Kakva ti je izloacija kuce i prozori? Za moju referencu je to puno, ali mnogo je tu faktora sem samog peleta. Ja sam dobro izlovan, kuca mi je sa 3 strane naslonjena na druge objekte. Obicno trosim oko 1.5dzak od 5 do 20h, termostat 24c, 150m2. 2-3 dzaka sam trosio kad je bilo -10-15c. Mislim da imam efikasan kotao. Neki iz cehoslovacke iz 80tih godina. Jako prosto resenje, sa velikom komorom. I to nije zanemarljiva stavka.I ja sam primetio da mi kotao vise trosi i da tesko postize temperaturu. Koristim pelet nanix i potrosim od 10h do 23h od 2 do 3 dzaka za 120m2.
Trosim ja eko step ali se razumem ko marica....Da li je eko step pelet dobar? Trenutno koristim homoljski i jako je los. Prepun pepela, smole, pec cistim svaki dan, ovo je uzas od kvaliteta, a pec ABC 27kw guta pelet ko luda za samo 120kv.Ima dana da potrosi i po 3 dzaka sto je previse. Podesio sam rucno p3 snagu peleta, samo se malo smanjila potrosnja.Da li da smanjim snagu na p2 i povecam za +1 vent. dima? Pelet cu definitivno od N. Godine da menjam.
Dve se kuce greju i jedna nema izolaciju, gubim mnogo na prelazu. U kotlu mi je pokvarena pumpa pa sam upalio staru koja je na bajpasu, ona mi uvek radi pa brze hladi vodu, mislim da i to dosta utice. Na termostatu u sobi mi je setovano na. 25c,stolarija mi je pvc prosecnog kvaliteta Rehau.Kakva ti je izloacija kuce i prozori? Za moju referencu je to puno, ali mnogo je tu faktora sem samog peleta. Ja sam dobro izlovan, kuca mi je sa 3 strane naslonjena na druge objekte. Obicno trosim oko 1.5dzak od 5 do 20h, termostat 24c, 150m2. 2-3 dzaka sam trosio kad je bilo -10-15c. Mislim da imam efikasan kotao. Neki iz cehoslovacke iz 80tih godina. Jako prosto resenje, sa velikom komorom. I to nije zanemarljiva stavka.
Jasno, imas dosta "rasipanja" toplote, tako da ta potrosnja moguce odgovara uslovima + losiji pelet pa to izadje na 2-3 dzaka kako si rekao. A kako je ogrev koji god sve skuplji svake godine, nije lose razmisliti o ulaganju u izolaciju.Dve se kuce greju i jedna nema izolaciju, gubim mnogo na prelazu. U kotlu mi je pokvarena pumpa pa sam upalio staru koja je na bajpasu, ona mi uvek radi pa brze hladi vodu, mislim da i to dosta utice. Na termostatu u sobi mi je setovano na. 25c,stolarija mi je pvc prosecnog kvaliteta Rehau.
Skini display, pogledaj pozadi neku oznaku ili okači sliku ovde.
Nemogu da udjem u glavni meni, samo mogu da ga palim gasim. Kada stisnem dugme set ne reagujeMOj Toby 19 isto star preko 10 god ali ima drugi displeij
Koj problem imas vidim da radi dispeij
Meni nije mnogo pomoglaSlikaj i pokreni vestacku intelegenciju nacice
Ma uradio mrka kapaMeni nije mnogo pomogla
Isto sam ja menjao displej,bio mi je novi model, pa su mi ugradili za stari model, kao to je jeftinija varijanta. Kotao toby 17b.Ljudi pomoc imam kotao toby 30kw, crko mi je displej . Zvao sam termomont oni nemaju vise tu seriju displeja posto je kotao star 10 godina pa moram da menjam kpmpletnu elektroniku samo zbog displeja . Dali zna neko kako mogu da resim problem ili ima neko takav displey
Ali na stari moddl koji ja imam , ne moze novi displej ,pitao direkno u termomontu.Isto sam ja menjao displej,bio mi je novi model, pa su mi ugradili za stari model, kao to je jeftinija varijanta. Kotao toby 17b.
Da to je sljaka. Fino si nakupio. Koliko ti je recimo % sljake a koliko pepela u tih 10 dzakova sto si sagoreo?Crown forest, do skoro je ostatak uvek bio samo sitan pepeo. Nova tura od pre mesec dana je donela novi otpad. Čvrsto je i liči na stvrdnuti malter. Je li to šljaka koju pominjete? Na slici su najkrupniji komadi nastali od sagorevanja 10 džakova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari