Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Pa to daju agenti i bez da podneseš za prenos

Hteo bih jedan broj iz mts da prebacim u a1 ali običan prepaid, samo da čuvam broj i da uplaćujem koliko je minimum da ne ugase broj.
Jel mora neka tarifa da se bira za taj prepaid ili ne?

Od agenta iz a1. Prvo sam mailom pitao za ponudu. Zvali su me i ponudili ovo. I nakon toga opet zvali i isto ponudili...
Pa to nije agent iz tvog opisa. Ako sam razumeo, ti si mejl slao direktno A1 i onda te neko zvao preko njihovog call centar broja?

Možeš ovde na forumu pronaći broj terenskog agenta i pitati ga direktnim pozivom. Oni imaju te specijalne popuste.

Hteo bih jedan broj iz mts da prebacim u a1 ali običan prepaid, samo da čuvam broj i da uplaćujem koliko je minimum da ne ugase broj.
Bolje ti je prebaci ga u Globaltel. Molim da je tamo broj aktivan godinu dana od poslednje uplate.

Da li je moguce uzeti Neo Ultra(5G) postaid tarifu za mobilni i ubaciti je u 5G ruter? Znam da je fizicki moguce ali da li bi imao nekih problema sa A1? Brzine na telefonu za A1 su mi preko 800mbps i upload je korektan, da li bi 5G ruter sa eksternom (spoljnom) antenom postizao slicne rezultate?

Najbitniji ti je faktor da vidiš kako A1 "gleda" taj saobraćaj preko rutera, ako ga "vidi" kao hotspot onda nemaš neograničen internet koji ti je u tarifi.

Najbitniji ti je faktor da vidiš kako A1 "gleda" taj saobraćaj preko rutera, ako ga "vidi" kao hotspot onda nemaš neograničen internet koji ti je u tarifi.
Sad procitah na drugoj temi da A1 zakljucava hotspot na 50GB mesecno, tako da, mrka kapa.

Možeš da pokušaš da zaobiđeš to, i to se pominjalo, manipulacijom TTL parametra, ali čini mi se da se niko skorije nije javljao sa nekim svežim iskustvom.

Da li neko mozda ima friends and family kod za A1 za obnovu ugovora? Da mu nije potreban, bio bih veoma zahvalan da mi se javi!

Majkin broj je u MTS, najviše bi joj odgovarao NEO 5 ali uz 50%. Ne znam da li je bolje ići na to odmah, ili ako ne uspe, onda 6 meseci Mega Plan pa onda opet prenos broja u MTS ili Yettel ako A1 ne ponudi nesto kako treba
U istoj smo situaciji. Po potrosnji, majka nikad ne prelazi 5gb.
Podneli smo zahtev za prelazak na prepaid(istekao ugovor), pa smo cekali poziv od A1.
Nesto smesno su ponudili, odbili smo to i rekli da cemo vrv u mts jer daju 6m za dinar i posle 50%.
Posle su nas zvali 2-3 puta, i bukvalno kao na buvljaku je tekao razgovor jer su nam nudili pakete i sa i bez telefona.
Elem, nasli smo se na Neo5+5 za 1299 dinara i neke dodatne benefite(servisi 3m i 6m neogr. internet).
Da napomenem da je ovo bez zahteva da se predje u mts/yettel. Majku je mrzelo da se cima zbog par stotina dinara.

Jel moze u poslovnici da se dobije 50posto popust kad se prelazi iz Yettel ili mora preko agenta?

Meni su 20% nudili sa onim kodom sa telefonom i 30 bez telefona..max

Da li je moguce uzeti Neo Ultra(5G) postaid tarifu za mobilni i ubaciti je u 5G ruter? Znam da je fizicki moguce ali da li bi imao nekih problema sa A1? Brzine na telefonu za A1 su mi preko 800mbps i upload je korektan, da li bi 5G ruter sa eksternom (spoljnom) antenom postizao slicne rezultate?

Možda je bolja varijanta 5ica XL kod MTS-a. Naročito ako uspeš da dobiješ 15 meseci za 1 din i 9 meseci punu cenu za ugovor od 24 meseca za prelazak iz A1. Pritom uz 5ica XL imaš i multisim besplatno, koji kod MTS-a nema ograničenje količine interneta kod sekundarnih kartica, tako da možeš osnovnu karticu u telefon, a dodatnu karticu u ruter. Jedino ne znam da li se kao dodatna sim kartica može dobiti fizička sim kartica ili samo esim. Ako može samo esim, onda bi morao da kupiš 9esim adapter, da bi nasnimio esim na njega i stavio ga u ruter. Osnovna kartica ti treba u telefonu, jer su SMS poruke dostupne samo na osnovnoj sim kartici. Treba proveriti i da li je 5G dostupan za dodatne uređaje (ništa ne treba isključiti kod MTS-a).

Za osnovnu je svejedno, a ove dodatne su eSIM i zahteva se VoLTE, pa ne znam da li bi prošlo to sa ruterom, mada se ne razumem baš u tu priču.

Za osnovnu je svejedno, a ove dodatne su eSIM i zahteva se VoLTE, pa ne znam da li bi prošlo to sa ruterom, mada se ne razumem baš u tu priču.

Da, morao bi neko da se žrtvuje kao pokusni kunić da proba. 😁

Mada, ako se koristi samo osnovni SIM, ako se dobije 15 meseci gratis za prenos broja, to je u proseku 1875 din mesečno, što je super cifra za potpuno neograničeni 5G kućni net. Samo bi taj neko morao i svoj broj da žrtvuje.

Meni su kao info za prelazak kod njih ponudili neki vaučer na 30 %. Rekli mi kao da pozurim sa tim , jer brzo ide. Koliko sam razumeo to moze sa i bez telefona, moze samo prenos broja.

Ako prebacuješ u A1 svakako po difoltu dobijaš besplatan mega plan 6 meseci. Svaka 3 meseca treba da uplatiš 300din da bi ti bila aktivna kartica, s tim što prvi put uplaćuješ 3 meseca posle prebacivanja

Imam pitanje za korisnike START paketa:
Da li se skidaju 300 minuta kada se zove A1 mreza, ili oni važe samo za pozive van A1 mreže?
Da li se sabira saobraćaj, minuti i net, ili se restartuje sadržaj svakog meseca?

Druga stvar, da bi dobio 6m po 1 din i 18m po 50%, da li mogu da podnesem zahtev za prenos u Globaltel, ili prolazi samo fora sa mts postpaidom (jel ona 100% sigurna) ?

To daju agenti i bez da podneseš zahtev za prenos u mts.
Za ovo prvo ne bih znao.

Imam pitanje za korisnike START paketa:
Da li se skidaju 300 minuta kada se zove A1 mreza, ili oni važe samo za pozive van A1 mreže?
Nisam korisnik istog, ali ako idemo logikom da na prepaid Mega Planovima pozivi u A1 mreži ne troše minute za ostale mreže - kontam da bi suludo bilo da je na postpaid paketu drugačije.

Da li se sabira saobraćaj, minuti i net, ili se restartuje sadržaj svakog meseca?
Na najjeftinijem paketu - gotovo sigurno ne (tj. resetuje se).

• Like
Reagovanja: s5p
Nesto ocito nije u redu sa A1 ali meni kao korisniku nece da priznaju. Jedan broj sam iz Yettela preneo u A1 na mega plan i sms o propustenim pozivima mi ne stize od prvog dana. Drugi broj sam uzeo na firmu,neki biznis paket,i sms o propustenim pozivima mi stizao dva dana i tu je kraj. Znaci ni na njemu mi ne stizu Ko me zvao poruke. Napominjem da taj broj nije prenet vec njihov 060 broj. Za oba broja culi se nekoliko puta,slao mejlove,vreme kada su me zvali i nista nije reseno. Elementarna stvar a ne mogu da rese. Do mog telefona nije zato sto sa nekim Globaltel brojem kada ubacim karticu u telefon poruke te vrste mi stizu.E sada me interesuje otkup ugovorne obaveze za taj 060 broj. Da li se ceka obaveznih 60 dana da broj bude aktivan u mrezi pa da otkupim razliku i prenesem kod drugih ili posto sam ga potpisao na daljinu mogu i ranije nesto da sredim?

Unutar 15 dana da ,ako je na daljinu a ako mislis zbog poruka,nece te pustiti. Ne vredi se natezati ,moraces sacekati 60 dana.

Nisam korisnik istog, ali ako idemo logikom da na prepaid Mega Planovima pozivi u A1 mreži ne troše minute za ostale mreže - kontam da bi suludo bilo da je na postpaid paketu drugačije.

Na najjeftinijem paketu - gotovo sigurno ne (tj. resetuje se).
Da , na mega planu mi je trenutno tako. To mi iskreno odgovara. I dovoljan mi je sadrzaj od 300min za ostale mreže.

Ako ima nekog ko koristi A1 Start paket, molim da podeli informaciju iz prve ruke. 😊

Meni su agenti dali 24m x 50%
Da li samo mts pije vodu za 6m po dinar + 18m 50%, ili mogu da probam sa prenosom broja i u Globaltelu?

6 mes + 18 po 50% na manje pakete - neo 5,neo 30, i 24 po 50% na neo super. Pa ko šta želi.

Nazad
Vrh Dno