Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Treba mi preporuka za drzac tableta koji se kaci na sediste u autu?

Ako vas navijaci vide u posti sa tim gacama imate 149% sanse da dobijete batine.

Jos jedna verovatno (sigurno) prevara. Svejedno sam porucio , nije mi skinulo novcica posle placanja.
I just found this on AliExpress:
US $53.08 | NEW 2025 Zeblaze Stratos 4 GPS Smartwatch 1.43" AMOLED Screen Compass Barometric Altimeter Flashlight Voice Calling Smart Watch

Ovaj sat izađe 4 € sa sve slanjem preko DHL 😀

Prilozi

• Screenshot_20251223_114728_AliExpress.jpg
    Screenshot_20251223_114728_AliExpress.jpg
    66.2 KB · Pregleda: 146
Msm da ti je sve jasno.

Prilozi

• Screenshot From 2025-12-23 11-51-52.png
    Screenshot From 2025-12-23 11-51-52.png
    17 KB · Pregleda: 130
Šta se dešava na kraju kada poručite od prevarantskih radnji?
Dobijete pare i novčiće nazad?

Uglavnom, nekad dostave nesto sto lici na to sto si kupio pa moze da se desi da ne dobijes pare nazad tek tako vec mora da se snima itd itd.

Kesa za led oko 1€
Za povrede, family jewels za saunu I slično.

€7.85 | Reusable in all seasons Ice Bags Medical Cold Pack Hot Water Bag for Injuries Pain Relief Health Care Therapy Ice Pack for Knee

4$ za c12c-s sa Alijevim kuponom od 2$ i novcicima, inace je 6$.

Cena je za 1 kom, ne za 3

US $13.32 | Thermalright TL-C12C 3 in 1 120mm Cooling Fan 5V ARGB gamer Adjust Speed Cooler argb Adjustable computer Case Fan ventilador
Stiglo i montirano, u BIOSu prebaceni na silent rezim i jako fino rade i hlade.

Za moj ukus necujni u tihom rezimu.

Pri opterecenju se cuju ali nista preterano.

Uspeo sam da kupim 3 pojedinacno i uz kupone sam ubio cenu tako da je izaslo oko 13$ za sva 3, za te pare perfektno rade.

Screenshot 2025-12-23 170427.jpg

Poslednja izmena:
Juče stigao mis attack shark x5, desetak dolara plaćen. Lagarija, igračka za decu. Ne preporučujem, ali za posao ili decu je dobar. Uz njega stigle i sluške, one Edifier... 750 din globe niškoj carini i pošti

Danas stigli šrafići oni mali u kutiji i dva mala kaiša za sat plaćena po dolar... 600 din.

brate, ubija vas ta niška carina, ne vidim da išta sa alija može da se isplati ako toliko ljušte

Lepo vam kazemo da ne kukate previse kad vam naplate nesto s vremena na vreme 😄

Stigla mi pre par nedelja ova kamerica TPTEK 4MP - > https://www.aliexpress.com/item/1005007769222296.html
Ali kako je tek danas stigao POE switch, resih da probam kao radi.
Ukratko kamera radi! Malo duzi odg, kamera ne radi 😀

Naime problem je sto kamera po default dolazi sa IP adresom iz 192.168.1.XXX opsega, dok je moj modem i svi uredjaji na njemu na 192.168.0.XXX.
Uredjaji sa 0 subneta ne vise uredjaje na 1 subnetu.
Supernova modem ne pruza opciju promene subneta, ili makar ja nisam uspeo da nadjem.
Samim tim ICSee ne moze da nadje kameru. Ako promenim subnet na telefonu na 1, onda ICSee vidi kameru odma ali ne mogu da je dodam jer NEMAM INTERNETA na 1 subnetu. Ubistvo. Odustao sam veceras od toga.

Kako sam proverio da radi, jednostavno, prikopcao sam je dikrektno na laptop i preko wireshark nasao IP adresu. Prvi put je imala adresu 205, drugi put joj je dodeljena 169, tako da defintivno nije staticka kao sto pise u upustvu (niti je ona koja pise u upustvu).
Kamera ima RTSP stream na 554 portu, lepo menja rezime rada dnevni/nocni, i radi bez interneta, ovo sam testirao preko VLC.

Koliko sam iscitao u upustvu, postoje 2 nacina da se setuje staticka adresa, jedan je ICSee koji ne funkcionise zbog gore navedenih razloga, drugi je Device Manager app koja je skida sa TPTEK sajta, ali sajt nazalost ne radi.

Ako neko ima savet kako da resim ovaj problem sa subnetovima, neka pise.

Poslednja izmena:
Meni ne izlaze ove cipele. Nego, gde se sada nalazi discount finder, nije više pod Save Now...?

Stigla mi pre par nedelja ova kamerica TPTEK 4MP - > https://www.aliexpress.com/item/1005007769222296.html
UPDATE: Kamerica je dobra, ima 2 streama, low res i high res, oba rade bez problema. Ne zahteva internet i radi sasvim normalno u lokalu, cak sam na kraju i uspeo da je dodam bez koriscenja neta i app na mobilnom, sve preko laptopa, vise info da ne kopiram -> https://forum.benchmark.rs/threads/problem-pri-dodavanju-ip-kamere.516260/#post-7628907.

Video to danas, zamalo da kupim al sam odustao kad sam video da je ista radnja koju smo spominjali 100x.
Ako ipak ljudima dodju stvari koje su naručili ima da se šutiram u guzicu jer nista od njih nisam uzeo xD

Previše dobro da bi bilo istinito, al mi čudno da ih toliko guraju u coine. Ne verujem da je slučajno, možda hoće da ih boostuju.

Jel stizu nekome oni CN paketi sa novim kodom PJ...RS? Nikad do sad nije bilo a jos mi je stigla poruka na viber o paketu. Naplatili 620 dinara za nesto sto je placeno 1600. Nislije i novosadjani: ne kukam, samo me zanima. Sta je uopste PJ paket?

Jel stizu nekome oni CN paketi sa novim kodom PJ...RS? Nikad do sad nije bilo a jos mi je stigla poruka na viber o paketu. Naplatili 620 dinara za nesto sto je placeno 1600. Nislije i novosadjani: ne kukam, samo me zanima. Sta je uopste PJ paket?

Mene čeka jedna PJ pošiljka u pošti, 50 RSD otkup, BG.

Nazad
Vrh Dno