I meni se stalno izloguje, a kako sam zaboravio šifru bilo je malo povuci-potegni. Ako gledaš umutrašnju temperaturu na aplikaciji odmah da znaš da ispravno pokazuje jedino kada je u I Feel modu, onako sa kliminog senzora brljavi. Rešavam to tako što uđem u aplikaciju, aktiviram onu opciju za ubacivanje svežeg vazduha sačekam par sekundi i deaktiviram, vratim se na početni ekran i temperatura prostorije se ažurirala.Sve više me nervira app i klima.
Pre par dana se po ko zna koji put sam izlogovan iz app i normalno klima se nije ukljucila po rasporedu.
Ovo sa čuvenim senzorom temperature to mi opssno ide na živce. Evo već sat vremena ona lagano greje, upalila se u 12, senzor pokazao da je 19C indor temp sto je nemoguće, pošto je temp u prostoriji 25, kamin mi radi tj gori vatra, termoglava radijatora u dnevnoj podešena na 4, ona je zatvorila jer je postignuta temp.
Klima lagano greje, namerno sam pustio da radi 10min da vidim da li će se smanjiti i ništa nije bilo. ugasim je pa upalim kroz 10min i gle čuda kaže indor temp 23, zadatu stavim na 21 i opet posle 5 minuta ona greje nekih par minuta.
Ala su je opravili svka im čast
Taj bag (bar kod mene) nije problem od sada već od jula kada sam je kupio, nikad to nije normalno radilo