jozza
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.04.2005
- Poena
- 955
Nije mogao da dohvati spoj cevi sa spoljašnjom, pa je obrnuo spoljašnju. Leleee, ko se sve bavi ugradnjom...Banja Luka final boss
Nije mogao da dohvati spoj cevi sa spoljašnjom, pa je obrnuo spoljašnju. Leleee, ko se sve bavi ugradnjom...Banja Luka final boss
Borik, Novice Cerovica..Xaxax koja je ovo zgrada?
Dve bombone, tj dva lilihipa 😂Jel moze jedna klima da pokrije dve sobe?
Majstor ---> ne brini, bice kao bombona 😎
Pogledajte prilog 519703
Da, jednom u 2-3 nedelje.Da li čistiš filtere klime?
Ova zima je od 3 predhodne najvise oblacna bez sunca . Svaka zima izgleda ima svoj neki fazon, iako je kalendaski kreula tek juce, igrace se ona jos 100-tinak dana ")Imam neki mitshubisi 18 inverter. Trenutno je na 25 stepeni i duvanje 3/4. Imam utisak da mi ove zime mnogo cesce ulazi u defrost, tipa na svakih 45-60 minuta.
Kad je napolju 6-7 stepeni onda je ok, ali cim padne na 3 odma ulazi cesce u defrost. Plus kad je pogledam u opste nije zaledjena nigde, unutra ne mogu da vidim detaljno, ali ako nije spolja ni malo, pretpostavljam da nije ni iznutra negde.
Moguce da mi je tako radila i prethodnih sezona, ali nesto imam utisak da je tek u minusima tako cesto ulazila u defrost. Da li moze da postoji neki razlog za to, tipa fali freona, nesto je zaprljano i slicno i kako bih mogao to da proverim pre nego sto zovem majstora?
Kupi odvlazivac, meni je resio isti problem.Imam problem koji je sve veci i veci,imam sve vise i vise budji po coskovima,i na granici sam da stavim podno grejanje...tako da malo gubim veru u moje daikin perfera klime,imam stolariju veka i 12 cm storopor ali jednostavno...nesto ne stima...
I kada staviš podno, vrlo verovatno ćeš opet imati buđ. Hermetički ti je zatvoren prostor...Imam problem koji je sve veci i veci,imam sve vise i vise budji po coskovima,i na granici sam da stavim podno grejanje...tako da malo gubim veru u moje daikin perfera klime,imam stolariju veka i 12 cm storopor ali jednostavno...nesto ne stima...
Ne znam,sve mislim da mozda nisu majstori lose uradili izolaciju nemam pojma(samo su lepili pecate nisu onako lepo u krug table stavili lepak)...Ili češće luftiranje kao najjeftinija varijanta.
Klima sushi vazduh ne bi trebalo da se pojavi budj.Imam problem koji je sve veci i veci,imam sve vise i vise budji po coskovima,i na granici sam da stavim podno grejanje...tako da malo gubim veru u moje daikin perfera klime,imam stolariju veka i 12 cm storopor ali jednostavno...nesto ne stima...

Mislim da je obrnuto od tvog misljenja, radili su je dobro, zato i imas takve efekte.Ne znam,sve mislim da mozda nisu majstori lose uradili izolaciju nemam pojma(samo su lepili pecate nisu onako lepo u krug table stavili lepak)...
Molim te da nam objasniš fiziku na osnovu koje klima suši vazduh.Klima sushi vazduh ne bi trebalo da se pojavi budj.
Kad luftiras to je da svez vlazan vozduh udze.
Jel koristis ona opcija Clean?
Tad se aktivira Flash Streamer procistavac vazduha. Unistava bakterije, viruse i sprecava pojave budj
Pogledajte prilog 520086
Imam problem koji je sve veci i veci,imam sve vise i vise budji po coskovima,i na granici sam da stavim podno grejanje...tako da malo gubim veru u moje daikin perfera klime,imam stolariju veka i 12 cm storopor ali jednostavno...nesto ne stima...
Jel jedna prostorija jedna klima ili?Imam problem koji je sve veci i veci,imam sve vise i vise budji po coskovima,i na granici sam da stavim podno grejanje...tako da malo gubim veru u moje daikin perfera klime,imam stolariju veka i 12 cm storopor ali jednostavno...nesto ne stima...
Mislim da je obrnuto od tvog misljenja, radili su je dobro, zato i imas takve efekte.
Maxi ti je lepo odgovorio, a i
team1
, probaj sa cescim vetrenjem ( kracim i svi prozori pootvarni na 3-5 min ), kad ustanes, posl rucka, i pred spavanje, ako ne duvanis to je dosta
kladim se da se ti to resiti problrm, da ne ides dalje.
Da bi se pojavila budj treba minimum 60% vlage.Molim te da nam objasniš fiziku na osnovu koje klima suši vazduh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari