idijanac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.12.2008
- Poena
- 365
Hvala znam, i oni su me vec zvali i nudili kule i gradove, ali na zalost nemaju sve TV programe koje gledam.
Hvala znam, i oni su me vec zvali i nudili kule i gradove, ali na zalost nemaju sve TV programe koje gledam.
Savet je da uzmeš mts optiku ako ti je bitna stabilnost. Ako su ti bitni kanali UM onda ostani na sbb. U svakom slučaju ne yettelAuuuuu, al ste me naplasili 😳.
A ja krenuo da razmisljam, da kabl SBB Premium paket zamenim za Yettel Net TV Premium (valjda se tako zove) uz optiku 500/250.
Kod mene naravno koriste fuj Telekom infrastrukturu, pa rekoh mozda je to problem???
Ima li neko pravi savet, sta da radim?
Optika je svuda MTS, osim na nešto malo mesta u BGu i NSu gde ima A1 svoju (tj. Targo) mrežu.Savet je da uzmeš mts optiku ako ti je bitna stabilnost. Ako su ti bitni kanali UM onda ostani na sbb. U svakom slučaju ne yettel
To je bilo pre. Sada u temama o yettel-u se ljudi masovno žale na stabilnost internetaOptika je svuda MTS, osim na nešto malo mesta u BGu i NSu gde ima A1 svoju (tj. Targo) mrežu.
Nema neke razlike između MTS i Yettel optike u stabilnosti...
Bio je prekid samo preksinoć, ali pre i posle toga kod mene nije na Bežanijskoj Kosi.To je bilo pre. Sada u temama o yettel-u se ljudi masovno žale na stabilnost interneta
Žale se ljudi i na MTS, i na SBB, i na A1...To je bilo pre. Sada u temama o yettel-u se ljudi masovno žale na stabilnost interneta
Koji su to kanali danas ubaceni?Ima li neko da ima novi premium paket pa da je primetio nove tv kanale koji su danas ubaceni?!
Posle brisanja podataka iz opcije aplikacija,pojavili se novi kanali.Na sajtu yettela pise da su u ponudi Pickbox 1, Filmbox Extra, Filmbox Stars, Dizzi, Clubbing, Revel i jos neki lokalci...
Mozes da ovo pojasnis malo bolje ako ti nije problem?Posle brisanja podataka iz opcije aplikacija,pojavili se novi kanali.
Evo kod mene uredno radi, sve bez problema.Greska P015... Evo vec pola sata kako TV ne radi, na oba boksa koje imam. Ostalo radi - HBO, Youtube... znaci samo njihovo s***e ne radi.
Meni>>Podesavanja>>Sistemska podesavanja>>Aplikavije>>kliknuti na Yettel>>Obrisi podatke...Mozes da ovo pojasnis malo bolje ako ti nije problem
Meni>>Podesavanja>>Sistemska podesavanja>>Aplikavije>>kliknuti na Yettel>>Obrisi podatke...
Sigurno su ti se pojavili. Zavisi da li si u podesavanjima izabrao pretplacene ili sve kanale. U svakom slucaju ako nisi presao na neki novi paket, sa novom cenom, (a kazes da nisi) neces moci da gledas te kanale. Ljigav fazon, da ne kazem nesto drugo.Kod mene nema nista od toga
Mada nisam ni potpisao onaj aneks za par kanala sto su dodali i poskupeli N1 NovaS i to
Mene više brine šta će biti ugovor sa MTS-om za najam optike istekne... Pošto su šanse da razvlače svoju optiku minimalne, da li nam ostaje koaksijala, ili neka 5G varijanta sa "majke mi" brzinom... To mene brine, aplikaciju za TV ćemo lako da pregrmimo.I stiže nam i tehnološki napredak... Jer što bi imali raspali EON kad imamo savršeni Yettel app...
Ne sviđa mi se uopšte što su alternative za zamenu kad istekne ugovor mizerne
![]()
Kraj jedne ere: SBB odlazi u istoriju, Yettel preuzima infrastrukturu i gasi EON
Tektonske promene na tržištu telekomunikacija: SBB brend se gasi, Yettel preuzima infrastrukturu i menja EON svojom novom TV platformom.telesrbija.rs
Jel sa onom fiokom i točkićima za štelovanje 8 kanala ili neki lampaš još bolje?Ambasador EI Niš...
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari