Daj linkove ili tacne nazive moda/modova koji treba da se instalira pa da probamo.Sve to ukljuceno/iskljuceno je "decija igra" dok ne stavite PRZ grafiku sa Nexus mods... pravi test za Hardware koji imate...
Daj linkove ili tacne nazive moda/modova koji treba da se instalira pa da probamo.Sve to ukljuceno/iskljuceno je "decija igra" dok ne stavite PRZ grafiku sa Nexus mods... pravi test za Hardware koji imate...
Pa vec neki modovi na Nexus-u se pojavjuju kao 1.8 compatible, a bice ih jos... Naravno... ako ti je ovakav gameply OK - sto bi modovao?Krenuo konacno nakon 1.8 update izlaska, da li mi stvarno trebaju neki MODovi..Ovako deluje sve ok, par sati sam u zoni..Uvlaci me lagano 👽
Kreneš sa vanilom, pa kad vidiš da ti nešto ne odgovara instaliraš mod. Recimo, ako ti je ciklus dana i noći kratak skineš mod za to.Krenuo konacno nakon 1.8 update izlaska, da li mi stvarno trebaju neki MODovi..Ovako deluje sve ok, par sati sam u zoni..Uvlaci me lagano 👽
Mislim da su malo preterali sa super-health mutantima i njihovom pokretljivoscu... a i spawn im je samo 100m radijus. ( za oba imaju modovi da im samnjis health i dalje spawn )Kreneš sa vanilom, pa kad vidiš da ti nešto ne odgovara instaliraš mod. Recimo, ako ti je ciklus dana i noći kratak skineš mod za to.
Sve sto citas po forumima uzmi sa rezervom... Naravno da je grafika odlicna, prati istu estetiku kao iz prvog dela samo pojedinci to ne kapiraju. Hoce ne znam kakvu "raznoliku i lepu" grafiku u igri koja se odigrava na terenu gde se desila nuklerana katastrofa. Igra kao i svaka igra ima prostra da se unapredi u detaljima. ali ono sto je pogdjeno je bas ta grafika od prve igre kao i interakcija sa okruzenjem, osecase da je igrac deo tog sveta za razliku od slicnih igara kao sto je Cyberpunk 2077 gde stalno imas osecaj da si zarobljen u nekom virtulanom svetu iz kog pokusavas da izadjes.Sinoc instalirao ovo..Citajuci komentare ocekivao sam grafiku iz 2010, medjutim izgleda prelepo..pogotovo one oluje.O igri ne mogu nista, tek sam na pocetku. Ali DLSS 4 cini cuda.Uvek se odusevim. Razlika izmedju dlaa i quality je skoro nepostojeca.Drzim dlaa jer je malcice ostrija slika.Nemam potrebe da palim dlss,a palim ga u svakoj igrici.Jednostavno bolje izgleda.
Ne znam za x2,ali palim x4. Frame gen je crna magija. U svakom singlu ga palim. Verovatno kod slabijih karti osecaj nije isti,mnogo veca latencija itd. Konkrentno sto se tice Stalkera, ruku na srce u raznim drugim naslovima je bolje implementiran. Npr u Arc Raiders je savrsen. I to je buducnost svidelo se nekom ili ne. Ne znam kada izlazi onaj nvidia reflex 2, ocekujem da to jos bude utegnutije.Sve sto citas po forumima uzmi sa rezervom... Naravno da je grafika odlicna, prati istu estetiku kao iz prvog dela samo pojedinci to ne kapiraju. Hoce ne znam kakvu "raznoliku i lepu" grafiku u igri koja se odigrava na terenu gde se desila nuklerana katastrofa. Igra kao i svaka igra ima prostra da se unapredi u detaljima. ali ono sto je pogdjeno je bas ta grafika od prve igre kao i interakcija sa okruzenjem, osecase da je igrac deo tog sveta za razliku od slicnih igara kao sto je Cyberpunk 2077 gde stalno imas osecaj da si zarobljen u nekom virtulanom svetu iz kog pokusavas da izadjes.
RTX pali gde god mozes pa cak i FG jer x2 radi odlicno, a ako nista drugo kartica manje struje trosi manje se zagreva jer sa manje snage postize FPS koji ti je potreban. RTX nije samo DLSS i lazni frejmovi nego je mnogo toga integrisano kroz DLSS, treba se pogriati i sa podesavanjima u igri i malo kroz drajvere.
Ma da neko nekog placa da nesto hvali na srpskom forumo od cijeg trzista niko nema interes. Dobar ti je zakljucak.ai je nepostojeci u igri, napucavanje je smesno, jos da ne govorimo o tome kako npc prate igraca kroz zidove u svakoj pucnjavi, cak je i clear sky bolji od ove igre. nadam se da te barem placaju da ovoliko hvalis ovaj poluproizvod.

ai je nepostojeci u igri, napucavanje je smesno, jos da ne govorimo o tome kako npc prate igraca kroz zidove u svakoj pucnjavi, cak je i clear sky bolji od ove igre. nadam se da te barem placaju da ovoliko hvalis ovaj poluproizvod.
Pa "in game" obrisi taj save - i nastavi dalje od "zdravog" save... ako se i dalje spusta:Da li se nekome deslio posle 1.8.1 zapravo nakon pokretanja nove misije da se FPS zakuca na odredjenu vrednost, kod mene je baz FG 33fpsi sta god da uradim koje god podesvanje da primenim uvek je 33fps samo se menja gpu usage koje je konstantno nizak ali seta od zavisnosto od podesvanja od 15~50%.
Sto je najucdnije kada ucitam a imam jednu poziciju sacuvanu nastalu u privh 2h igre tog probelema vise nema sve je normalno epic podesavanja DLSS max kvalitet fps oko 120 bez FG, vratim se na aktulenu poziciju problem se nastavlja. Isto kada su cutscene fps je normalan gpu usage 99% (ono kad ne moze da se preskace dialog), kada tokom igre udjem u meni isto se gpu usage popne na 99% fps normalan.
Vrlo cudan bag, ili mozda nije nego na netu nigde nisam video da neko ima slican probl
Nista te ne kosta da reinstaliras nVidia driver... a pogledaj na youtube - kako se radi "undervolt" (kod RTX 3... skoro pa pozeljan i bez glupiranja gpu)Pokusao sam raznim modovim i podesavanjima u sistemu nesto da poboljsam ali za sad nista, fps 33~34 sta god da uradim, osim kad osinem FG tad ode na 135fps ali i tad se povremeno pojavi ghosting kojeg ranije nije bilo jer sam u osnovi bez FG imao preko 90~120fps, inace mi ne treba vise od 144fps sbog monitora koji je 144hz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari