jocasylver
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 03.11.2021
- Poena
- 195
Iznenadjen sam i ja.Čekam subotu da mu izvadim dušu. Pogledajte prilog 517287
Iznenadjen sam i ja.Čekam subotu da mu izvadim dušu. Pogledajte prilog 517287
Ako se animacije stave na 0, pocetni ekran cesto zabagujeUpali developer mode i stavi animacije na .5x da ublazis boljku oko animacija
Hvala,prvi put čujem, a ovo mi je ko zna koji Honor. Nikad se nisam bavio time, ali me sad nervira već..@ProMaster Poznati problem Yettela sa Honor telefonima.
Na Samsungu sam pa nemam pojma, verovatno je neki bag, samo ponavljam ovo univerzalno resenje posto nije vezano za proizvodjaca a najvise se oseti (vidi).Ako se animacije stave na 0, pocetni ekran cesto zabaguje
Ne razumem, meni 5G normalno radi.Yettel 5G kaze da honor treba da izbaci update da bi radio 5G…
Koja je to laz?
Meni 5G na yettelu radi normalno, mozda da probas da zamenis fizicku karticu.Pa i ja se pitam.
A1 mi radi super.
Yettel nece.
Jesi li aktivirao ovo ?Pa i ja se pitam.
A1 mi radi super.
Yettel nece.
na MTS nece 5G bar meni.Nigde. Ni na Telenoru isto nece.I na MTS-u Radi.
na MTS nece 5G bar meni.Nigde. Ni na Telenoru isto nece.
Mozda je do kartice koju imas, ne znam kad si je poslednju put menjao?
- Ako već imaš 4G SIM karticu, nije potrebna zamena. Međutim, ukoliko i dalje koristiš staru 2G / 3G karticu, možeš besplatno da je zameniš u mts poslovnici.
Da li vredi menjati s24 ultra za magic 7 pro, prioriteti ekran, zvucnici, baterija, kamera? Jel na hm7 pro ravan ekran, tj moze li ici obicno staklo kao na s24u, kakav je generalno magic os 10 sada u odnosu na one ui?
Ima mi negde originalne maske za m7p?
Trebaju i meni neke maske slicne originalima![]()
Luxuriöse Angel Eyes quadratische Flüssigsilikonhülle für Honor Magic 3 4 5 6 7 Pro Honor X8 X9 X40 X50 X60 Pro 200 300 Pro Ultra Cover - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
![]()
Airbag Transparente Telefon Fall für Honor Magic7 Magic 7 Pro 7Pro 5G Weiche TPU Stoßfest Hohe Qualität Zurück abdeckung Funda Zubehör - AliExpress 202192403
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Nisu orginalne, ali meni su ovde dve maske odlicne.
Imam jos nekih modela maski koje ne koristim, ako zelis javi mi se u pp, poklonicu ti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari