Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Nego jel se sad dobija praktično 235GB (5 iz freepaid easy + 30GB iz istog + 200GB za nove korisnike) za 735 dinara i kad kupim online Globaltel SIM? Ne mora prenos broja?

Nego jel se sad dobija praktično 235GB (5 iz freepaid easy + 30GB iz istog + 200GB za nove korisnike) za 735 dinara i kad kupim online Globaltel SIM? Ne mora prenos broja?
Izgleda da ne mora
Bonus od 200 GB interneta u nacionalnom saobraćaju, dodeljuje se jednokratno prilikom kupovine SIM/eSIM kartice i Freepaid tarifnog dodatka, kao i uz prenos broja i važi sve dok korisnik ne potroši dodeljeni saobraćaj.

• Bonus od 200 GB interneta u nacionalnom saobraćaju, dodeljuje se jednokratno prilikom kupovine SIM/eSIM kartice i Freepaid tarifnog dodatka, kao i uz prenos broja i važi sve dok korisnik ne potroši dodeljeni saobraćaj.
  • Nepotrošeni saobraćaj prenosi se u naredni period samo ako korisnik obnovi postojeći ili aktivira novi Freepaid tarifni dodatak.
Zar ova dva uslova nisu kontradiktorna?

Jeste, ali mislim da to nije bilo tako do prošlog meseca. Pre je važilo samo za prenos. Meni bi više odgovaralo uz novi broj, pošto su mi svi preneti u A1 zbog besplatnog Mega plana i imam kredita na njima.

moraju da se menjaju one stare na kojima ni 4g nije radio, ali mislim da globaltel nema takvih, mts je imao. dakle na svim karticama radi 5g

Kako može da se zamijeni fizički SIM za eSIM? Mora li u poslovnicu da se ide ili može online?

Kako može da se zamijeni fizički SIM za eSIM? Mora li u poslovnicu da se ide ili može online?
Pisi na [email protected] i trazi da ti se fizicka kartica prebaci na eSIM. Ja sam tako uradio dva puta i takva je procedura.Tako su oni rekli. Poslace ti porudzbenicu,a zatim tu porudzbenicu posaljes na ovaj mejl sto sam ti ovde napisao. Tu ti se nalazi QR kod,ali nema ni puk koda niti ICCID broja,to im kada ti prebace broj na eSIM trazis isto preko mejla.
@Nidzo samo pozivom call centra da pošalju kurirom.
Da mu salju eSIM kurirom?!

@NorthGate Hvala obojici. Malo su zakomplikovali sa ovim email prepiskama pa bi možda ovo što je @uji rekao bilo i najjednostavnije, tj. da pošalju odštampan QR kod kurirom. 😀
Yettel i A1 izdaju takve kartice u poslovnicama.

Pisi na [email protected] i trazi da ti se fizicka kartica prebaci na eSIM. Ja sam tako uradio dva puta i takva je procedura.Tako su oni rekli. Poslace ti porudzbenicu,a zatim tu porudzbenicu posaljes na ovaj mejl sto sam ti ovde napisao. Tu ti se nalazi QR kod,ali nema ni puk koda niti ICCID broja,to im kada ti prebace broj na eSIM trazis isto preko mejla.

Da mu salju eSIM kurirom?!
Ja kada sam naručivao e sim, pisao ima mail, dobio narudžbenicu, skenirao kod i onda sam im vratio na mail i napisao da sve radi i onda kroz par sati oni prebace sve.

@NorthGate Hvala obojici. Malo su zakomplikovali sa ovim email prepiskama pa bi možda ovo što je @uji rekao bilo i najjednostavnije, tj. da pošalju odštampan QR kod kurirom. 😀
Yettel i A1 izdaju takve kartice u poslovnicama.
Pa kako da bude jednostavnije da salju eSIM kurirskom sluzbom?
Zamisli da ti kada putujes u inostranstvo tako salju na neku adresu, u danasnje vreme.
Ne moze biti brze nego da oni posalju mejlom sto i rade.

Nazad
Vrh Dno