Šta je novo?

Digitalna TV: predlozi, sugestije i pitanja

Auuuuu, al ste me naplasili 😳.
A ja krenuo da razmisljam, da kabl SBB Premium paket zamenim za Yettel Net TV Premium (valjda se tako zove) uz optiku 500/250.
Kod mene naravno koriste fuj Telekom infrastrukturu, pa rekoh mozda je to problem???
Ima li neko pravi savet, sta da radim?
Savet je da uzmeš mts optiku ako ti je bitna stabilnost. Ako su ti bitni kanali UM onda ostani na sbb. U svakom slučaju ne yettel

Šta je potrebno da se dobiju ovi dodatni Arena kanali tj Tenis i Adrenalin gde ide Formula 1?

Imam Yettel Sve paket, ne planiram ništa da menjam što se tiče sadržaja i dužine ugovora, samo da dobijem te kanale koji mi nekim sledom događaja rekao bih pripadaju.

Ja se nadam da je bas tako... jer, ne znam bas kako da kazem, ali pri pomenu MTS uvek osetim neku odvratnu gadost. Yettel bi u toj situaciji ipak, bar za nijansu, tu gadost ublazio.
Ali evo citam da se mnogi zale na Yettel i to me bas zbunjuje, jer i Yettel koristi MTS infrastrukturu....ufffffff, kako napisah, opet osetih tu gadost.

Gde nema , MTS optika je za ove zelene misaona imenica , a bogami i IRIS TV . Jedino što su jeftiniji , ali to ne vredi mojih živaca . Prekid na netu , aplikacija i stb tv prekidi , zamrzavanja , nestajanje slike , pikselizacija . Samo se nadam da će da dignu cene i da ih oteram u 100 .... i da uzmem drugog provajdera pa makar i SN Optiku ako je ima kod mene . Gori su i od Super Nove , ja koji sam reko da nema gorih od njih , sada kazem da je za njih SN zlato .

To je bilo pre. Sada u temama o yettel-u se ljudi masovno žale na stabilnost interneta
Bio je prekid samo preksinoć, ali pre i posle toga kod mene nije na Bežanijskoj Kosi.

A juče ujutru je MTS optika radila jedva, sa nenormalnim pingom na Vidikovcu npr.

Tako da, možda su stvarno radovi - jedino je problem što Yettel ne obaaveštava korisnike na vreme...
To je bilo pre. Sada u temama o yettel-u se ljudi masovno žale na stabilnost interneta
Žale se ljudi i na MTS, i na SBB, i na A1...

Ima li neko da ima novi premium paket pa da je primetio nove tv kanale koji su danas ubaceni?!

Na sajtu yettela pise da su u ponudi Pickbox 1, Filmbox Extra, Filmbox Stars, Dizzi, Clubbing, Revel i jos neki lokalci...

Na sajtu yettela pise da su u ponudi Pickbox 1, Filmbox Extra, Filmbox Stars, Dizzi, Clubbing, Revel i jos neki lokalci...
Posle brisanja podataka iz opcije aplikacija,pojavili se novi kanali.

I stiže nam i tehnološki napredak... Jer što bi imali raspali EON kad imamo savršeni Yettel app...
Ne sviđa mi se uopšte što su alternative za zamenu kad istekne ugovor mizerne

Greska P015... Evo vec pola sata kako TV ne radi, na oba boksa koje imam. Ostalo radi - HBO, Youtube... znaci samo njihovo s***e ne radi.

Isto i kod mene P015, uz "step e/k/s failed" prilikom više pokušaja podizanja aplikacije. Ali i je HBO brljavio, polovično učitavao. Restart samo rutera je rešio stvar.

Kod mene nema nista od toga
Mada nisam ni potpisao onaj aneks za par kanala sto su dodali i poskupeli N1 NovaS i to

Kod mene nema nista od toga
Mada nisam ni potpisao onaj aneks za par kanala sto su dodali i poskupeli N1 NovaS i to
Sigurno su ti se pojavili. Zavisi da li si u podesavanjima izabrao pretplacene ili sve kanale. U svakom slucaju ako nisi presao na neki novi paket, sa novom cenom, (a kazes da nisi) neces moci da gledas te kanale. Ljigav fazon, da ne kazem nesto drugo.

I stiže nam i tehnološki napredak... Jer što bi imali raspali EON kad imamo savršeni Yettel app...
Ne sviđa mi se uopšte što su alternative za zamenu kad istekne ugovor mizerne

Mene više brine šta će biti ugovor sa MTS-om za najam optike istekne... Pošto su šanse da razvlače svoju optiku minimalne, da li nam ostaje koaksijala, ili neka 5G varijanta sa "majke mi" brzinom... To mene brine, aplikaciju za TV ćemo lako da pregrmimo.

Drugari,
za ovu mučenu njihovu televiziju koji je bolji TV Zamzung ili LG da se gleda preko aplikacije?

Ako EI, onda Spectra Color obavezno, da mož' k'o čovek u boji da gledaš "blue screen of P015" 😎

P.S. Može i poluispravan, samo da ima plavu i zelenu. Crvene pred očima svakako neće manjkati...

Sačekali ste me sa zaje***cijom, ako ne ljutim se. 😅
Aj mal' da se uozbiljimo sada, di bolje radi ova mučena aplikacija? Klincima zvizno TeVeje mora rešavam to u narednim danima, a uz"o bi neki bolji ide raspust ukidaju im se sankcije na PlayStation

Nazad
Vrh Dno