Konacno smo se danas dogovorili sa organizatorom i rekli su da dodjemo po novi telefon. Bilo je pomoci i Efektive i njihovog ucestvovanja u prepisci. Gde su na kraju nestali telefoni ne znam, ali svakako cemo dobiti ono sto nam pripada.@illuminator80
Kolega kako se završila tvoja priča, vezano za Samsung S24FE ?
Da li si napokon dobio telefon iz promocije ??
Proveravajte barem 1 nedeljno da li je telefon iz promocije preuzela kurirska služba Dekspres..šaljite mejl UM, da znate šta se dešava sa vašim telefonom.
Telefoni se ne tako retko zagube i ne dođu do učesnika promocije.
Sto se nadaš? Piše ti koje pošiljalac, pa odmah možeš sa sigurnoscu znati jel s25fe ili ne.Iskoči mi danas notifikacija na dexpress aplikaciji da ima neka pošilka za mene, a pošto nisam ništa drugo poručivao nadam se da je s25fe.
Sta znači ovaj status "čeka na preuzimanje"? Čeka da je kurir preuzme od pošiljaoca ili da je ja preuzmem od kurira?
P.S. Jel Samsung nije pooštrio nešto u vezi sa preuzimanjem tipa da mora lično uz ličnu kartu na primer da znam da li da odlažem put i čekam ili može neko drugi da pokupi mesto mene?
Stigao telefon danas.Danas prijavljen S25 Ultra 512GB za S25FE 128GB promociju preko Samsung Members aplikacije i Samsung naloga, status prijave je Confirmed, poručen online na Dijaspora Shop-u, na fiskalnom računu piše Tehnomanija. Plaćen pouzećem, porudžbina kreirana 25.9., isti dan i račun izdat, 26.9. poslat iz Vladičinog Hana, 30.9. stigao burazeru na adresu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari