Ja ne žalim što sam u yettelu. To što se "žalimo" na neke stvari ne znači da je konkurencija bolja. Na kraju svakog meseca će ti gotovo sigurno ostati više novca ako pređeš u yettel iz bilo koje druge banke, a to treba da ti bude primarni uslov kod odabira.žale se svi a ja mislio možda da pređem
mislim da mi je bitnije da mi uvek sve radi i da ne ostanem bez para u nekom nezgodnom trenutku od toga da li ću na kraju meseca platiti 300 kinti za održavanje ili neću ništaJa ne žalim što sam u yettelu. To što se "žalimo" na neke stvari ne znači da je konkurencija bolja. Na kraju svakog meseca će ti gotovo sigurno ostati više novca ako pređeš u yettel iz bilo koje druge banke, a to treba da ti bude primarni uslov kod odabira.
Da nakon knjizenja,bas sam cekao da vidim dal ce da promeni posle knjizenja jer sam platio i yetel pakete meni i zeni i to je odma promenilo nije se cekalo knjizenje.Ni nakon knjiženja? Pisao sam detaljno o tome, u novembru se računalo tek posle knjiženja, a isto je važilo i za još neka onlajn plaćanja, poput Infostana.
Inače, malopre mi se ažurirala aplikacija i ispravili su onaj pogrešan prikaz kamate za prevremeno razoročenje. Sad piše Ugovorena za slučaj prevremenog razoročenja umesto, što je manje precizno (mora se pogledati ugovor), ali makar nije pogrešno. Podsećanja radi, pre toga je npr. svima za tri meseca stajalo aktuelnih 4,5%, iako smo potpisali 3,3%.
Ovim putem dajem svoj izričit, dobrovoljan i informisan pristanak za obradu ličnih podataka u sledeće tačno određene svrhe:
a) dostavljanje ponuda u vezi sa delatnošću koje Rukovalac obavlja,
b) dostavljanje reklamnih materijala i informacije kojima će me obaveštavati o pogodnostima i novinama u ponudi Rukovaoca,
c) učešća u nagradnim igrama koje Rukovalac organizuje,
d) dostavljanje reklamnih materijala i informacija kojima će me obaveštavati o pogodnostima i novinama u ponudi privrednog društva Yettel doo Srbija.
e) dostavljanje ponuda proizvoda osiguranja akcionarskog društva za osiguranje GENERALI OSIGURANJE SRBIJA Beograd od strane Rukovaoca.
кредитна картица Јетле банке . Када се прави пресек који гледа да ли сам и колико потошио?
Односно који су то датуми од кад-до кад могу да користим средства са кредитне без неких камата?
први датум када могу да повучем средства са картице:
последњи датум када морам вратити да не би било обрачуна:
Ali UNIQA je bila i u Telenor banci pre tipa deset godina, ništa se nije menjalo po tom pitanju. Čak je u međuvremenu do mene došla informacija da ovi pristanci stoje uz sve zahteve za kreditne proizvode, ne samo karticu, i to makar od prošle godine u ovo vreme, pa nije ni neka novost, u smislu da je sveža, još neobjavljena saradnja. Našao sam, međutim, da su ranije PPF i Generali usko sarađivali, pa je verovatno odatle ostalo da dele informacije. Zanimljivo saznanje, ako ništa, nije loše čitati šta se potpisuje, hahah.Banke svako malo menjaju osiguravajuću kuću sa kojom saradjuju, po različitim osnovama, pa neko nije prepravio u obrascu.
Ali UNIQA je bila i u Telenor banci pre tipa deset godina, ništa se nije menjalo po tom pitanju.
Meni je stiglo automatski na mejl i to kolko se secam nije ista osiguravajuca kuca ko za proslu godinu.
Za te tipske ugovore, nema mnogo razlike, jer možeš ili da potpišeš ili ne, ali za pojedinačne ugovore/dokumente, ne da nije loše, nego obavezno!Zanimljivo saznanje, ako ništa, nije loše čitati šta se potpisuje, hahah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari