Šta je novo?

Samsung promocije

Ja sam 17. registrovao, 22. odobreno, još ništa. Ne znam koja im je logika slanja..

Stigla notifikacija u DExpress appu da je spremna isporuka za S25FE. Preusmerio sam je na paketomat. Kupljen 27.09. i registrovan za promociju 30.09.

I ja sam u DExpress aplikaciji juče poluslučajno primetio da se sprema preuizmanje pošiljke od United Moment.

Danas već notfikacija da su preuzeli pošiljku i smerstili u centalni magacin.

Videćemo šta če biti sutra.

Da lo u aplikaciji dexpresa mora da se prihvati dozvola za ucitavanje podataka sa e mail naloga? Nikako ne moze da se napravi ako se to ne cekira

Telefon preuzet iz paketomata. Koliko vidim sve je u redu. IMEI je ispisan rukom na otpremnici bez upisanog datuma isporuke.

Da lo u aplikaciji dexpresa mora da se prihvati dozvola za ucitavanje podataka sa e mail naloga? Nikako ne moze da se napravi ako se to ne cekira
Traži pristup kontaktima, pa mu je zato potreban nalog. Nisam siguran šta će mu taj pristup.

Odobreno 2.10.
Instalirala Dexpress aplikaciju 8.12., ukljucila obavestenja.
10.12. stiglo obavestenje da imam posiljku i da se ceka na preuzimanje, 11.12. stiglo obavestenje da je preuzeto od posiljaoca i danas 12.22. me zvao kurir da je stiglo.

Ево и мени стигао телефон
пријава 30.09
одобрено 03.10
Преко Декспрес апликације нисам добио никакву поруку, само позив курира пред испоруку.

Meni nece da se registruje na dexpress aplikaciju. Prijavljuje neku gresku.

Dexpress aplikacija prijavljuje grešku u komunikaciji sa serverom na baš većem broju uređaja,

Probaj registraciju na nekom drugom telefonu, ti ih barem imaš 🙂

Odobreno 2.10.
Instalirala Dexpress aplikaciju 8.12., ukljucila obavestenja.
10.12. stiglo obavestenje da imam posiljku i da se ceka na preuzimanje, 11.12. stiglo obavestenje da je preuzeto od posiljaoca i danas 12.22. me zvao kurir da je stiglo.

Sve identično, sem što je jutros kurir sabajle zvao da najavi pošilku i da pita na kom sam spratu jer liftovi u zgradi ne rade 🙂

Ja sam u Dijaspori, odobreno 22.09, nema ga još

Telefon stigao jutros
Preko Dexpres aplikacije nista nije pisalo niti stiglo, samo je zvao kurir ujutru
Prijavio sam se krajem septembra

2.10. odobreno
16.12. stiglo
D Express aplikacija me nije obavestila.

Bio juce Dex kod mene ali drugim povodom, nista od FE-a.. a na KP oglasi "na veliko", sa jeftinijom cenom za 10+ komada, zanimljivo 🙂

@illuminator80
Kolega kako se završila tvoja priča, vezano za Samsung S24FE ?
Da li si napokon dobio telefon iz promocije ??

Proveravajte barem 1 nedeljno da li je telefon iz promocije preuzela kurirska služba Dekspres..šaljite mejl UM, da znate šta se dešava sa vašim telefonom.
Telefoni se ne tako retko zagube i ne dođu do učesnika promocije.

Ja poslao već par mejlova UM, nema odgovora 🙂

Ja pitao da preuzmem lično jer me smara čekanje, a i razmišljam da je njima (možda) lakše nego da šalju, ali odgovorili da ne može, jedino u slučaju da se paket vrati.

Poklon odobren 30.10. - tako da meni stiže u poslednjem krugu verovatno..

Zašto tako navaljujete, ako je rok do 31.01.?
To što nedaju lično, verovatno poslovna politika, šta je i razumljivo.

Ne znam da je iko ikada ostao uskraćen za poklon uredjaj.

Zašto tako navaljujete, ako je rok do 31.01.?
To što nedaju lično, verovatno poslovna politika, šta je i razumljivo.

Ne znam da je iko ikada ostao uskraćen za poklon uredjaj.
Ocigledno nisi pomno pratio ovu temu.

Onda si skapirao da su dvoje ljudi samo na ovom forumu i ko zna koliko širom Srbije ostali uskraćeni za telefon. Ili misliš da se ne računa ako je neko posle 3575 poslatih mailova i pretnji tužbom, inspekcijama i raznoraznim udruženjima za zaštitu potrošača ipak uspeo da iskamči nekako svoj telefon?

Ali su ipak uspeli... Znaci niko nije uskraćen, učestvovao sam bar 3-4 puta u ovim promocijama, i gomila ljudi oko mene, svi su se prijavili redovno, niko nikada nije nista urgirao i svi su dobili u predviđeno roku.

P. S. Dok je ona predhodna firma radila promociju, tada je moglo lično da se ode bez problema. Lično sam išao i još dosta njih sa foruma.

Nazad
Vrh Dno