Šta je novo?

Poslednje odgledane serije (2025)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ne bi živeo u neznanju, evo odgonetnuću ti, ima 50god, mozda je za nijansu ocena veća, al masu gledalaca serijeje kupio taj retro vajb serije i flashback u neka sretnija i lepša vremena, više nwgo sama radnja serije.

@Tedi
Ne znam koliko ti imaš godina ali kao neko ko je u to vreme (osamdesete prošlog veka) bio u životnoj dobi te dece mogu iz prve ruke da potvrdim da su se tada nosile upravo takve frizure i da bi mi bilo čudno da su u seriji drugačije ma koliko se ta "moda" tebi ne dopadala.

Ne znam zašto se pecate na ovakve postove. Čim neko omalovažava ciljnu grupu bilo koje serije na taj način jasno vam je kuda to vodi.

Nisam ni ja, meni ST nije uopšte na listi nekih najomiljenijih serija, iako rado gledam sa porodicom svaku sezonu. Poenta je u tome upravo što si napisao, nema argumenata nego neka snishodljivost totalno neutemeljena na bilo čemu.

Jedno pitanje. Gde naci prevod za seriju All Her Fault? Slab sam sa Engleskim. A ne mogu da ga nadjem na sajtovima za prevod. Moze odgovor i u PP.

@encarta ehej, savršeno sam primetio da serija prati nostalgiju 80-ih 🫡 zašto misliš da živim u neznanju? zato što serija poput nje nije moje područje interesovanja? Ako kažem da mi se ne sviđaju Star trek, Stranger things, Mad men, Prijatelji itd itd, ne mora da znači da su serije loše. Suma sumarum, subjektivno mišljenje -overrated.
@Martin Mystere šerpe u tom uzrastu manje/više nikad nisu izlazile iz mode.. ali definitivno su mogli naći neke harizmatičnije klince.
Ajd' u zdravlje 🍻

Poslednja izmena:
Па већина тих клинаца из ST је данас направила филмске каријере. Одрасли су и носе главне улоге у филмовима, што је ретко којој екипи из неке серије успело. Поента серије и јесте да су ти клинци прилично одрасли како је која сезона одмицала, већ у 4.су људи малтене. Не разумем кпментарисање једне читаве серије на основу пар одгледаних епизода. Ок коме се не свиђа, батали одмах у старту, али нисте релеванти ако бе седнете и не одгледате све па донесетр закључак.

Mislim da dovoljno o seriji govori to što joj je najveći kompliment estetika i nostalgija (što je na mestu, naravno).

"Dramski", napisano je slabo, neoriginalno, priče se ponavljaju sa kojekakvim čudovištima kao glavnim motivima, da nije gore pomenutog faktora i očigledno finansijski jake produkcije, malo šta bi ovu seriju izdiglo iz suvog proseka.

Gledljiva je, solidna razbibriga ali nema nikakvu dublju niti veću vrednost da bi ostalo poslednje nešto u glavi, neki lik, emocija, ništa.

Koliko se sećam msm da mi je 4. sezona bila najbolja i da sam bio zadovoljan sadržajem, ako ni zbog čega ono zbog one metalikine solaže ali i ne samo zbog toga, ako peta isprati biću zadovoljan. Uh da, sad sam se setio, u prvoj epizodi je nešto onu devojku olupalo o patos u kamp prikolici, odlična scena i dobar uvod u sezonu.

Ono što je jako iritirajuće je taj novi trend da serija izađe u 5 sezona za 10 godina pa ti gledaj recape podsećaj se, užas.

@Чичарито

Eto ja samo ogledao prve 2 sezone i smatram da je serija debelo precenjena i da osim 'atmosfere' i te nostalgije nema apsolutno ništa da ponudi. I da su klinci i tinejdžeri glumački preloši.
Kao neko ko se ne loži na tu vrstu nostalgije i ko smatra Goonies i Ghostbusters za precenje i srednje-loše filmove nemam potrebu da gledam ostatak serije.
A rođen sam u sred 80-ih, tako da nije "ne razumeš ti to jer nisi bla bla bla".
Slično bih doživeo i serije / filmove koji pecaju na 90s nostalgiju. Iako sam sad u godina gde me mnogo više radi nostalgija kad čujem muziku 90-ih, do te mere da čak i neke domaće stvari koje su me nekad extremno nervirale su mi sad postale koliko-toliko prihvatljive i 'pa nije to ni bilo tako loše (za ovo danas popularno su remek-dela)'.

Poslednja izmena:
@Martin Mystere šerpe u tom uzrastu manje/više nikad nisu izlazile iz mode.. ali definitivno su mogli naći neke harizmatičnije klince.
Ajd' u zdravlje 🍻
To je sad sasvim druga stvar, sa sasvim drugim značenjem od one koju si pomenuo u inicijalnom postu a na koji sam reagovao.

Btw osim za klinca koji glumi Willa ne bih se složio u potpunosti ni po pitanju njihove harizmatičnosti ali to je već subjektivna stvar.

Па већина тих клинаца из ST је данас направила филмске каријере. Одрасли су и носе главне улоге у филмовима, што је ретко којој екипи из неке серије успело.
Iskreno, nikad čuo za njih.. daleko su oni još uvek, lupiću sada, od popularnosti koje su imale u svoje vreme, odnosno imaju sada Dakota Fening ili Kloi Grejs Morec.

Da sam gledao Godzilu, možda bih i nju naveo 😃 ove dve mi prve pale na pamet.. ne sumnjam da ih ima još, pa čak i boljih od napred navedenih.
Nisi gledao ovo, nisi gledao ono, ne znaš gde je glumila ali te to ipak ne sprečava da je uporediš sa nekim drugim.

To je kao kada bih ja rekao kada bi Mesi napravio i blizu karijeru kao Zidan jer ne volim Barselonu a i slabo gledam fudbal.
Sigurno je to zbog Godzila filma a ne zbog razlike u fizičkom izgledu (i veličini s*sa)...
Ne bih ti znao reći jer je pomenute filmove snimila kada je imala 15-17 godina a takvima sam prestao da gledam u s*se pre više od 30 godina...

Poslednja izmena:
The chair company 1/10. Nije uopste za mene, uvrnuti humor, radnja bez ikakvog reda i smisla. Pokusaj neke satire i sprdacine.Glumac Tim mi je ovde bio skroz iritantan.
Jedina serija ove godine vredna pomena na Hbo servisu je Pitsburg-hitna sluzba koja je stvarno odradjena i za svaku preporuku.

@Martin Mystere
Ne bih znao pošto bukvalno nisam gledao ništa što je snimala osim te 2 sezone ST. Znam / video sam pročitao da glumi u onim "Enola Holmes" filmovima.

Trenutni fizički izgled sam video putem Instagrama.

Poenta je svakako da se uspešnost karijera (pogotovo ne naročito talentovanih) glumica svodi na i zavisi isključivo od fizičkog izgleda i količine seksipila.

@Martin Mystere
Ne bih znao pošto bukvalno nisam gledao ništa što je snimala osim te 2 sezone ST. Znam / video sam pročitao da glumi u onim "Enola Holmes" filmovima.

Trenutni fizički izgled sam video putem Instagrama.

Poenta je svakako da se uspešnost karije (pogotovo ne naročito talentovanih) glumica svodi na i zavisi isključivo od fizičkog izgleda i količine seksipila.
Eto vidiš, s obzirom da je ne pratim na instagramu nisam znao šta propuštam...

A to u vezi izgleda i seksepila nas opet dovodi do toga da je i po tom pitanju ispred dotične Kloe GM tako da ni po tom pitanju ne stoji konstatacija da je daleko iza dotične pošto su obe podjednako (ne)talentovane.

Nisi gledao ovo, nisi gledao ono, ne znaš gde je glumila ali te to ipak ne sprečava da je uporediš sa nekim drugim.
Ček ček, ti to ozbiljno? Nisam gledao Godzilu i ne znam ko je Mili Bobi Braun i sad ćeš ti meni da soliš pamet kako nisam kompetentan da dajem svoj sud o nekoj seriji/glumcu ili čemu već? 😁 A sad bih te najljubaznije zamolio da me zaobiđeš 🙏

@Martin Mystere
Naravno da je ne pratim na Instagramu 😂😂 Ali se pojavljuje redovno ovih dana u feed-u. Kao i ona sisata spodoba iz White Lotus i Euphoria na koju mi je misterija što se ljudi / internet zajednica toooliko loži.

Nisam rekao to što imputiraš već sam rekao da nisi kompetentan da porediš nečije karijere ako o karijeri jedne osobe koju želiš da porediš ne znaš ama baš ništa - a sam si rekao da ne znaš gde i šta je glumila.

Kao što ni ja nisam kompetentan da komentarišem glumačke sposobnosti i karijeru onog lika koji je glumio glavni ulogu u Nobody i BCS jer nikad ništa sa njim nisam gledao.

Ako i sada ne shvatiš šta sam tačno mislio ovim vrlo rado ću te zaobići.

@Martin Mystere
Naravno da je ne pratim na Instagramu 😂😂
Džaba se sada izvlačiš, provaljen si...😇

Džaba se sada izvlačiš, provaljen si...😇
Jedina glumica koju sam "zapratio" je Tatiana Maslany. A i nju ću verovatno da eliminišem jer je odavno počela previše da tupi o politici, Izrael vs Palestina, LGBT prava i podrška zajednici i sve drugo osim informisanja o njenim projektima u svojstvu glumice.

Nisam rekao to što imputiraš već sam rekao da nisi kompetentan da porediš nečije karijere ako o karijeri jedne osobe koju želiš da poredio ne znaš ama baš ništa - a sam si rekao da ne znaš gde i šta je glumila.

Kao što ni ja nisam kompetentan da komentarišem glumačke sposobnosti i karijeru onog lika koji je glumio glavni ulogu u Nobody i BCS jer nikad ništa sa njim nisam gledao.
Ne znam na koga aludiraš kad ničije karijere nisam upoređivao. NE ZNAM ko je Mili Bobi Braun niti sam komentarisao njene glumačke sposobnosti. Pritom sam napomenuo da možda i postoje pojedinci koji su nadmašili Dakotu i Kloe ali ne stižem da propratim sve.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno