Samsung A8 2018 3CC (telefon) najviše sam u Bosni dobio 160 Mbps na B3+B20 2CCKoji ruter imaš?
5-30 Mbps dobijam samo kad je B20 sam.
Do sad nije dolazio u Srbiju pa ne mogu da poredim.
Samsung A8 2018 3CC (telefon) najviše sam u Bosni dobio 160 Mbps na B3+B20 2CCKoji ruter imaš?
Da, da, i danas je tako, odmah odgovaraju...Mtel i mts ne mogu da se uporede , ja se secam prve godine kad pustili za Srbiju , tad sam pustao email a oni zovu u roku od 5 minuta ,
mislim da se zvala Suzana ili tako nesto zaboravio
Probao danas i iz browsera i opet ne moze. Iz korisnicke su rekli da ih zovemo da oni izvrse aktivaciju...Aktivirao juče iz browsera.
Da li si uplaćivao kredit u posllednjih 30 dana?Probao danas i iz browsera i opet ne moze. Iz korisnicke su rekli da ih zovemo da oni izvrse aktivaciju...
Radi i ovako i onako , slobodno zovi korisnicki da ti aktivirajuProbao danas i iz browsera i opet ne moze. Iz korisnicke su rekli da ih zovemo da oni izvrse aktivaciju...
E to mi nije palo na pamet dal je kartica aktivnaDa li si uplaćivao kredit u posllednjih 30 dana?
Meni jos uvek radi na dva naloga, sigurno od proslog, mozda cak i pretproslog leta.Da li je Licenca za Move TV aplikaciju vremenski ograničena ili važi dok postoji važeći dodatak i da li su isti uslovi za Turist 15, 20 i 30?
Obe su kartice validne do januara. Resio sam na kraju slanjem zahteva preko app i za 10-ak min su odgovorili da su aktivirali dodatak. Za trecu moram da cekam jer sam prebacivao kredit a maksimalno moze 20€ u toku jednog meseca.Radi i ovako i onako , slobodno zovi korisnicki da ti aktiviraju
Ja uvek zovem da proverim dal je aktivirano
E to mi nije palo na pamet dal je kartica aktivna
Daj neku brzinu, kako šljaka, mesto frekvenciju i tako toUpravo vidim 5g na mtel kartici
E *** sad, frekvencije.Daj neku brzinu, kako šljaka, mesto frekvenciju i tako to
Super, kod mene nema još od 3 operatera niti jedan signal tako da možeš da zamisliš gde obitavam žasu.E *** sad, frekvencije.
Kada sam prvi put merio brzinu pre nekih pola sata, dobio sam oko 950mbs. Sada merim opet i ide oko 50-60.
Nisam neki heavy phone korisnik, uglavnom sam na kompu. Malo cu se posvetiti da vidim generalno sta se desava. Necu paliti wifi par dana.
Za frekvencije, reci sta i kako te zanima pa cu proveriti
Da li je potrebna registracija za bilo koju turist karticu? Kako to ide ako uzimas esim? Pretpostavljam da im posaljes samo kopiju licne karte ili slicno?
kod mene i dalje 4g na iphone mtel je aktiviran kao esim.Na a1 koja je fizicka radi 5g bez problemaUpravo vidim 5g na mtel kartici
Nema ni kod mene. U istom telefonu mts kartica se u momentu kaci na 5g a mtel na 4g+kod mene i dalje 4g na iphone mtel je aktiviran kao esim.Na a1 koja je fizicka radi 5g bez problema
U toku razgovora sa podskom prebacio mrezu na 5g. Hvala @TwistedMindLjudi, morate da trazite od mtel podrske da vam aktiviraju 5g na broju
Ali samo ko ima licnu kartu ,vlasnik kartice jer trazu jmbgaktivirali
nista nisu trazili na mail samo broj telefona napisao i posle me pitali samo model uredjaja i pustiliAli samo ko ima licnu kartu ,vlasnik kartice jer trazu jmbg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari