Šta je novo?

Google Pixel 10 / 10 pro

Da to je interesantno, kada je izašla najnovija iPhone serija bilo je brdo problema od softverskih do hardverskih i možda par komentara o tome u odgovarajućoj temi, ovde 50 komentara o problemima i to od ljudi koji i ne koriste pixel 😀

Soft restart telefona i problemi sa pozivima? Ja to prvi put čujem.
Jel shvatate vi da sve te neke sitne probleme ima svaki uređaj, jer se uvek nađe neki "škart" od toliko uređaja, ne radi svaki tako. Ne možete da kažete da svakom pixelu nešto od svega toga ne radi, prosto nije tako..

Džabe pišeš, vole ljudi da objasne kako bi narod razumeo 🙂

@fkloznica Pa samsung je propao manje vise sa napretkom i kvalitetom...evo ja prvi kao zivotni samsung fanboj nemam vise volje i zelje da ga kupim (bar trenutno kako stvari stoje; mada ajd, uzeo bi fold 7 al bi kukao odma na 5 stvari koje mi ne odgovaraju; sa tim da ni u ludilu necu da dam 1000+ eura za telefon trenutno)...a svi ostali u Android svetu su manje - vise "vencanice" (posebno google i xiaomi od kada pratim mobilni segment). Da ne pricam da je apple izdominirao ove godine sa ip 17 (obicnim), svi ostali su mi manje bitni.

edit: sto se propadanja cene xiaomi ultra tice, smatram da je i tu (nazalost) opet veliki krivac samsung...jel s25U ako je oko 850e nov, nemos ti polovano 15 ultra prodavati za istu ili vecu cenu. Tako da smo opet kao krajnji kupci (koji ne preferiraju kupovinu novog i u prodavnici) opet na "dobitku".

715e dve nedelje star s25 ultra sa fiskalnim i garancijom od domaceg operatera pre par dana uzeo drug. S25 seriji ozbiljno pada cena i to potiskuje sve zivo osim iPhone.

Dobio sam ponudu za 10 Pro XL(16/512gb) 850e, pa me malo kopka sada sta uraditi..
Imam S25U, radi sve odlicno, cak i 5G imam od prvog..ali..
Da li radi sve ok na pixelu sa A1 mrezom..i po Vama, ima li neke vece razlike u slikama u odnosu na S25U..?

@zlaja81 ne razumem dvojbu u slucajevima nabavke tehnike pa bas povoljnim cenama...uzmes, probas, prodas za iste ili vece pare ako ti ne odgovara. Tehicki ako si navikao na one ui ostavi sve kako jeste i uzivaj, ako bas hoces da se igras i testiras, jos jedan razlog vise da menjas.

Pa to jeste @Proday ali aj reko opet da pitam za svaki slucaj..😁
SVasta sam koristio i nemam bas neku naviku, cisto onako iz znatizelje, pa ako mi se svidi sve, ostavio bi..

@fkloznica 5g mi nije bitan..ali da budem dostupan, to jeste..jel to reseno mozda..?

Za MTS i yettel je sigurno rešeno (za dostupnost pri pozivima najbitniji je volte), a za a1 bolje sacekaj @The PunisheR da se javi 🙂

Ja sam na mts-u, ali misim da sad kad radi volte bez problema, nemaš problema sa mrežom, u smislu biće ti kao na bilo kom drugom uređaju, pošto imam i poslovni ajfon, na mts mreži se ponaša identično kao i pixel, kontam da je tako na svim mrežama.
A kontam da ima i naznaka da će 5g raditi kad tad, kad uzmemo sve u obzir. Svakako za sada nije presudan realno.

Ja ću da uzmem Pixel 10 Pro XL kad mi legne plata oko 29. Pa ako bude ta dobra prilika i tad, možeš proslediti.

Mislim da sam negde u temi procitao da je sada bolje na A1..ali nisam sasvim siguran..

Ako ne uzmem, prosledicu ti..a i ako uzmem a ne dem zadovoljan, prosledicu ti😁

Jos jedno mozda glupo pitanje..
U nedelju idemo za Temisvar, ako uzmem Pixel..da li ce mi raditi pozivi, mobil net kada budem tamo ili je potrebno nesto podesavati..?

A ko ti je rekao da kod nas nisi dostupan?
Meni se za preko tri godine na 7 Pro, posle uključivanja volte-a, nije desilo nikad da budem nedostupan.

Imao sam 6 pro, pa sam bio jako cesto nedostupan, a i zenin brat ima isti problem, on je na mts..ali odlicno ako su resili to..

MIslio sam zbog toga sto nisam ovde dostupan, a u ostalo sam razuverio kad sam otisao prvi put..😂

Да ли је можда ико добио купон од 40% за пиксела од јутјуб премијума а да му не треба?

Да ли је можда ико добио купон од 40% за пиксела од јутјуб премијума а да му не треба?
Ja mislim da to dobijaju samo ljudi u USA. Eventualno možda par država Evrope. Ja plaćam regularno YT Premium već dugi niz godina, pazario sam Pixel pre dve godine na Google Store DE, nalog mi je sa dve adrese, srpska i američka i nikakav popust nisam dobio.

Kače ljudi po redditu kome ne treba, vidi tamo
Рифрешујем ко манијак већ данима али увек неко други уграби. У тој комбинацији би јурио 10 про.

Мени никако да пошаљу онај ваучер за несрећног пиксела 6а, реко можда ћу до овог лакше доћи 😅 Џаба мејлови и молитве да заврше то, шаљу ми корпоративне булшит мејлове од 500 речи како морам да сачекам њихов тим да "actively investigating and working towards a resolution" итд, иако су људи ове ваучере одмах добијали... Притом морам сутра да ресетујем тај телефон на фабричка и да га спремим за трејдин, а да не причам што путујем са другим 6а који је толико набубрео да му је и екран испао и ландара 😅 Али његов имеи број не одговара серији којој враћају паре 😂

Иначе акција ко има 6а стари није лоша,
700 евра пиксел 10
-180е (ваучер за батерију)
-200е трејдин (6а са поломљеним екраном)

Poslednja izmena:
Videh da mi i dalje stoji HD kod poziva a čini mi se da nakon apdejta nisam ponovo aktivirao shizuku. Ali skroz sam smetnuo sa uma zbog celodnevnih gužvi u zadnje vreme. Odlično, konačno korak napred 🙂

Da li će Google praviti svoju verziju routines/shortcuts?
Pixeli imaju rules ali nije ni približno po mogućnostima kao kod ostalih.

Drustvo pixel 9 pro ili iphone 16 pro?

Islljucivo kamera i slikanje male dece?
Ima li ko iskustva? Po specifikacijo bolji p samo nzm u praksi?

Nazad
Vrh Dno