Šta je novo?

PC postaje sporiji: Windows 11 u najnovijoj verziji automatski pokreće servis koji troši CPU, RAM i disk resurse

а ако је само до оперативног, онда су исти систем.

видиш Мико, овде дискутујемо о додацима који нису оперативни, и само га пренадувавају и успоравају.
ти си се у посту изнад одрекао својих података (приватног власништва) :
"a MS nek se češe sa svim mojim "ukradenim" stvarima, baš ima de se obogate od mene."

други тек треба да промене своје реакционарно стање свести, и да се тек одлуче на тако великодушан
а за МС веома лукративан поклон.

15-20 godina čitam o istim stvarima na Windows-u... Samo Command + W 🙂

а ако је само до оперативног, онда су исти систем.

видиш Мико, овде дискутујемо о додацима који нису оперативни, и само га пренадувавају и успоравају.
ти си се у посту изнад одрекао својих података (приватног власништва) :
"a MS nek se češe sa svim mojim "ukradenim" stvarima, baš ima de se obogate od mene."

други тек треба да промене своје реакционарно стање свести, и да се тек одлуче на тако великодушан
а за МС веома лукративан поклон.
Ama dosta sa tim mikom, Aca ovde ili više familiarno Saša. Podataka sam se odrekao kada sam prvi put priključio na intenat, pa na mobilni i na kraju kada je komšija postavio kameru. Kada sam banci dao ličnu kartu a potpuno se predao Googlu. Da se u pustinju sakrijem, gledao bi me neki satelit. Žena u piljarnici na ćošku zna više o meni nego Microsoft i još mi se nabacuje a ona iz MSa neće ni da čuje. Izgleda da to svi znaju izuzev izuzev privatnost krstaša koji su izgubili pre nego što su počeli.

Vidiš da je to Start&Stop service pa ne radi stalno, prema tome nije stalna smetnja i usporavanje.
Koliko resorsa to zauzima kada nije stopped?
Ja sam ga iskljucio rucno. Ali disable nema… moram svaki restart da gasim rucno🤣

Видиш Мико, управо то одрицање од података је оно што тебе раздваја од нас "неиницираних".

Ако нека фирма краде приватну својину и продаје је даље, то је криминал.
Ако се ти одрекнеш приватне својине, као добар Марксиста, ти си декриминализовао целу операцију.
Убрзаваш долазак бескласног друштва
где ће свако радити колико може, а имати колико му је неопходно.

Браво.

Nisam primetio nista imam 285k i 96GB rama🤣

Tako sam i mislio, možda nešto radi na nekom dual core.

"Нећете поседовати ништа, и бићете срећни"

господа из Давоса, вешто употребљавају друго, уместо првог лица множине 🙂

Dobitna je onda win10 iot ltsc 2012 vezija. Jos kad bi neko prodao licencu.
Podigla sa win 11 pro sa svojom licencom. Kopkalo me kako radi win 11 LTSC IOT koji ce imati podrsku do 2035 jer Microsoft ga daje na probu bez licence 90 dana. Licenca legalno ne moze da se nabavi. Manje je preinstaliranog djubreta. Nije mnogo brzi ni laksi. Da li je sigurniji za surfovanje ne znam jer nailazim na razlicite clanke.

Za eliminaciju dosta đubreta pri svežoj instalaciju Win 11 pro, izabrati region English (World) kaže video 🙂

Nazad
Vrh Dno