Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je neko uspeo da aktivira Prva klasa tiket od kad su pustili 05.12.? Mi smo probali na nekoliko uredjaja ali ne moze da se aktivira preko aplikacije.

Da li je Licenca za Move TV aplikaciju vremenski ograničena ili važi dok postoji važeći dodatak i da li su isti uslovi za Turist 15, 20 i 30?

Licenca za Move je neograničena tj. dok god važi SIM kartica (valjda).
Ne znam da li se uz Turist 15 paket dobija trajna licenca pošto uz ovaj paket sada valjda daju promotivno Move licencu a inače ne ide.

Da li je Licenca za Move TV aplikaciju vremenski ograničena ili važi dok postoji važeći dodatak i da li su isti uslovi za Turist 15, 20 i 30?
Meni jos uvek radi na dva naloga, sigurno od proslog, mozda cak i pretproslog leta.

Radi i ovako i onako , slobodno zovi korisnicki da ti aktiviraju

Ja uvek zovem da proverim dal je aktivirano

E to mi nije palo na pamet dal je kartica aktivna
Obe su kartice validne do januara. Resio sam na kraju slanjem zahteva preko app i za 10-ak min su odgovorili da su aktivirali dodatak. Za trecu moram da cekam jer sam prebacivao kredit a maksimalno moze 20€ u toku jednog meseca.

Upravo vidim 5g na mtel kartici

Daj neku brzinu, kako šljaka, mesto frekvenciju i tako to
E *** sad, frekvencije.
Kada sam prvi put merio brzinu pre nekih pola sata, dobio sam oko 950mbs. Sada merim opet i ide oko 50-60.
Nisam neki heavy phone korisnik, uglavnom sam na kompu. Malo cu se posvetiti da vidim generalno sta se desava. Necu paliti wifi par dana.

Za frekvencije, reci sta i kako te zanima pa cu proveriti

E *** sad, frekvencije.
Kada sam prvi put merio brzinu pre nekih pola sata, dobio sam oko 950mbs. Sada merim opet i ide oko 50-60.
Nisam neki heavy phone korisnik, uglavnom sam na kompu. Malo cu se posvetiti da vidim generalno sta se desava. Necu paliti wifi par dana.

Za frekvencije, reci sta i kako te zanima pa cu proveriti
Super, kod mene nema još od 3 operatera niti jedan signal tako da možeš da zamisliš gde obitavam žasu.

Da li je potrebna registracija za bilo koju turist karticu? Kako to ide ako uzimas esim? Pretpostavljam da im posaljes samo kopiju licne karte ili slicno?

Nakon porudzbine stize e-mail sa linkom a i odmah nakon placanja takodje otvara se proces. Slika se prednja i zadnja strana licne karte i selfie. Nakon toga posle par minuta stize qr kod na e-mail sa karticom.
Da li je potrebna registracija za bilo koju turist karticu? Kako to ide ako uzimas esim? Pretpostavljam da im posaljes samo kopiju licne karte ili slicno?

Kod mene su ukljucili meni radi 5g na mtel. Juce 8. decembra je proradio. Mtel moze da se poveze na mts i yettel, na yettel nema 5g, samo na mts kad se poveze.

Net monster uredno vidi baznu ali se ne kaci na nju

Prilozi

• Screenshot_20251209_061723_NetMonster.jpg
    Screenshot_20251209_061723_NetMonster.jpg
    60.2 KB · Pregleda: 69
Ljudi, morate da trazite od mtel podrske da vam aktiviraju 5g na broju

Pustio mail pa cekam da mi aktiviraju upravo
@TwistedMind Hvala na upustvu da se kontaktira mtel

aktivirali

Prilozi

• photo_2025-12-09_11-33-01.jpg
    photo_2025-12-09_11-33-01.jpg
    89.1 KB · Pregleda: 58
Ali samo ko ima licnu kartu ,vlasnik kartice jer trazu jmbg
nista nisu trazili na mail samo broj telefona napisao i posle me pitali samo model uredjaja i pustili
Ali sam slao sa mejla koji mi je registrovan na mtel nalog a i broj se vodi na mene

meni nisu tražili. Zvao sam servis sa te kartice.
Mora da se kuca "+3821600". Neće bez plusa.

Nazad
Vrh Dno