Šta je novo?

Elektro podesivi radni stolovi

Društvo... zanima me vaše mišljenje jer sam i ja konačno u procesu nabavke elektro podesivog stola.
Ograničen sam prostorom pa mi treba varijanta 120/140 x 60cm.

Trenutno razmatram sledeće 3 opcije:
Ikea Mittzone 140x60 - za oko 43000 dinara
Oblivion Gejmerski sto sa podesivom visinom Huzaro HERO 8.2 120x60 - oko 30000 dinara
Momax radni sto Emil 2 120x60 - oko 24000 dinara

Kakva su vaša iskustva? Nekako trenutno naginjem ovom stolu iz Obliviona ali ga nigde nisam video uživo pa nisam siguran.

Na stolu su 2 monitora i periferije... desktop je pored/ispod stola tako da nosivost nije presudna previše.
Da li Ikein sto vredi ove razlike u novcu? Ovo mi je trenutno raspoloživ budžet za sto pa ne bih išao na skuplja rešenja.

Hvala unapred na svakom savetu.

120x60, to ima da se klacka kao babin zub.

Imam mittzone 120/160-80 oko godinu dana. Kupio sam samo podokvir. Stavio sam moju dasku, hrast 160x80x3. Daska ima oko 20kg+ ostatak verovatno blizu. Kad se podigne do kraja klati se ali ništa strašno. Kupio sam podokvir zato što može nisko da se spusti. Ponekad zakačim volan. I drugi razlog možeš da odeš u Ikeu i drmaš sto čitav dan. Zadovoljan sam, a kakvi su ostali nemam pojma. Ovo je jedini koji sam našao izložen.

Ja imam IKEA UTMANING, i bolji mi je finish na radnoj povrsini nego MITTZON. Nekako je soft touch i mat psrosto vise mi se uklapa u prostor. Mehanizam i nogari mislim da su identicni. Ima nekih sitnih detalja zbog kojih sam se odlucio za ovaj gejmerski u odnosu na kacelarijski. Prezadovoljan sam kako radi, nije bucan, odlican cable management.

UTMANING - Gejmerski
Ploča stola
Lesonit, Pigmentirani premaz u prahu

MITTZON - Kancelarijski
Ploča stola
Iverica, Jasenov furnir, Bajc, Bezbojni akrilni lak, Jasenov furnir, Bajc, Bezbojni akrilni lak, Papirna folija

Uzeo sam ovaj MITTZON juce, koliko vidim dobar je, ali mislim da mi je postolje za monitor malo labavo, kada kucam (a ja malo jace udaram u tastaturu) monitor se klacka malo 🙂

Moze ali gubis mesto za kablove.

1779883522781.webp
1779883541370.webp

Bas mi deluje jadno taj sto, posebno za tu lovu.

Hvala
Sto koji prodaju kao 160x80 u stvari ima plocu 160x68 bez tog dela za kablove

Ici cu u Lineu da pogledam kako izgledaju uzivo verovatno cu tamo nesto uzeti

Poslednja izmena:
ccc sva 3 stola imaju dubinu 60 cm...
pljacka
evo ovde kod mene gledam kako su mi postavljena tastatura, tako da cela podlaktica lezi na stolu zbog ergonomije (znaci stomakom maltene dodirujem ivicu stola) i potreban je bar metar dubine (odnosno sirine stola) da komotno stanu malo gabaritniji zvucnici, malo veci monitor (ima siroko podnozije i zauzima dosta mesta zbog toga) i jos neka oprema koja bi mozda pala ispred tastature u nekim situacijama (draw pad za crtanje na primer, ili neki hotas joystick)..

za koga su uopste ovi stolovi? za one koji ne koriste apsolutno nikad nista sem mac laptopa?

Ja sam uzeo 140x80, klacka se sto malo, ovaj nazad deo za kabolove je dobar.

Bolje ga testirajte u prodavnici ako je moguce. Stavi laptop ili tastaturu i kucaj. U mom slucaju mozda bih uzeo nesto drugo da sam znao da ne mogu da akam u tastaturu kao do sada, jer ja generalno malo jace udaram po tastaturi 😀

Sve u svemu to se lako popravi - tako sto manje akam 😀

Nazad
Vrh Dno