halkidiki2015
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.07.2015
- Poena
- 235
Meni 2,60$, store coupon samo 1$... Nema veze, nego kad sam već kupio 🤣 🤣 🤣 , jel probao neko sa nečim veće snage, vidim da piše do 10A?
jel probao neko sa nečim veće snage, vidim da piše do 10A?
napiši ovde store kupin
je se ne bih igrao sa tim
Ne mislim da kačim TA peć na njega, daleko od toga, ali jedno 500-600W bi možda i zakačio... Ako neko ima iskustva.
Ljudi šta mislite o ovoj radnji.
Slažem se. Sa druge strane, SSR-ovi za veće snage koji se kod nas regularno prodaju (atestirani, garancija, i tako to...) su 100% Kina, dobar deo njih se opušteno nađe na Ali-ju. Nije bitno, hvala na linku u svakom slučaju!batali, to sa Kinom je sve neispitano
Mene je ovaj TekaGene koštao 0.13$ za 1.8m, trenutno je popust samo 35% uz koine, prati pa kad dignu preko 80% pazari, stalno varira.Ima li nekih džabe USB C na lighting cable na coine? 👀
Jel ovaj sonoff sa dna prethodne strane radi direktno sa telefonom, preko neta/rutera ili ide na gateway
Da li će svaki Display port to HDMI adapter da šljaka korektno ili treba na nešto obratiti pažnju?
Neki neće da daju veću rezoluciju od full HD.
Ako se ne reklamira kao "4K" = verovatno je to razlog.
Bilo nekad.DP na HDMI obično radi bilo koji kabl.

Pa radi iz Ewelink app koju koristim već godinama za razne Sonoff i druge uređajeJel ovaj sonoff sa dna prethodne strane radi direktno sa telefonom, preko neta/rutera ili ide na gateway
Ovo na 99% popusta plus besplatna dostava DHL-om! 🫣Zdravo drugari, rešio sam malo da se bahatim. Kada može Sloba, mogu i ja 😀 To je ona nova radnja. Prošli put mi je iz isto jedne nove radnje stigao jedan DAC, mada za ovo sam siguran da je 99% prevara
![]()
TempoTec Sonata BHD tragbarer USB-C-Dongle DAC&, 3 Verstärkungsstufen, 4,4 mm und 3,5 mm, DSD256 PCM32Bit/384 kHz - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Pogledajte prilog 519715
Prezalicu 0.05$ i 200 novcica , Nije mi jasno kako prave razliku u ceniZdravo drugari, rešio sam malo da se bahatim. Kada može Sloba, mogu i ja 😀 To je ona nova radnja. Prošli put mi je iz isto jedne nove radnje stigao jedan DAC, mada za ovo sam siguran da je 99% prevara
![]()
TempoTec Sonata BHD tragbarer USB-C-Dongle DAC&, 3 Verstärkungsstufen, 4,4 mm und 3,5 mm, DSD256 PCM32Bit/384 kHz - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Pogledajte prilog 519715

Pridružujem se molbi uz napomenu da budu proverene non-fejk kapacitirane 🙂Ljudi, kad naidjete na jake popuste za microSD kartice, postavljajte.
Stigla DJI akciona kamerica sa Temua za 99 rsd pa sad fale kartice. 😀
Je l' hoćeš jeftino ili kvalitetno? Protivrečiš si...Treba mi HDMI kabl 2.1, 2-3m duzine. Vidim da se spominje Ugreen, FDBRO i Vention. Jel neko uzimao skoro? Nije presudna toliko cena, koliko kvalitet, ako uopste ima nekih znacajnih razlika. FDBRO 3m je 5-6$ regularna cena, Ugreen 16.5$.
Stize novi TV, treba mi za eARC (a i generalno za rezervu), ako uopste ima veze namena.
EDIT: vidim da FDBRO za isti kabl ima cene od 6.2$ https://www.aliexpress.com/item/1005008783894179.html
pa do 11.30$ https://www.aliexpress.com/item/1005004280800180.html
Jel nesto previdjam?
Samo ženske gaćice su na 140% popustaLjudi šta je ovo? Jakna za 0.75$.
Verovatno prevara:
I just found this on AliExpress:
US $43.68 | TACVASEN Winter Heavyweight Fleece Lined Parka Waterproof Men Ski Snowboard Jackets Windproof Removable Hoodie Coats Windbreaker
![]()
TACVASEN Winter Schwergewicht Fleece Gefüttert Parka Wasserdicht Männer Ski Snowboard Jacken Winddicht Abnehmbare Hoodie Mäntel Windjacke - AliExpress 200000345
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
149%. Primamljivo je, razmišljam da poručim. Može i da se zagubi u putu.Samo ženske gaćice su na 140% popusta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari