Gde se radi identifikacija? Ako se kupi npr na kiosku jel se identifikacija radi naknadno online ili mora bas u poslovnicu?moze iz rominga, kupis novu karticu, prodjes proces identifikacije i to je to
Gde se radi identifikacija? Ako se kupi npr na kiosku jel se identifikacija radi naknadno online ili mora bas u poslovnicu?moze iz rominga, kupis novu karticu, prodjes proces identifikacije i to je to
moguce da je do s25 posto na mts nije na svim samsunzima pusten 5g pa da baguje.Probaj da prebacis na 4g pa isprati sta se desava.Na iphone sa aktivnim tiketom sve radi okej i 5g bez problemaDa li je neko imao situaciju da mu mtel "ispada" iz mreze? Vec par dana mi se desi da nemam mobilni internet i vrati se samo kada ukljucim i iskljucim airplane mode. Nece da reaguja na gasenje i paljenje mobilnih podataka. Podesio sam izbor mreze na rucno i isto se desilo. Telefon je S25 Ultra. Ne znam da li ima veze ali na ovoj kartici nemam aktiviranu prvu klasu, vec trosim gb iz poklon dodatka. Na kartici je aktiviran 5g.
Dobija se 1 Move slot za mobilni uređaj, ne može na TV-u da se aktivira.Plus ako se stvarno dobija Move, a da moze da se aktivira na smart tvu
Umesto esim rutera, koji jesu skupi, uzmes sim ruter i 9esim karticu (ili 5ber i slicne, mada je 9esim dosta dobar). 9esim je 20-25 $Pratim vec par godina ovu temu, ali nisam imao prilike da uzmem fizicku sim karticu.
Ali evo sad ima ovaj esim, plus koliko vidim dobija se validnost godinu dana. Nema uplacivanja i slicno. Ovo nije lose cak za vikendicu ili backup internet kod kuce ili za nezahtevene korisnike kojima ne treba 100% stabilan net, tj da mozes da priustis da ti pukne net ili nesto ne radi. Problem je samo naci 5g ruter koji podrzava esim, po normalnoj ceni.
Aliexpress nema nijedan. Alibaba ima jeftine. Mozda porucim neki. od 2-5000 din ima raznih. Plus ako se stvarno dobija Move, a da moze da se aktivira na smart tvu, resio si sve potrebe za 45e, plus cena rutera.. odllicno resenje.
9esim je 15$ + dostava 5$Umesto esim rutera, koji jesu skupi, uzmes sim ruter i 9esim karticu (ili 5ber i slicne, mada je 9esim dosta dobar). 9esim je 20-25 $
Najbolje uzeti super turist za 20€ i imas i MoveKoji esim paket?
Turist,vrh,jadran?
Ili svejedno?
A na PC-ju?Dobija se 1 Move slot za mobilni uređaj, ne može na TV-u da se aktivira.
Koji esim paket?
Turist,vrh,jadran?
Ili svejedno?
9esim je 15$ + dostava 5$
Ja sam je čekao 42 dana, poručio sredinom oktobra, stiglo krajem novembra. 9esim.Uz sve Turist esim pakete do kraja decembra ide 12 meseci besplatno produženje validnosti kartice koje je inače 20 eur. Nisam siguran da uz druga dva paketa ide, tako da proveri. Možda nije svejedno.
Ide iz Kine sa Yanwen tracking brojem preko Slovačke. Tako da, verovatno ću se načekati zbog novogodišnjih praznika.
Pa nije bas neograniceno ali za neku normalnu upotrebu okDrugari jel može malo pojašnjenje oko ovoga što se priča ovde.
Znači,'vako.
-Znači,kupim i registrujem Crnogorski esim sa Srpskom ličnom kartom.
-Uplatim godišnji tiket od 30€.
-Konektujem se na mts mrežu.
-Imam neograničen internet godinu dana.
Jel grešim?
Da li besplatna validacija kartice vazi i za stare korisnike koji ponovo uzimaju prvu klasu ili je to samo za one koji su uzeli novi esim.
Može 50-100 gb mesečno?Pa nije bas neograniceno ali za neku normalnu upotrebu ok
Moze i mnogo vise. Ja sam jednom preko 300gb iskoristio.Aliexpres?
Može 50-100 gb mesečno?
Tako je svima. Ako radi, uzivaj i be brigajJedno pitanje za one koji koriste Prva klasa tiket za Srbiju. Aktivirao sam dodatak kroz aplikaciju, net normalno radi u Srbiji, međutim nigde u aplikaciji ne vidim da je dodatak aktiviran. Na web portalu takođe pod aktivirani dodaci piše nema aktiviranih dodataka. Da li je tako i vama ili?
Moze i u Federaciji i u RS na mtel mreziProšao sam malo kroz temu, ali nisam uspeo da pronađem odgovor na pitanje da li taj internet važi samo u Srbiji, izvan CG, ili se može koristiti i u BiH (RS) na mtel mreži?
Mtel turist 15 i njemu se ne skida kredit očigledno. Da li namerno ili greškom ali mi to odgovara jer ne moram da pazim. Nece mi pojesti kredit.@Miki919
Koji ti uopšte paket imaš - Vrh, Mrak, Turist ili neki drugi, pošto vidim da pišeš da ti je net blokiran tj. da se kredit ne skida sa računa, kada ti istekne kupljena m:roming BiH TO?
I evo pišeš kolegi forumašu da od njih traži da mu blokiraju net kada mu istekne kupljena TO da mu nebi počelo skidati kredit.
Na sve to, evo ja sam im pisao mejl, i pozvali su me i opet objasnili, da to nije moguće za korisnike koji usluge koriste u romingu.
Aktivaciju MOVE usluge moguće je izvršiti slanjem SMS poruke: ,,MOVE AKTIVACIJA” na broj 14555.Kako funkcionise 9esim imam huawei 4g ruter?
Kako da aktiviram besplatni moov posto sam uzeo fizicku karticu pre 15 dana?
To može samo iz Crne Gore.Aktivaciju MOVE usluge moguće je izvršiti slanjem SMS poruke: ,,MOVE AKTIVACIJA” na broj 14555.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari