Isto kao na telefonu , imou aplikacija a moze i smart pssKako Imou kameru da pratim na kompu?
Isto kao na telefonu , imou aplikacija a moze i smart pssKako Imou kameru da pratim na kompu?
Ne smeta da ima , mojima lakse za pregled osnovno ImouImou app je težak krš samo dmss
Losa ti je logika...Ja sam se nekako pre 3-4 god odlucio od ove 2 "jeftine" platforme na ovo drugu Imilab - Xioami.
Znaci Imou je bolji zato sto moze da koristi Dahua software. A sta fali Imou software da bi prelazio na soft starijeg brata i jel to sve kompatabilno?Losa ti je logika...
Jesu to 2 jeftine platforme...
Ja izbegavam da uzmem xiaomi device pre svega zato sto si trajno zakljucan na xiaomi platformu i ne mozes nikuda sa nje
s druge strane sa Imou koji koji kako kazes ima jeftinu platformu mozes lako da predjes na dahua softver gde je sve jako ozbiljno uradjeno.
Na Xiaomi Imilab kamerama sam u proseku dobio 2 update u zadnjih 2-3god. Nisam primetio ni jedan bug. Human detection bi mogao radi brze i bolje, mada verujem da sa time kubure svi. Notifikacije generalno rade OK. Nikad nisam imao problem sa pristupom kamerama zbog app, sem ako nije lokalni net u problemu.+ Imou [a i Dahua], je sto prate uredjaje, sa podrskom..Izlaze cesto sa firmwarem za uredaje , a i za sw [koji zaista nije Bog zna sta.,mislim na Imou za PC].
Znaci postoji podrska i radi kako bi trebalo..
[ e, sad, da li je svaki update, poboljsanje ili se opet ceka noviji, to je za drugu pricu..]
Imou, Xiaomi, apple, Google svi oni guraju zatvoreni eko sistem gde te vezuju za svoje proizvode i platformu za razliku od profi proizvođača gde oprema mora biti kompatibilna sa proizvodima drugih proizvođača.Znaci Imou je bolji zato sto moze da koristi Dahua software. A sta fali Imou software da bi prelazio na soft starijeg brata i jel to sve kompatabilno?
Poručio sam sa Alija pa ćemo da vidimo kakva je.Crkla mi kineska no name PTZ kamera nakon 2 i po godine.
Kakve su ove novije verzije Imou Bullet 2C sa 5MP?
Interesantno pitanje. Nikad mi nije palo to na pamet to i bas da pogledam i na Xioami Home. Prvo sam dugo drzao na klip ali nema long press funkciju, a onda primetih gore desno ima edit btn mode i moze multiselect i delete. Ne znam za Win app da li moze da obrise ali mob ima. 3 god koristim app i prvi put pritisnuh to dugme 🙂Pitanje: moze li se u Imou aplikaciji (bas kroz aplikaciju) obrisati neki video zapis koji se nalazi snimljen na kartici. Nigde da nadjem nista sem downloada zapisa
Ista stvari i kod ImouPrvo sam dugo drzao na klip ali nema long press funkciju,
kod mene ima da se selektuje jedan, vise ili svi snimci, al samo opcija download, nema delete. Znaci svalerka mora u postara da se oblaci 🤣a onda primetih gore desno ima edit btn mode i moze multiselect i delete.
na Win nisam ni probaoNe znam za Win app da li moze da obrise ali mob ima.

Molim vas za preporuku za solarnu 4G kameru. Ogromna je ponuda na netu ali ne znam šta da poručim. Treba mi da obezbedim jedan objekat na kom trenutno nemam struju. Kamera bi trebalo da ima senzor za pokret i da mi javi ako se nešto dešava.
Hvala na preporuci. Poručio sam Jennov sa KP videćemo kako radi.Jennov 4G Lte sa slarnim panelom,
u svakom slucaju potrazi recenzije, najcesce na Amazonu. Ova je dosta hvaljena mada nije najnoviji model, ali je mozes naci na KP jeftino i ima dobru bateriju.
napisi utiske i zapazanja. Meni je privukla paznju jer u opisu stoji da "koristi PIR tehnologiju za detekciju promene toplotnog potpisa u okolini". Zato sam i citao sta pisu o njoj, ali nisam nasao da li to podrazumeva da ima elemente termalne kamere i da li se taj efekat primecuje na snimku. Ako reaguje na toplotu, trebala bi biti bolja u slucaju kada je magla.Hvala na preporuci. Poručio sam Jennov sa KP videćemo kako radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari