Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Šta si uzeo i po kojoj ceni?! 🙂 Treba mi neki najobičniji za rasvetu za akvarijum da mogu da programiram da se pali i gasi ujutru i uveče...
Ja ovih ovih gomilu po kući, rade godinama već odlično.

Navikao sam na Ewelink app. Imaš mislim iste i za Tuya app

I just found this on AliExpress:
€5.43 | eWelink 16A/20A EU WiFi Smart Socket With Energy Monitoring,Smart Power Plug,Timing,Remote Control,Voice For Alexa Google Yande

3.69€ na MKD coine

Šta si uzeo i po kojoj ceni?! 🙂 Treba mi neki najobičniji za rasvetu za akvarijum da mogu da programiram da se pali i gasi ujutru i uveče...
US $27.00 | SONOFF S60ZB iPlug Zigbee Smart Plug Energy Monitoring Wireless Socket Timer Smart Switch Voice Control Google Home Amazon Alexa

Ovo je zigbee verzija, treba ti gateway.

Ti ciljaj wifi model.
Moze da prodje i npr Girier marka, imam i njih, dobri su...

Tooki auto punjač 30W 2.22€

€11.14 | Toocki 30W USB C+A Car Charger Fast Charging Type C Car Charger Super Charge Cars USB Charger For iPhone 16 Samsung S24 Xiaomi
Ne isplati se ranije su bili na 95%
Kupovao za 0.50$

Jel neko uzimao senzore kvaliteta vazduha sto možeš prenositi? Tipa staviš u kola nekad, poneseš sa sobom tamo gde šetaš, treniraš dok je ova ekološka katastrofa od vazduha aktivna.
Nešto ovaj fazon?

€72.65 | Tuya WIFI 8 In 1 Air Quality Monitor CO2 HCHO TVOC PM1.0 PM2.5 PM10 Tester Temperature Humidity Meter Carbon Dioxide Detector

Jel neko uzimao senzore kvaliteta vazduha sto možeš prenositi? Tipa staviš u kola nekad, poneseš sa sobom tamo gde šetaš, treniraš dok je ova ekološka katastrofa od vazduha aktivna.
Nešto ovaj fazon?

€72.65 | Tuya WIFI 8 In 1 Air Quality Monitor CO2 HCHO TVOC PM1.0 PM2.5 PM10 Tester Temperature Humidity Meter Carbon Dioxide Detector
Imam šaomijev, unazad par godina. Baterija drzi kao prvog dana. Preporuke!

US $27.00 | SONOFF S60ZB iPlug Zigbee Smart Plug Energy Monitoring Wireless Socket Timer Smart Switch Voice Control Google Home Amazon Alexa

Ovo je zigbee verzija, treba ti gateway.

Ti ciljaj wifi model.
Moze da prodje i npr Girier marka, imam i njih, dobri su...
Upravo sam testirao sonoff vs girier za domet
Sonoff je bolji.
Sto se tice merenja, identicni su.
Kome je bitan domet, neka ide na sonoff.

Nešto ovaj fazon?

Ja imam u planu ovaj da uzmem kad ga nahvatam ispod 50€

Navodno jedan je od preciznijih…

Da li će svaki Display port to HDMI adapter da šljaka korektno ili treba na nešto obratiti pažnju?

Ima li nekih novih linkova za coine? Oni stari ne rade vise.

Ja dva kom, jedan od 65W a drugi od 30W, tu su u rangu Essagera i slicnih, iscimali su se da se brendiraju pa nisu genericki punjaci.

U prvo vreme kao i za sve kineske punjace ih ne bih ostavljao bez nadzora.

Ikea je izbacila senzor kvaliteta vazduha koji podržava i Matter protokol, koji je povoljniji od svega ovde nabrojanog i meri sve što oni mere. Jedino ostaje da se vidi koliko je precizan u odnosu na ostale.
Može link za taj uređaj?

Inače meni ovo ne deluje loše ne znam koliko je precizan
Može da se nađe za nekih 25 evra
Koliko vidim može da se nosi sa sobom nije USB only

€75.43 | Tuya WIFI 8 In 1 Air Quality Monitor CO2 HCHO TVOC PM1.0 PM2.5 PM10 Tester Temperature Humidity Meter Carbon Dioxide Detector

Ikea je izbacila senzor kvaliteta vazduha koji podržava i Matter protokol, koji je povoljniji od svega ovde nabrojanog i meri sve što oni mere. Jedino ostaje da se vidi koliko je precizan u odnosu na ostale.
Vidim sad da si okačio link

Ima li nekih džabe USB C na lighting cable na coine? 👀

Ova Tuya ima formaldehid i VOC senzor, što Ikea nema. I trenutno mu je dobra cena. Isto kao za Ikea, ne znam za preciznost :/

Da li će svaki Display port to HDMI adapter da šljaka korektno ili treba na nešto obratiti pažnju?
Neki neće da daju veću rezoluciju od full HD.
Ako se ne reklamira kao "4K" = verovatno je to razlog.

Žute Kodak sigurno nisu fejk.

Lexar, Netac ili MoveSpeed i to pod uslovom da ih ima u tom kapacitetu, Kodak ide do 256GB koliko se secam

Lexar od 512GB smo uzimali ovde i dobre su kartice

Prilozi

• Screenshot_20251221_182830_AliExpress.jpg
    Screenshot_20251221_182830_AliExpress.jpg
    76.5 KB · Pregleda: 49
Nazad
Vrh Dno