To je sad sasvim druga stvar, sa sasvim drugim značenjem od one koju si pomenuo u inicijalnom postu a na koji sam reagovao.@Martin Mystere šerpe u tom uzrastu manje/više nikad nisu izlazile iz mode.. ali definitivno su mogli naći neke harizmatičnije klince.
Ajd' u zdravlje 🍻
Iskreno, nikad čuo za njih.. daleko su oni još uvek, lupiću sada, od popularnosti koje su imale u svoje vreme, odnosno imaju sada Dakota Fening ili Kloi Grejs Morec.Па већина тих клинаца из ST је данас направила филмске каријере. Одрасли су и носе главне улоге у филмовима, што је ретко којој екипи из неке серије успело.
Da sam gledao Godzilu, možda bih i nju naveo 😃 ove dve mi prve pale na pamet.. ne sumnjam da ih ima još, pa čak i boljih od napred navedenih.Mili Bobi Braun je zahvaljujući ulogama u Godzila filmovima već sada napravila veću karijeru od Kloe...
Nisi gledao ovo, nisi gledao ono, ne znaš gde je glumila ali te to ipak ne sprečava da je uporediš sa nekim drugim.Da sam gledao Godzilu, možda bih i nju naveo 😃 ove dve mi prve pale na pamet.. ne sumnjam da ih ima još, pa čak i boljih od napred navedenih.
Ne bih ti znao reći jer je pomenute filmove snimila kada je imala 15-17 godina a takvima sam prestao da gledam u s*se pre više od 30 godina...Sigurno je to zbog Godzila filma a ne zbog razlike u fizičkom izgledu (i veličini s*sa)...
Eto vidiš, s obzirom da je ne pratim na instagramu nisam znao šta propuštam...@Martin Mystere
Ne bih znao pošto bukvalno nisam gledao ništa što je snimala osim te 2 sezone ST. Znam / video sam pročitao da glumi u onim "Enola Holmes" filmovima.
Trenutni fizički izgled sam video putem Instagrama.
Poenta je svakako da se uspešnost karije (pogotovo ne naročito talentovanih) glumica svodi na i zavisi isključivo od fizičkog izgleda i količine seksipila.
Ček ček, ti to ozbiljno? Nisam gledao Godzilu i ne znam ko je Mili Bobi Braun i sad ćeš ti meni da soliš pamet kako nisam kompetentan da dajem svoj sud o nekoj seriji/glumcu ili čemu već? 😁 A sad bih te najljubaznije zamolio da me zaobiđeš 🙏Nisi gledao ovo, nisi gledao ono, ne znaš gde je glumila ali te to ipak ne sprečava da je uporediš sa nekim drugim.
Džaba se sada izvlačiš, provaljen si...😇@Martin Mystere
Naravno da je ne pratim na Instagramu 😂😂
Bio je cool lik i onda ga preuzelo...@Martin Mystere
...ona sisata spodoba iz White Lotus i Euphoria na koju mi je misterija što se ljudi / internet zajednica toooliko loži.
Jedina glumica koju sam "zapratio" je Tatiana Maslany. A i nju ću verovatno da eliminišem jer je odavno počela previše da tupi o politici, Izrael vs Palestina, LGBT prava i podrška zajednici i sve drugo osim informisanja o njenim projektima u svojstvu glumice.Džaba se sada izvlačiš, provaljen si...😇
Ne znam na koga aludiraš kad ničije karijere nisam upoređivao. NE ZNAM ko je Mili Bobi Braun niti sam komentarisao njene glumačke sposobnosti. Pritom sam napomenuo da možda i postoje pojedinci koji su nadmašili Dakotu i Kloe ali ne stižem da propratim sve.Nisam rekao to što imputiraš već sam rekao da nisi kompetentan da porediš nečije karijere ako o karijeri jedne osobe koju želiš da poredio ne znaš ama baš ništa - a sam si rekao da ne znaš gde i šta je glumila.
Kao što ni ja nisam kompetentan da komentarišem glumačke sposobnosti i karijeru onog lika koji je glumio glavni ulogu u Nobody i BCS jer nikad ništa sa njim nisam gledao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari