Imam PayPal i izbaci mi ovu grešku, koju prvi put vidim.Ako imaš PayPal ne treba gift kartica. Ja lično nikad nisam ni VPN koristio...
"Imam PayPal i izbaci mi ovu grešku, koju prvi put vidim."Bitka itekako jeste, i prebacio region, i promenio čitav telefon na taj nalog. I sad VPN i sve, ali nešto neće.
Imam PayPal i izbaci mi ovu grešku, koju prvi put vidim.
Ako ne uspeš da povezeš sa UK nalogom i onda postoji šansa da će ti Apple skidati novce za preplatu sa kartice koji si koristio za kupovinu.O tome već nisam razmišljao, nije PayPal UK
O tome već nisam razmišljao, nije PayPal UK
Možeš da probaš ali ni onda nije 100% da će ti dati da povežeš sa nalogom... (bitka)U sustini, onda mi jedino ostaje da uplatim Gift card zar ne?
Odakle pokusavas to da resis - tu se nakaciNa kompu ili telefonu?
A sto ne odes u Petra Drapsina? Tamo ti je Macola.Nosio sam laptop kod nas pre, iPhone u inostranstvu, nikav dokaz kupovine nisam davao. Nije ni bitno ko je kupio uredjaj. Naravno da se gasi FMI, ali ovo da napisu da bez dokaza kupovine mogu naplate proveru i pored AC+, neozbiljno. Dao sam serijski broj, sve mogu da vide pre odgovaranja.
Takodje u EU i generalno za AC+ postoiji i ubrzam postupak par radnih dana cesto, nekada se resi i za jedan dan ako je servis blizu. Malo je puno cekati 10-15 dana tek za dijagnostiku.
Imam PayPal ali nas, ne znam da li može da se napravi US PPal sa našom kraticom.Ništa osim da nađeš nekog sa američkom karticom ili njihovim PayPal nalogom ili da napraviš američki PayPal nalog sa našom karticom i budeš svestan da je pitanje da li će ti ga u nekom trenutku PayPal da blokira.
Jedino, ako hoćeš tako da se igraš ili pokušaš, da napraviš poseban US Applee nalog na preko koga ćeš da vežeš novonapravljeni PayPal i iskoristiš ga isključivo za kupovinu Apple Care plus plana za AirPods. Čisto da ne rizikuješ sa glavnim Apple nalogom i potencijalnim blokiranjem ako ti PayPal nalog bude blokiran i, već iz nekog razloga, ne možeš da promeniš metod plaćanja za taj nalog 😃
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari