I naš Erste isto na svim karticama sa novim dizajnom, a to su sve sem kreditnih.Tako recimo radi i Erste Hrvatska.
Za šta bonus?Koliko im treba vremena da uplate bonus na račun? Evo prođe 5 dana...
Potvrdjujem, brojac je i meni proradio, konacno.Meni danas proradio brojač. Nisam proveravao dal su sve transakcije proknjižene, ali vidim da je cifra preko 30k tako da mi nije sad ni bitno.
To im je opšti problem koji imaju sa funkcionalnostima koje su letos preselili sa starog veba na novi. Znači još nisu rešili to...i kada stigne do poslednje stavke da treba da mi posalju sms kod tu nastane problem
Za otvaranje računa.Za šta bonus?
Koliko im je vremena trebalo da stignu? Jel si to otvarao račun ili si menjao paket? Ja sam pre 20ak dana prešao na Bank Max, još mi nije stigla fizička MC.Danas su mi u postansko sanduce stigle kartice, MC i Dina... Svi podaci su sa zadnje strane kartice (ime/prezime, broj kartice, racuna, CVV), na obije kartice. 😮Je li ovo neki propust u izradi, ili je by design?
Pogledaj u aplikaciji da li ti pise da su kartice poslate. Otprilike treba im cak i do 30ak dana da stignu kartice. Kako se kome zalomi. Meni su stigle u roku od 3-4 nedelje, ali tada nije bilo praznika i promocija.Koliko im je vremena trebalo da stignu? Jel si to otvarao račun ili si menjao paket? Ja sam pre 20ak dana prešao na Bank Max, još mi nije stigla fizička MC.
Ako mislis na revolving model, ja sam vise puta placao 15. i nije bilo kamate. To je interni transfer i trebao bi biti automatski knjizen (nagadjam, posto kod takvih transfera je realizacija i stant). Cinii se da je kamata 16% ili 18% godisnje.Pošto se stalno navodi problem sa knjiženjem moje pitanje je:
Kad je najbolje izmiriti dug odloženog plaćanja po kreditnoj kartici s obzirom da 15. pada u ponedeljak?
Da li već u petak 12. ili baš 15. i kolika bi onda bila zatezna kamata (ako je ima) za tih nekoliko dana dok ne proknjiže?
Npr. za iznos od 100 k.
Novi korisnik, otvorio Bank MAX kroz promociju, trebalo im je više od mjesec dana da dostave kartice.Koliko im je vremena trebalo da stignu? Jel si to otvarao račun ili si menjao paket? Ja sam pre 20ak dana prešao na Bank Max, još mi nije stigla fizička MC.
Gde se nađe taj brojač ?Meni danas proradio brojač. Nisam proveravao dal su sve transakcije proknjižene, ali vidim da je cifra preko 30k tako da mi nije sad ni bitno.
Ponuda je do 31.12.Bas htedoh da pitam sta u slucaju da se zeli vise od 2.4M, posto spominju da je to po "jednoj partiji, a dodatna stednja se uvek moze otvoriti".
Ako je tako, onda je ovo ekstra ponuda (pre svega zbog ne gubljenja kamate u slucaju razocorenja + solidna kamata + takoreci nemas limit zbog vise partija).
Meni bas velika suma novca sedi vec mesecima na obicnoj stednji po vidjenju (nikako da se nateram da pregledam ponude kod drugih banaka i prebacim sve, cimanje generalno).
Ovo mi dolazi kao kec na desetku. Idem da probam.
.....Pa čak i na tri meseca je sad 4,5%....
Jel može kratko uputstvo kako već oročenu štednju na 3m da prebacim na tekući pa ponovo oročim na isti period sa novom (većom) kamatom.Evo, upravo sam uspešno prekinuo staru štednju i odmah su mi dostupna sredstva na tekućem računu, i glavnica i kamata (izjedna, pod nazivom "uplata sa oročenog uloga").
Ih, pa još pre jače od meseca su pustili ponudu 3,3% na štednju za tri meseca. Mogao si sad uz prevremeno razočorenje uzeti po 3000 za svaki milion koji imaš. 😆Meni bas velika suma novca sedi vec mesecima na obicnoj stednji po vidjenju
Ništa posebno se ne radi. Odeš u detalje računa (tri tačkice u gornjem desnom ćošku kada uđeš na račun) i odabereš opciju "Zatvori račun". Ne vidim, međutim, smisao ponovnog oročavanja na tri meseca po stopi od 4,5%. Oroči lepo na punu godinu po stopi od 5,5%, pa onda za tri meseca prevremeno prekini štednju, a kamatu svakako zadržavaš.Jel može kratko uputstvo kako već oročenu štednju na 3m da prebacim na tekući pa ponovo oročim na isti period sa novom (većom) kamatom.
Unspred hvala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari