D
Deleted member 253540
Guest
Neobično...
Lici na akvarijum. Meni je ovo bizarno...
Neobično...
Mislsis preko risera. Pa sto to je ok. AKo ne koristis nekakve kartice dodatno, lan zvucna i sl.Tebi bizarno, nekome ružno, meni glupo jer grafička mora jedino uspravna, ali je u svakom slučaju neobično.
Kod tebe bas fino uredno, lepo ti ovo. Kod mene nije bas tako ali nije lose. Zbog onog nv konetora meni kabal stoji uspravno, posto mi isto tako stoji kartica, nisam hteo da savijam taj kabal. Probacu da to slozim urednije kada mi stigne kuciste. Nisam spakovao nov komp, mislio sam ovo kuciste sto imam ali sam na kraju narucio kuciste.Problem je što nema IZBORA na ovom CM kućištu, jer ne vole svi da im grafika bude uspravna, a ovde ne može drugačije. Drugi ptoblem je što su slotovi za grafičku kartu preblizu staklu. I kod mene je grafička uspravna, ali do stakla ima skoro deset santimetara i nemam ni najmanji problem sa protokom vazduha do grafičke, a pritom i skriva pogled na par groznih kablova povezanih na donji deo matične. 🙂
Lepo jeste ali lian li to bolje radi prosto.Na žalost, Be Quiet kaska za ostalima što se tiče dizajna.
Što se tiče mene i nedoumice za kućište, na kraju ću da zavrtim online točak i prepustim odluku RNG-u, izgleda...
EDIT: RNG me mrzi...rešio sam da zavrtim 10x i kupim kućište sa najviše rezultata i trt.
Pogledajte prilog 519020
Nije Kinesko. Mislim da je NZXT (taj je i fazon moze da se prepozna). Samo rade za Razer. MIslim u sutini sve se radi u Kini.Em je intake zagušen, em su mogli i da odrade gornji deo bolje a ne rešeto s jeftinim magnetnim filterom preko kao kinesko kućište od 50$...
Bar su spakovali 3 HDD-a dole, to se retko viđa.
Realno, verovatno i jeste jeftino kinesko OEM kučište s Razer brandingom pa će da košta 3x više...
A mogli su ga nazvati V50... 🙂
Čiftek se povampirio nešto...
Nisam video "cube" kućište 100 godina, od Thermaltake Core V1. Ovo izgleda cool, kao subwoofer, i deluje kao da bi bilo ok što se tiče temperatura...

Čekaj, hoćeš jedno od tih cube kućišta? Ili čisto hipotetički?Chieftec ima već neko vreme Cube fazon modele. praktična kućišta a primaju i optički uređaj (i dalje je bitno u nekim situacijama)
Pogledajte prilog 519456
pogledaj pod Cube ovde. a ima i ovaj model, eventualno ovaj
kod nas na tržištu ima, ili je bio, i stariji model u ovom fazonu ali sa USB 2.0 portovima
sad vidim da ima i ovaj gejmerski fazon, koji se meni ne dopada.
od svih ovih navedenih (njih 7), ne mogu da se odlučim između prva dva na slici
susretao sam se sa ov(akv)im Chieftec-ovim kućištima na poslu. praktičnija su za nošenje u odnosu na "klasična" kućišta, unutra su stvari donekle dostupnija u odnosu na sada aktuelan fazon kod "klasičnih" kućišta da moraš da skineš obe bočne strane i da se "šetaš oko kućišta" da bi zamenio/izvadio hard disk (služi kao interni bekap, glavni je SSD)Čekaj, hoćeš jedno od tih cube kućišta? Ili čisto hipotetički?
to je najlepsi deo 🙂 lako je sve strpati u ogroman prostorLepo je ovo, samo sa tim malim kucistima trbe bas strljenja da se radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari