Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Mogu li se nagrade za 99din birati svaki dan? Kod mene juče sa linka iz ove teme bio laptop, danas ponovo isto, ne mogu da biram.

@pinocio spamuj sa Nintendom,
Au, vec pomislih ponovo neka kazna na forumu 🙁😃
guglaj, searchuj po drustvenim mrezama, gledaj na YTu, searchuj u Temu, pa mozda iskoci reklama ponovo za njega.
A mozda ga jednostavno i nema...
Imam snimljen link za nintendo, al ga nema vise
Laptop i tableti mi deluju kao krs.
delim misljenje
Kamerica, telefon (barem Samsung A56) i Nintendo mi deluju kao dobre opcije.
nikako ne uspevam u ponudi da vidim kompletan naziv nagrade, tako da se ne srecem sa A56, jedino ako to nije nagrada na cijem pocetku pise "za Samsung telefon..."? To sam uvek preskakao misleci d aje neki dodatak, a ne telefon 🙂

Mogu. Preko linka iz posta #5,616 imaš 3 pune stranice za izbor artikala.
Probao sam već taj link, u browseru prikaže samsung telefon i ispod da se bira, međutim kad se otvori temu aplikacija izbaci "you have already participated in flash sale...", a gore današnji datum.

Faktički kao da sam i danas odabrao laptop, iako to nije slučaj.

Probao sam već taj link, u browseru prikaže samsung telefon i ispod da se bira, međutim kad se otvori temu aplikacija izbaci "you have already participated in flash sale...", a gore današnji datum.

Faktički kao da sam i danas odabrao laptop, iako to nije slučaj.
Tako i meni pokazuje u web browser-u, ali na Android app može da se bira, ako kod tebe nije tako možda imaš neke restrikcije na samom Temu nalogu, otvori drugi nalog na drugom telefonu i resetuj ruter da povuče novu IP adresu pa probaj ponovo.

trebalo bi da se otvori posebna tema samo za Temu nagradne igre
"Temu - nagradne igre (online prodaja i praćenje pošiljki u zasebnim temama)"

Mene zapravo zanima da li je neko ko je jednom dobio na flashsale uspeo da kasnije ponovo dobije na flashsale?
Pitam to zato što Vas na ovom forumu ima 20-tak koji ste potvrdili da ste nešto osvojjili a samo je jedan član preneo informaciju iz druge ruke da je navodno njegova žena osvojila 2 puta bez detalja da li sa istog naloga, istog telefona, itd.
Ja sam dobio 2 puta , ali na 2 naloga i 2 telefona i to neke krševe.

Ubode Pinocio kamericu na tabletu druga noc igranja.... 😃

1765653481497.png

Par dana igram na tudjem telefonu i od sinoc na tabletu i svaki put sam onako opusteno jedan klik na dugme, a veceras prvi put pokusam da 10 sekundi pre pocnem da lupam po tasterima i evo ishoda. Cak sam neke poruke na dnu ekrana i smaknuo da nisam ni procitao sta je pisalo, kontam neko obavestenje 😀 😀 😀

Eto ja dobio krajem prošlog meseca ali mi stići neće. Izgubljena po svemu sudeći…

A ja dobio tablet
1765654746927.png

Mislio sam da mi stoji telefon u ponudi, pošto ne mogu da vidim ceo naziv, nego "Samsung Galaxy A nešto nešto..." nisam ni čitao dalje, i tek kad sam platio vidim 8.7". A stvarno mi treba telefon na ne tablet 🙁
Poklonu se u zube ne gleda, pa će ovaj završiti na nekom zidu za Home Assistant.

Ja sam dobio neki tablet 8.decembra. Od 9. decembra stoji u statusu da je u putu do aerodroma u Kini. Negde je na putu "zaglavio", a kontam da se i "izgubio". Mislim da ni nemaju nameru da ga stvarno pošalju.

Ako neko ima živaca, neka proba novu promociju "QQQQ"
20 dana kupovine i nekih besplatnih poklona. Sigurno je teška navlakuša, ali ja sam se poigrao i za prvi dan nije loše. Za 500 RSD sam kupio potrebne sitnice u vrednosti od 2000.

20 dana moraš da kupuješ i poslednjeg dana dobiješ glavnu nagradu? To je suština? Usput dobijaš još nešto jeftinije za dž.

Ja sam svaki poklon morao da kupim nešto u vrednosti od 1000 dinara. Poštarina je bila džabe (za 1000). Ako imaš kredit, možeš da ga koristiš. Glavna nagrada je bila isto za 1000. Mislim da se prvi dan dobija baš džabe proizvod, bez da potrošiš dinar, tako da probajte to. Izvinite ako sam nešto pogrešio, al otprilike je tako.
Edit: ne moraš svaki dan da kupiš nešto, čak ne moraš ništa. Dobijaju se i neki kuponi, tipa 300 za preko 301, 1000 za preko 8000, 2 za 15, 3 za preko 20 i slično. (Ne znam tačne iznose, al okvirno). Ja nisam kupio sve free proizvode. Al nije loše ubaciti nešto što ti treba.

U vezi povrata (return/refund), da li je neophodno da osoba na koju glasi return label pošalje paket ili može neko drugi? Naravno, uz odštamapan return label

U vezi povrata (return/refund), da li je neophodno da osoba na koju glasi return label pošalje paket ili može neko drugi? Naravno, uz odštamapan return label
U pošti traže LK, ali zavisno od službenika prihvataju bilo čiji LK. Ja sam prekujuče u Dušanovačkoj pošti na uglu Kruševačke i Ustaničke ostavio paket sa sestrinim return label-om, a prihvatili su moju ličnu kartu.

28 pokušaja za redom od prvog dobitka, i dalje ništa
Po svemu sudeći sve ukazuje na to da treba u tom slučaju otvoriti drugi Temu nalog na drugom telefonu jer verujem da beleže i ID naloga i ID telefona kome je već jednom "pušten" dobitak. Možda i drugu IP adresu, možda i adresu za dostavu - mada možda taj deo i nema veze.

Temu je podigao minimalni iznos sa 1700 dinara na 2100. Da li se to još nekom desilo?

Posto sam odradio claimcredit i povratio 5750 din. jel imam neki rok do kada moram da potrosim i da li ima neko ogranicenje na sta može da se potroši?

2770.jpg
Lol kakva su ovo sad p******a posla? Pa samo takve stvari sam i naručivao.. nema više mini pc sa popustima izgleda 😀

Ja sam dosad samo vidio ograničenja za nakit, prvi put vidim. Možda što smo masovno kupovali telefone uz 8500 off na preko 27000. 😀

Nazad
Vrh Dno