dppaki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Instalirao sam roditeljima Iris aplikaciju na Mi Box S, oni su trenutno u Italiji. Jel ima neko ideju zašto im koči kao ludo, bukvalno ne može da se gleda koliko koči? Gigabitna je veza, tako da nije to neta. Na moj smrdljivom adsl-u od 5mbita radi bez problema na Mi Stick-u. Ista verzija aplikacije.

Danas stigao račun za fiksni i stoji stavka - televizija IRIS GO. Niti je ko aktivirao niti je koristio, niti stigli podaci za prijavu a stiglo za naplatu. Fiksni je kod mojih roditelja, a i tamo se retko koristi. Oni niti koriste internet a kamoli iris, imaju kablovsku. Pogledao sam u moj.mts, stoji da je usluga aktivna, ja je deaktivirao. Da li je moguće da love u mutnom u MTS-u? Pa gde prođe - prošlo je. Ujedno sam napisao i prigovor na račun.

kako vam radi ova aplikacija? meni malo malo pa zakoči sliku.Otkoci se kad promenim kanal.
Tako je na skoro svim kanalima. Net mi radi normalno, nema prekida, i mts i A1 kucni net.
Ima smetnje i na Move aplikaciji.

Imam jedno pitanje u vezi vracanja programa. Kada vratim neku emisiju i kada se ona zavrsi onda mi ponudi da ili pustim sledecu ili da se vratim na uzivo. Ako ne izaberem nista u tih par sekundi onda automatski vrati na uzivo. Jel postoji opcija da se podesi da pusta sledecu emisiju? Vidim da nekima na istom stb to radi tako a meni ne.

Pozdrav.
Pitanje za korisnike mobilnog interneta (4G).
Da li Iris smart apk za TV radi preko A1 kucnog neta, ili isključivo preko mts (kucnog) mobilni internet-a?

Danas stigao račun za fiksni i stoji stavka - televizija IRIS GO. Niti je ko aktivirao niti je koristio, niti stigli podaci za prijavu a stiglo za naplatu. Fiksni je kod mojih roditelja, a i tamo se retko koristi. Oni niti koriste internet a kamoli iris, imaju kablovsku. Pogledao sam u moj.mts, stoji da je usluga aktivna, ja je deaktivirao. Da li je moguće da love u mutnom u MTS-u? Pa gde prođe - prošlo je. Ujedno sam napisao i prigovor na račun.
Mozda neko hakovao nalog pa aktivirao. Ne kapiram da odmah trazite nesto negativno u usluzi, za svaku sitnicu. Velike su sanse da je neko dosao do podataka za logovanje, verovao ili ne toga ima na svakom koraku, i za EON, HBO MAX

Ako si iole pratio temu, video si da se to redovno desava u mts-u, da cesto pokusavaju da naplate neku uslugu ili dodatak, koju nisi aktivirao. Pisi prigovor.

Mozda neko hakovao nalog pa aktivirao. Ne kapiram da odmah trazite nesto negativno u usluzi, za svaku sitnicu. Velike su sanse da je neko dosao do podataka za logovanje, verovao ili ne toga ima na svakom koraku, i za EON, HBO MAX
Pa sad nisam baš siguran u hakovanje. Nakon prigovora su prvo odbili ali uz argumente i prilog računa od juna na ovamo gde nije bila navedena ova usluga a u mejlu je sa njihove strane rečeno da je aktivirana jula, isto su i prihvatili u ispravili račun. Ali na novembarskom stiže opet, sada u punom iznosu. Morao sam opet da reagujem i dobijem spor još jednom. Sada će valjda da bude u redu. Nemam nameru da plaćam nešto što ne koristim.

Ako si iole pratio temu, video si da se to redovno desava u mts-u, da cesto pokusavaju da naplate neku uslugu ili dodatak, koju nisi aktivirao. Pisi prigovor.
Urađeno i rešeno.

Pozdrav.
Pitanje za korisnike mobilnog interneta (4G).
Da li Iris smart apk za TV radi preko A1 kucnog neta, ili isključivo preko mts (kucnog) mobilni internet-a?
Svi nalozi od svih operatera rade na svim mrežama u Srbiji. Prošlo je vreme ograničavanja čiji internet koristiš

Pozdrav,nagon gasenja supernova web aplikacije prinudjen sam opet da koristim Iris web app ovaj problem koji sada predstavljam sam imao i pre par godina kada sam koristio iris pa ga otkacio,evo i sad, naime slika zakucava na svakih par sekundi takodje cesto se desava da mi kao premota sliku tipa,gledam Celsi-Arsenal minut je 33 ,on na sekundu prebaci na 4 minut pa vrati na 33,ove probleme koje imam sa Irisom,nisam imao sa eonom,supernovom, internet radi odlično,u prilogu saljem snimak problema.

Koristim Iris Smart na LG tv-u poslednje 2.5 godine. Premotavanje radi očajno, pogotovo u direktnim prenosima. Često je gotovo nemoguće vratiti sadržaj par minuta unazad da se nešto ponovo pogleda.
Da li je realno da ovakve stvari ne mogu da reše godinama?

… IRIS baš deluje kao da je davno napušten i ostavljen da bude takav do promene OTT platforme …

Koristim Iris Smart na LG tv-u poslednje 2.5 godine. Premotavanje radi očajno, pogotovo u direktnim prenosima. Često je gotovo nemoguće vratiti sadržaj par minuta unazad da se nešto ponovo pogleda.
Da li je realno da ovakve stvari ne mogu da reše godinama
Ima duple strelice za premotavanje i na daljinskom i na samom plejeru služe za premotavanje na Iris 1 Klik 15 sec, 2 klika 1 minut, 3 klika 3 minuta, 4 klika 10 minuta, 5 klikova 15 minuta, 6 klikova 30 minuta,7 klikova 60 minuta. To više ne radi npr već samo slajd sa sličicama na move. Meni lično je bilo najbolje na onim belim stb ciglama gde vidiš celu sliku ubrzano X2,x4,x8,x16,X32.

Iris sada radi i na Yettel internetu. Donedavno nije radio tako, pa sam plaćao Yettel TV, ali juče sam slučajno provalio da sad nema problema i odmah otkazao YTV.

Je li ima neko problema sa IRIS preko racunara ?
Znaci zadnjih mesec dana ludilo
Gledas nesto hoces da prebacis vrti nece
Hoces nesto da vratis nazad vrti nece
Mozes jedino ako hoces da prebacis kanal izlogujes se opet ulogujes i onda prebaci

Mom drugaru krajem Februara ističe ugovor za uslugu TV kod Supernove koju plaća 2.000,00 din. (ne želi da nastavlja ugovor kod njih jer zivi sam ; 15 dana mesecno je van stana).
Namerava da posle toga aktivira Iris Smart TV preko Android boxa . U stanu nema zicani internet već mu je namera da Iris Smart TV koristi aktiviranjem hotspot neta preko svog mobilnog telefona (mts postpaid paket 5tica S) .
Da li se koriscenjem hotspot neta tarifira potrošnja mobilnog interneta na mts postpaidu za gledanje Iris Smart TV ili se ne tarifira kao prilikom korišćenja Iris GO na mobilnom telefonu ?

Jedno pitanje vezano za broj slotova na Iris Go.
Ako imam BOX 4 i u njemu slot za Iris Go, a takodje i mobilna tarifa ako se pogleda zasebno ima Iris Go, da li imam na dva mesta po slotove za Iris Go ili imam samo jedan slot, takozvani BOX?

Cao, imam problem sa gledanjem irisa na racunaru, vec duze vremena, prvo dok se uloguje...vecnost. Na kraju kad treba da pustim nesto uzivo ili nesto unazad nece, samo stoji crno.

Nazad
Vrh Dno