Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Čini mi se da su i nike, adidas itd takođe fake, barem po izgledu sa slika. Takođe nisam naišao na komentare ispod tih markiranih patika što znači da odma brišu proizvod čim ga prodaju jer će naravno neko napisati u komentaru da su fake. Isto i crucial nvme koji sam gledao, model ne postoji na sajtu proizvođača tako da je i to fake. Vole da fejkuju žestoko.
Ja sam recimo uzimao za dalju prodaju jedam Seiko koji je bio na Temuu, vise puta. Nisam ga uzeo dok nisam od coveka (koji je malo ozbiljniji po pitanju satova od mene) cuo da ga je otvarao i da jeste original Seiko.

OKo 30% je kredit ostalo su neki nepovoljni kuponi i vauceri. Mislim da se ta promocija ne isplati previse, jer su slicni popusti i sa kuponima, a ne povlacis popust u vidu kredita. Ja sam uzeo neke dve sitnice da vidim, nisam hteo da cancel-ujem order, jer 30% nije bas nesto, ali moze da prodje.
Ma jeste losa prica ali posto su mi ukinuli apaolutno sve i one popuste cak (umesto 2 artikla sad moram 15 da kupim da bi dobio kupone) opet bolje i ovo nego nista🤷🏻‍♂️

Ja sam recimo uzimao za dalju prodaju jedam Seiko koji je bio na Temuu, vise puta. Nisam ga uzeo dok nisam od coveka (koji je malo ozbiljniji po pitanju satova od mene) cuo da ga je otvarao i da jeste original Seiko.
ja uzimao casio modele isto za prodaju. Neki modeli su bili original a neki fus

@Milos977 Ja nisam analizirao ponudu. Generalno ja na Temu instant poludim ako mi piše jedno, a ispostavi se drugo prilikom tih promocija. Čim sam video da nema creditback, kako su me naveli da pomislim, odmah sam uradio cancel order i više me ne zanima. Creditback mi trenutno jedino odgovara, čak su i one kupone uništili u smislu malog popusta za mnogo novca.

Što se tiče fejk brendova, ja sam pre nekoliko meseci pisao o HP zvučniku čiji PN pripada nekom drugom HP proizvodu. Posle su se pojavili još neki HP proizvodi za koje se i na slici vidi da nemaju veze sa njima. Tako da ima na Temuu svega, od pravih do lažnih brendova.

ja uzimao casio modele isto za prodaju. Neki modeli su bili original a neki fus
Koji modeli (ako možeš da linkuješ) su se pokazali originalno? Volim Casio satove i gledao sam ih na Temu, ali znam da ima mnogo kopija, pa sam preskočio jer nisam želeo da rizikujem.

Da li neko ovde koristi neki portable kompresor koji može da preporuči da je proveren?

Koristio bih ga isključivo za pumpanje guma na trotinetu i biciklu kod kuće, ako se kojim slučajem desi da može da dopumpa ponekad i gumu na kolima super, ali svakako primarno za trotinet/bajs.

Koji modeli (ako možeš da linkuješ) su se pokazali originalno? Volim Casio satove i gledao sam ih na Temu, ali znam da ima mnogo kopija, pa sam preskočio jer nisam želeo da rizikujem.
od ovog prodavca sve sto sam uzeo je bilo original:

najbrze je isao AE-1200WHD-1A ali cena je duplirana sad

Ako ga uzmes, javi utiske dal je original (skoro svi komentari potvrdjuju da je original)
Ozbiljna arapska parfemska kuca, vec sam koristio njihove proizvode
👌👍
Ja sam uzeo već, ali ovo mi je iskreno prvi parfem. Miriše super, lepo drži, ali nisam nikad uzimao proveren original koji košta 2.5x vise, pa da uporedim. Mene je preko cc išao oko 600 dinara, što je realno smešno Ako je i kopija, ne kajem se što sam ga uzeo, ali bih voleo da znam

Da li neko ovde koristi neki portable kompresor koji može da preporuči da je proveren?

Koristio bih ga isključivo za pumpanje guma na trotinetu i biciklu kod kuće, ako se kojim slučajem desi da može da dopumpa ponekad i gumu na kolima super, ali svakako primarno za trotinet/bajs.

Ja imam Xiaomi.
Malo je skuplji, ali je dobre izrade i koristim ga samo za gume na automobilu. Ima i LED svetlo. Fino radi, nije ni previše bučan.
Imao sam skoro neki problem sa ventilom, bez problema je dopumpao gume sa 160 do 260 da odem do vulkanizera.

Video sam na TEMU neki sličan koji je duplo jeftiniji, ali nemam iskustva sa njim.

Ako ga uzmes, javi utiske dal je original (skoro svi komentari potvrdjuju da je original)
Ozbiljna arapska parfemska kuca, vec sam koristio njihove proizvode
👌👍

Odmah se vidi da nije orginal, na slici iz komentara se lepo vidi da nema na dnu batch number, production date i ostalih podataka o mirisu koje imaš na orginalnom parfemu. Takođe boja konca nije dobra, tako da je 1000% fake

Odmah se vidi da nije orginal, na slici iz komentara se lepo vidi da nema na dnu batch number, production date i ostalih podataka o mirisu koje imaš na orginalnom parfemu. Takođe boja konca nije dobra, tako da je 1000% fake

Prilozi

• IMG_20251017_091630.jpg
    IMG_20251017_091630.jpg
    141.8 KB · Pregleda: 79
  • IMG_20251017_091622.jpg
    IMG_20251017_091622.jpg
    155 KB · Pregleda: 78
Ovaj mi deluje kao legit, oni parfemi sa slika u komentarima nisu legit možeš i sam da uporediš.

imam original i ovo je fejk. Imate još dosta slika temu parfema po parfemičarskim grupama na fb

u početku su imali neke očigledne greške tipa na ovoj nalepnici dole je pisalo AGUA umesto AQUA ili FRAGRANGE umesto FRAGANCE ali su ih poboljšali

Nikako ne uspevam da link (tablet za 99dinara) otvorim kroz Temu aplikaciju pa to ti je. Kako god da podesim uvek leti na browser, koji god da koristim. U Temu aplikaciji mi je podeseno da kroz nju otvara linkove sa temu.com i ne vredi. Inace u pitanju je tablet, mozda tu postoji neko ogranicenje... pojma nemam. Izludeh pokusavajuci. Postoji li mozda neka alternativa? Moracu da probam dok nekog od ukucana, nema mi druge

Meni takođe ne radi na tabletu. Ako isključiš sve browsere, ni onda neće otvoriti link bez obzira na podešavanja.

fake su im nike, adidas, itd, crucial nvme, ne vidim zašto bi parfemi bili izuzetak.

Ja još nisam naišao na legit, ali ajde ako ti kažeš da ima......

Pa kinezi su uspeli da fejkuju zrno kafe, jer je kafa skupa pa su napravili neku računicu da im se isplati, mislim šta dalje.....
Takođe pitaj boga kakve hemikalije se koriste u tim parfemima, to ne prolazi nikakvu zdrastvenu kontrolu ni kod njih ni kod nas....

Ja još nisam naišao na legit, ali ajde ako ti kažeš da ima......
Pisao sam ranije, Seiko (provereno). A i gore covek je pisao da je uzimao Casio (bilo je i fake i original, zavisi od prodavca)

imam original i ovo je fejk. Imate još dosta slika temu parfema po parfemičarskim grupama na fb

u početku su imali neke očigledne greške tipa na ovoj nalepnici dole je pisalo AGUA umesto AQUA ili FRAGRANGE umesto FRAGANCE ali su ih poboljšali
Moze slika parfema, da znam ako uzmem negde drugde da uporedim? Ovo sto sam slikao mi je delovalo sve ok u poredjenju sa nekim KP oglasima.

fake su im nike, adidas, itd, crucial nvme, ne vidim zašto bi parfemi bili izuzetak.
Poručio si bio Crucial NVMe? Kako znaš da je fake?

Jedan Crucial NVMe od 500GB kupljen i zvaničan program ga prepoznaje. Drugi, od 1TB, je u putu.

Preko čega su slali? I posle koliko dana
order date 19. novembar
refund date 4. decembar - sa statusom in transit to airport (u kini)
stiglo jutros, m-one pracenje, dexpress
prodavac je dosta velik, star seller. Sa pakovanjem sve ok, barkodovi i to..

Ko zna do kakve greske je tu doslo
Excited Season 3 GIF by The Office

Meni takođe ne radi na tabletu. Ako isključiš sve browsere, ni onda neće otvoriti link bez obzira na podešavanja.

Nije tačno za Crucial NVME... Imam ja 1TB Crucial P310, poručen sa TEMU-a. SSD je original. Vrti već mesecima nekoliko virtualnih mašina i prepoznaje ga Crucial tool za SSD.

Ne znam koji ti je izvor za informacije o patikama, ali par ljudi mi je reklo da uglavnom nisu kopije. Mada, što se patika tiče, bolje pre poručivanja prvo proveriti akcijske cene kod domaćih prodavnica - često je jeftinije bez obzira na kupone i TEMU popuste.

Ostalo što iz prve ruke znam da je original - JBL Clip 5, JBL 770NC, Sony WH-1000XM6, Logitech MX Master 3S, Razer DeathAdder Essential...

Mislim da za područje Evrope filtriraju, pošto su kazne ogromne oko IP kopija.

Poslednja izmena:
Sve zavisi od prodavca. Prodaju se i travis scott dzordanke u svim velicinama za 10,000din a inace su 1000+ eur.. Isto obelezene sa "Nike" tagom u pretrazi

Nema rizika, return je besplatan

Stigao svičonja za 99 dinara.

bio sam skeptičan 15 dana, da mi ne stigne prazna kutija ili neka maska, međutim original, nov.

baš prijatno iznenađenje i poklon za novu godinu, pogotovo što sam već planirao da uzmem Switch 2, ovo je baš super leglo.

Pogledajte prilog 517353Pogledajte prilog 517354
Moze li mali uput kako funkcionisu stvari za 99 din? cekam vec 5 dana 20:00 , udjem 19:59, pojavi mi se ili laptop ,ili tablet...kliknem na njega, on me sprovede da uzmem 3 4 druge stvari kao za 1 rsd, koje spusti za oko 1000 din uglavnom neke gluposti...dok to prodje sve 1 minut, vrati se na pocetnu strranu, i pise prodato..zakasnili ste..

Nazad
Vrh Dno