Ajde ako ti nije frka baci nam i taj link ovde da imamo veći varijatitet.Sad sam umesto Open in external browser isao na Copy Link, poslao sebi i sada ne trazim reklame nego idem na link.
Hvala!
Ajde ako ti nije frka baci nam i taj link ovde da imamo veći varijatitet.Sad sam umesto Open in external browser isao na Copy Link, poslao sebi i sada ne trazim reklame nego idem na link.
Mogu. Preko linka iz posta #5,616 imaš 3 pune stranice za izbor artikala.Mogu li se nagrade za 99din birati svaki dan? Kod mene juče sa linka iz ove teme bio laptop, danas ponovo isto, ne mogu da biram.
Au, vec pomislih ponovo neka kazna na forumu 🙁😃@pinocio spamuj sa Nintendom,
Imam snimljen link za nintendo, al ga nema viseguglaj, searchuj po drustvenim mrezama, gledaj na YTu, searchuj u Temu, pa mozda iskoci reklama ponovo za njega.
A mozda ga jednostavno i nema...
delim misljenjeLaptop i tableti mi deluju kao krs.
nikako ne uspevam u ponudi da vidim kompletan naziv nagrade, tako da se ne srecem sa A56, jedino ako to nije nagrada na cijem pocetku pise "za Samsung telefon..."? To sam uvek preskakao misleci d aje neki dodatak, a ne telefon 🙂Kamerica, telefon (barem Samsung A56) i Nintendo mi deluju kao dobre opcije.
Probao sam već taj link, u browseru prikaže samsung telefon i ispod da se bira, međutim kad se otvori temu aplikacija izbaci "you have already participated in flash sale...", a gore današnji datum.Mogu. Preko linka iz posta #5,616 imaš 3 pune stranice za izbor artikala.
Tako i meni pokazuje u web browser-u, ali na Android app može da se bira, ako kod tebe nije tako možda imaš neke restrikcije na samom Temu nalogu, otvori drugi nalog na drugom telefonu i resetuj ruter da povuče novu IP adresu pa probaj ponovo.Probao sam već taj link, u browseru prikaže samsung telefon i ispod da se bira, međutim kad se otvori temu aplikacija izbaci "you have already participated in flash sale...", a gore današnji datum.
Faktički kao da sam i danas odabrao laptop, iako to nije slučaj.
Ja sam dobio 2 puta , ali na 2 naloga i 2 telefona i to neke krševe.Mene zapravo zanima da li je neko ko je jednom dobio na flashsale uspeo da kasnije ponovo dobije na flashsale?
Pitam to zato što Vas na ovom forumu ima 20-tak koji ste potvrdili da ste nešto osvojjili a samo je jedan član preneo informaciju iz druge ruke da je navodno njegova žena osvojila 2 puta bez detalja da li sa istog naloga, istog telefona, itd.

U pošti traže LK, ali zavisno od službenika prihvataju bilo čiji LK. Ja sam prekujuče u Dušanovačkoj pošti na uglu Kruševačke i Ustaničke ostavio paket sa sestrinim return label-om, a prihvatili su moju ličnu kartu.U vezi povrata (return/refund), da li je neophodno da osoba na koju glasi return label pošalje paket ili može neko drugi? Naravno, uz odštamapan return label
Po svemu sudeći sve ukazuje na to da treba u tom slučaju otvoriti drugi Temu nalog na drugom telefonu jer verujem da beleže i ID naloga i ID telefona kome je već jednom "pušten" dobitak. Možda i drugu IP adresu, možda i adresu za dostavu - mada možda taj deo i nema veze.28 pokušaja za redom od prvog dobitka, i dalje ništa
bolje i to nego da si zaboravio da otvoriš i pitaš se da li bi baš danas dobio 😆28 pokušaja za redom od prvog dobitka, i dalje ništa
Nema rok nema ogranicenjePosto sam odradio claimcredit i povratio 5750 din. jel imam neki rok do kada moram da potrosim i da li ima neko ogranicenje na sta može da se potroši?
Meni nije ali neko je skoro isto javio da su mu podigliTemu je podigao minimalni iznos sa 1700 dinara na 2100. Da li se to još nekom desilo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari