Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da bi trebalo da može na bilo kom uređaju, samo je potreban Android telefon da se esim nasnimi na fizičku karticu. Jedino ne znam kako se onda reguliše ako je esim na jednom uređaju još aktivan, a tu nasnimljenu sim karticu ubaciš u drugi uređaj.

Mislim da bi trebalo da može na bilo kom uređaju, samo je potreban Android telefon da se esim nasnimi na fizičku karticu. Jedino ne znam kako se onda reguliše ako je esim na jednom uređaju još aktivan, a tu nasnimljenu sim karticu ubaciš u drugi uređaj.
pa kad je nasnimis na fizicku sim karticu, to je to, ne ostaje ti esim aktivan nigde drugde, samo na tom simu koji mozes da ubacis bilo gde

Since sam kupio turist karticu. Koliko se ceka da stigne QR kod? Mislio sam da to ide automatski.

Da li se 2026 godisnji tiket aktivira 31og dec ili ranije ako je vec aktivan od prosle godine ili nema veze?

Da li ima rutera na Temu?

'Greska u formatu' kada se koristi sms za aktiviranje i naplacuje se sms.

Da li se naplacuje za #105# i gde je opcija?

Poslednja izmena:
@whose
Zašto komplikuješ, skini i instaliraj Moj mtel aplikaciju i preko nje dopunjavaj račun i aktiviraj godišnji tiket.

Nema veze kada ćeš aktivirati tiket za 2026. godinu, on svakako važi do 31.12.2026. godine.

u pravu si. ne volim aplikacije zbog spijuniranja pa se uvek trudim bez njih sto zakomplikuje zivot

pozvao na kraju 1600

🙂

Da li vam je stigao sms kad se uplatili Prva klasa tiket? Ne vidim ga u aplikaciji? Pojma nemam jel aktiviran?

Poslednja izmena:
Kad ideš preko *105#, stiže SMS

Dva broja sam morao tako, nije htelo preko app.

Dva broja sam akt preko app , samo ti na kratko izađe zeleno obaveštenje, i to je to, nema SMSa.

Ako su skinuli pare, onda si aktivirao.

Skinuli su ostalo mi 10 centi. Radi ali je samo na 3G. Bas sporo.

Probao sam sve. Podesio na 4G izabrao samo mts i opet nista. U korisnickom kazu da iskljucim pa ponovo ukljucim telefon i da iskljucim 5G. 🙂 Izgleda da ovo radi taman toliko koliko je i placeno. Nasa posla.

nije druze, svima radi. nesto ti je ili do telefona ili mts bazne stanice. instaliraj netmonster pa vidi

Da li inače koristiš MTS 4g/5g na mestu na kome sada pokušavaš mtel roming? Da li sa tom drugom karticom radi drugačije, odnosno bolje?

Imam jos jednu Mts karticu u telefonu i ona radi na 5G. Iskljucio sam je i probao bez nje. Nista. Zvali su iz korisnickog i kazu da nije do njih. Mozda proradi samo.

Poslednja izmena:
ti si kupio esim i koristis preko 9esim kartice? ili ti telefon prima esim?

Telefon prima esim. Inace osoba koje me je zvala iz korisnickog kaze da za 5G u Srbiji nema sanse jer radi samo u CG. Nemaju prioritet u romingu. Prvo domaće kartice pa tek onda ove u romingu.

koliko sam ja nasao izgleda da operateri ne tretiraju isto esim karticu i fizicku. znaci ili je do mts ili mtela

koliko sam ja nasao izgleda da operateri ne tretiraju isto esim karticu i fizicku. znaci ili je do mts ili mtela

Ja sa m:tel esim imam normalno 4G+ B1+B3+B7+B20 na mts, a na Yettel uhvati i B28 umesto B20 ponekad. Nemam još 5G jer je Samsung za koje se čeka update za 5G na mts i Yettel mreži. Stiže mi uskoro ZTE MC888 i 9esim adapter, pa ćemo da vidimo.

ja imam fizicku karticu i na jednom mestu (lokaciji) nemam internet uopste. ali kada u podesavanjima iskljucim 5g/4g i stavim samo 4g onda radi. isto samsung

isto tako i u srbiji, tek posle desetak minuta vidim da je opet na 4G... ili ako restartujem telefon...

Da li ako sam izgubio mtel karticu mogu da je zamenim za eSIM bez odlaska u poslovnicu i da li ako kupim novu karticu mora da se prvi put aktivira na teritoriji CG ili moze iz rominga?

moze iz rominga, kupis novu karticu, prodjes proces identifikacije i to je to

Nazad
Vrh Dno