Jer.. Yettel xDKako ce Yettel znati koji model telefona imam i zasto bi me Yettel obavestio o azuriranju kad ce mi izaci notifikacija od samsung software update
Po IMEI broju - prvih 8 brojeva IMEI je dovoljno da se zaključi koji model telefona se koristi.Kako ce Yettel znati koji model telefona imam
Na osnovu IMEI broja, koji telefon šalje kad se nakači na mrežu, napr.Kako ce Yettel znati koji model telefona imam i zasto bi me Yettel obavestio o azuriranju kad ce mi izaci notifikacija od samsung software update
stavio sam sada i kod mene taj CSC, pa cemo videti kad budem u zoni pokrivanja 5g signalom, da li ce raditi na yettel mrezi.Kupljen u Yettelu.
Pogledajte prilog 517974
Kod mene na ultri.Na MTS nema 5gKupljen u Yettelu.
Pogledajte prilog 517974
S25 EUXNe bi bilo zagonetno kad bi ti ljudi javili koji im je CSC u telefonu.
magicno pitanje, koji je CSC kod na tom s24u?
To je pitanje za nekog inženjera u A1. Da li ti se dešava uvek ili samo na specifičnoj lokaciji tj baznoj stanici?Ima neko ideju što ostanem bez konekcije na A1 prepaid simna 5G? Kupio juče karticu, prvo se nije kačila na 5g , sad se kači ali kad se zakači nema konekcije, ne radi uopšte pristup netu. Na 4g radi normalno
Nisam stigao da probam na drugoj lokaciji, samo kod kuće.To je pitanje za nekog inženjera u A1. Da li ti se dešava uvek ili samo na specifičnoj lokaciji tj baznoj stanici?
Moja žena imala 5G na S25+ još 30.11. na Yettelu. Kada sam joj rekao da postoji 5G od 2. decembra i u Srbiji ona meni ladno kaže to 5G meni stoji već 2 dana ali me ne zanimaju te stvari... S25+ kupljen u Gigatron u u onoj akciji gde se dobija s25 feUpravo sam instalirao decembarski update za Samsung S25 Ultra - i dalje nema 5G (Yettel). Baš razočarenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari