Šta je novo?

Samsung promocije

@illuminator80
Kolega kako se završila tvoja priča, vezano za Samsung S24FE ?
Da li si napokon dobio telefon iz promocije ??

Proveravajte barem 1 nedeljno da li je telefon iz promocije preuzela kurirska služba Dekspres..šaljite mejl UM, da znate šta se dešava sa vašim telefonom.
Telefoni se ne tako retko zagube i ne dođu do učesnika promocije.
Konacno smo se danas dogovorili sa organizatorom i rekli su da dodjemo po novi telefon. Bilo je pomoci i Efektive i njihovog ucestvovanja u prepisci. Gde su na kraju nestali telefoni ne znam, ali svakako cemo dobiti ono sto nam pripada.

22.12 i još nema Poklona S25fe ... 🫣😳 ... Unači čekanje i dalje

Iskoči mi danas notifikacija na dexpress aplikaciji da ima neka pošilka za mene, a pošto nisam ništa drugo poručivao nadam se da je s25fe.
Sta znači ovaj status "čeka na preuzimanje"? Čeka da je kurir preuzme od pošiljaoca ili da je ja preuzmem od kurira?
P.S. Jel Samsung nije pooštrio nešto u vezi sa preuzimanjem tipa da mora lično uz ličnu kartu na primer da znam da li da odlažem put i čekam ili može neko drugi da pokupi mesto mene?

Čeka da je kurir preuzme.

Ako je isto kao kod prethodnih promocija, može mački da ostavi telefon ako je imaš

Iskoči mi danas notifikacija na dexpress aplikaciji da ima neka pošilka za mene, a pošto nisam ništa drugo poručivao nadam se da je s25fe.
Sta znači ovaj status "čeka na preuzimanje"? Čeka da je kurir preuzme od pošiljaoca ili da je ja preuzmem od kurira?
P.S. Jel Samsung nije pooštrio nešto u vezi sa preuzimanjem tipa da mora lično uz ličnu kartu na primer da znam da li da odlažem put i čekam ili može neko drugi da pokupi mesto mene?
Sto se nadaš? Piše ti koje pošiljalac, pa odmah možeš sa sigurnoscu znati jel s25fe ili ne.

Ovako je bilo kod mene i dan posle sutra kurir sa S25FE sabajle zove da najavi pošilku i da pita na kom sam spratu jer liftovi u zgradi ne rade 🙂

Moja dva dana stoji sa statusom "čeka na preuzimanje". Šta je fora...dal se ovima iz Dexpress-a je*e kad vide da je bez otkupnine pa ko veli kad pokupimo pokupićemo...

Pred Novu godinu svakako je haos sa kuririma. Tome što kupi je ni iz džepa ni u džep sto je bez otkupa, Dailiju isto... Jedino onom koji ce ti dostaviti manje nade da ce dobiti bakšiša.

Danas prijavljen S25 Ultra 512GB za S25FE 128GB promociju preko Samsung Members aplikacije i Samsung naloga, status prijave je Confirmed, poručen online na Dijaspora Shop-u, na fiskalnom računu piše Tehnomanija. Plaćen pouzećem, porudžbina kreirana 25.9., isti dan i račun izdat, 26.9. poslat iz Vladičinog Hana, 30.9. stigao burazeru na adresu.
Stigao telefon danas.

Ja cu medju zadnjim a dobiti, kad mu padne cena na 300e.

Moja prijava prihvaćena pred kraj promocije 20.10.

samo da prenesm i ja utiske možda nekome pomogne.

Naime promoter nije nikada prosledio zvanično poruku da je telefon poslat te da ga mogu očekivati.
Slučajno dok sam bio u mađarskoj pogledam dexpress aplikaciju i piše da je dan pre toga neka pošiljka meni uručena. To mi je bilo čudno pošto sam 5 dana bio u mađarskoj, ali pomislio sam kurir me zna pa je verovatno on preuzeo ili dao nekom od mojih.
Kada sam se vratio pitam moje jel svraćao kurir Dexpressa kaže ne.
Sutra dan ga vidim i izađem da ga pitam jel bio paket za mene, kaže nije, Ja kažem ko je bio na dodeli paketa u sredu, kaže on, ja mu pokazah telefon gde piše da je u 9 ujutru paket isporučen i da ako je bio on onda je on razdužio pošiljku. Tu je on krenuo da crveni i kaže ništa ne brini proveriću šta se dešava i sutra ti javljam.
Sutra je stigao paket 🙂

Pouka, brojevi paketa su očigledni da su telefoni unutra iz promocije. Znaju da promoter ne šalje nikakve poruke i da korisnicima ne javljaju viberom ili SMS-om i onda oni kradu. Verujem da stave sastrane sačekaju mesec dana da više zaista nema traga i onda uzimaju za sebe.

Ja sam dobio pre par dana mail od njih (nakon 5 mejlova pre bez odgovora) da moj paket čeka kurira, 25. decembra. Onda nakon još jednog mejla od mene, dobijam ovo :

Sprdnja. Registracija tipa polovinom septembra

Moracu izgleda i ja da im se obratim mail-om dok ne bude kasno. 12.10. sam se registrovao, 14.10. je stigla poruka da je odobreno, od telefona ni traga. Juce sam instalirao D Express aplikaciju, nema nikakavih obavestenja o posiljci. Na ovaj mail ([email protected]) im pisem, je l' tako?

Da se nadovežem i ja na prethodne postove. Dostavljen paket u utorak, 30.12. Medjutim u aplikaciji stajalo da je pošiljka zadužena još 22.12. Ja čekao, čekao...i u ponedeljak 29.12. mi prekipi i okrenem dexpress i pitam dokle nameravaju da drže moj paket? Devojčica kao pa izvinite ne zna o čemu se radi, pa kao gužva je za praznike...rako kako baš za njega gužva, pre par dana ste mi dostavili 2 paketa od drugih pošiljaoca bukvalno danas za sutra, a ovaj se vuče više od nedelju dana. Eto ga kurir zove sutra da izadjem. Samo mi tutnu pake u ruke i okrenu se i ode. Pogledam ja paket, a na njemu prelepljene 3 nalepnice "neuspešna dostava" sa 3 različita datuma. Nego mi pobeže odmah ne stigoh da ga pitam kad je to pokušao da mi dostavi paket. Joooj kakve lopine...
Hvala još jednom onom ko dade ovaj hint za dexpress aplikaciju inače bih izgleda i ja ostao bez telefona.

Ne oslanjajte se na aplikaciju. Moja pošiljka nije ni bila evidentirana u istoj, a otvorena je na iste podatke primaoca, samo zbig tog paketa.

Ne kažem da je sveto pismo samo kažem da je meni pomogla. Jer da je nisam imao verovatno bih ostao bez telefona pošto poruke obavveštenja ne šalju. Verovatno nekom ne stigne obaveštenje ni na aplikaciji, kao sto meni nije stiglo za s24fe promociju, ali sad jeste. U svakom slučaju ništa ne košta da se instalira i da ćuti negde u telefonu do kraja roka za dostavu...možda bude od koristi. Ali da nije 100% siguracija nije...to svakako.

Aplikaciju instaliraj, organizatora promocije smaraj.

Svi koji nisu dobili svoje telefone bi u narednih nekoliko dana trebalo da počnu da ih zatrpavaju mailovima i pozivima.

Poštovani/a,

Kompanija United Moment, koja se bavi obradom registracija i slanjem poklona za Samsung prodajne aktivacije, je trenutno na kolektivnom godišnjem odmoru (do 12/01/2025)

Naš tim će se potruditi da vam odgovori na e-mail u najkraćem mogućem roku, čak i pre završetka godišnjeg odmora

Trenutno aktivne promocije i osnovne informacije:

Promocija - poklon: Galaxy S24FE

Svi pokloni su poslati dobitnicima kojima je odobrena registracija.

Ukoliko i dalje niste dobili vaš uređaj, molimo vas da nam pošaljete IMEI broj registrovanog uređaja, I u naslovu mail-a naznačite za koju promociju nam se obraćate.

Promocija - poklon: Galaxy S25FE

I dalje traje slanje poklona. Poslato je 70% pošiljki.

Dostava Poklona, pod uslovom da je korisnik izvršio uspešnu registraciju kupovine Uređaja u skladu sa pravilnikom, biće izvršena najkasnije do 31.1.2026. godine, na adresu koju je korisnik naveo prilikom registracije kupovine Uređaja. Isporuka Poklona izvršiće se pod uslovom da je korisnik naveo tačnu adresu koja se nalazi na teritoriji Republike Srbije. Troškove dostave poklona snosi organizator.

Promocija - poklon: Samsung Galaxy Buds3 Pro/Samsung Galaxy Buds3 FE

Spisak dobitnika je zaključen.

Dostava Poklona, pod uslovom da je korisnik izvršio uspešnu registraciju kupovine Uređaja u skladu sa pravilnikom, biće izvršena najkasnije do 28.2.2026. godine, na adresu koju je korisnik naveo prilikom registracije kupovine Uređaja. Isporuka Poklona izvršiće se pod uslovom da je korisnik naveo tačnu adresu koja se nalazi na teritoriji Republike Srbije. Troškove dostave poklona snosi organizator.

LIČNO PREUZIMANJE POŠILJKI NA ADRESI AGENCIJE TRENUTNO NIJE MOGUĆE

Meni je S25 FE stigao pre dve nedelje, bilo obaveštenje u aplikaciji a kurir zvao ujutru samo i tutnuo kroz prozor kola. Mada mi se nije žurilo jer mi ne treba pa ide na doboš svakako. Jako čudno ide to slanje kuririma

Ja sam ga "prodao unapred" u familiij, trebao da bude poklon za NG 🙂 svi koje poznajem su registrovani posle mene i stiglo im je, baš bezveze

13.10. mi je odobrena registracija i pisalo je da telefon očekujem najkasnije do 31.1.2026. Slala sam im mail polovinom decembra, neki uopšten odgovor sam dobila, da očekujem isporuku do naznačenog datuma, na adresu koju sam navela.... Imam dexpress aplikaciju, tamo mi stoji od 25.12. da očekujem isporuku nekih papira iz Subotice, ako će i telefon toliko da stoji kod njih, onda neće stići pre polovine februara...Goru kurirsku službu nisu mogli da izaberu...

@Sote13 nije do kurirske 🙂

Mene su rešili namerno da prckaju izgleda 🙂 22. septembra odobrena promocija, u decembru rekli "da je kurirska služba vratila paket"

Nazad
Vrh Dno