Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Da sam moderator, pratio bih tu temu i svakoga ko ponovo krene da kači slike nenormalnim tempom odmah bih trajno udaljio iz teme.
Ta tema je besmislena (jer je obesmišljena između ostalog i stavom moderacije da nikad niko ne treba da komentariše tuđi post, i jer i pored pravila teme 70% fotki je sa 9gag i sličnih mesta pokupljena) i treba da se ugasi skroz.

Da li ćemo ove godine dobiti novogodišnju rant ban fest temu, mislim da nam to fali pa nek sve izgori 🔥

Da li moze molba da se poveca broj karaktera za post sa 10.000 na malo vise jer forum racuna u karaktere i HTML/BBCode pa to u praksi bude znacajno manje pravih reci, a ko nije pokusao da veliki post svede na 10.000 karaktera taj ne zna sta je patnja?

Razumem da je tih postova malo i da onda post zauzme prakticno celu stranu ali ako se neko raspise ( kao ja sto volim) i ako je to "korisno" onda je bas neophodno da bude veci broj ukupan zbog citljivosti celog posta...

Hvala 😃

Šta može biti razlog da uopšte ne vidim neke teme? Konkretno Samsung Galaxy S25 i Samsung Galaxy S26.

Do tebe je, nemas nikakva ogranicenja ili zabrane

ne možeš videti temu koju je otvorio član kojeg si stavio na listu za ignorisanje

Da li moze molba da se poveca broj karaktera za post sa 10.000 na malo vise jer forum racuna u karaktere i HTML/BBCode pa to u praksi bude znacajno manje pravih reci, a ko nije pokusao da veliki post svede na 10.000 karaktera taj ne zna sta je patnja?

Razumem da je tih postova malo i da onda post zauzme prakticno celu stranu ali ako se neko raspise ( kao ja sto volim) i ako je to "korisno" onda je bas neophodno da bude veci broj ukupan zbog citljivosti celog posta...

Hvala 😃
1765656235880.png

@akki

Ako ti ne odobre ovde (a tesko da ce..) , linkuj samo na externi sajt toliki text.
recimo na textualni opis nekog adult klipa na poznatijim sajtovima, tu nema ogranicenja "karaktera"! 😈

Duke nece uraditi undo lajka nakon mog edita... jer je car

Poslednja izmena:
Zeza Duke poštenog čoveka koji voli da se raspiše 😂 uzdam se u Kutiju on je nekad isto imao pisanija…

@srkiller

Ne bi mi to nikad palo na pamet, mislim da bi to definitvno “podiglo” interesovanje za 5G… ali me živo zanima šta si ti pisao toliko tamo pa da znaš da nema limita 😂

Pa double posting je uvek bio zabranjen, čak se na mnogim forumima automatski spajaju ti postovi ako je neko imao dodatak koji je napisao u novom postu kad više nije mogao da izmeni originalni post a kao primer koji se nije kažnjavao za razliku od spama…

Ako može dva posta onda je to rešenje lako bez da se povećava broj karaktera, samo da budemo jasni da je ok…

Naravno da je ok ako pises romane na forumu, za to te niko nece kaznjavati i sl

Važi, rešeno onda… hvala😎

Isto.
PWA, Chrome.

Ne samo Novi sadržaj, već i pojedinačne teme.
Neke učita normalno, a neke tek pri ponovnom pokušaju kasnije.

Ponovno instalirane, reset, čišćenje cache.. isto.
Jesi li uspeo da rešiš problem, kod mene i dalje zeza? Izgleda kad se vratim u aplikaciju kao da zapamti neku prethodnu stranu, par dana me vraćao na login page, ili sasvim blokira kad proba da učita sadržaj.

To crna strana plus što refresh / klik na link komentara u već otvorenoj temi sa ciljem da učita nove komentare ispod tog jednog konkretnih komentara čas učitava stranicu po 30s čak instant to uradi. Kad krene da kilavi ovo obično Open in new tab varijanta otvara instant.

Da je svima isto, bilo bi lakše videti o čemu se radi.. ali nije.

Kod mene nema promene.
Ono kako ja radim..
Ako zamrzne kada se odabere neki od tabova (Novi sadržaj, tema, itd), ponovo odaberem isti.
Jedino kada se pojavi blanko strana kod povratka unazad, nema druge nego da se ide još jednom unazad, pa onda odaberem nešto, npr Novi sadržaj.

PWA ili ne, svejedno. Pošto sam u međuvremenu prešao ponovo na pregled iz pretraživača.

kada se pojavi blanko strana kod povratka unazad, nema druge nego da se ide još jednom unazad, pa onda odaberem nešto, npr Novi sadržaj.
Ovo se meni dešava na Android Chrome-u.
Primijetio sam na još jednom XenForo forumu isto ponašanje.

Bas sam se obradovao kada sam video da su vraceni lajkovi u clubbingu! Svaka cast na odluci!

Pošto imamo dve slične teme, tj. slične samo po nazivu o vodenom hlađenju bilo bi zgodno da se jedna preimenuje tako da bi se po nazivu moglo zaključiti koja je za "mass-producing All-in-One" tj ona u sekciji "Hardver\Kućišta,napajanja i hlađenja\Mali vodič vodenih hladjenja (CLC)" dok ona sekciji Overclocking & modding\Vodic za vodena hladjenja ostane za "custom" vodena,nadogradnje i vesti.
Vidim da dosta članova pa i onih iskusnijih postavljaju AIO hladjenja u ovu koja je u "modding" delu foruma a ima i obrnutiih slučajeva.

Da li postoji neka opšta tema za automobile? Tražio sam ali bezuspešno.

Nazad
Vrh Dno