Može li malo objašnjenje ,koristim kućni net + xplore tv.Probaj da na svakom odrediš drugi profil i postaviš ga kao podrazumevani.
Gde se postavljaju profili?
Može li malo objašnjenje ,koristim kućni net + xplore tv.Probaj da na svakom odrediš drugi profil i postaviš ga kao podrazumevani.
Profili ne postoje 😂😂Probaj da na svakom odrediš drugi profil i postaviš ga kao podrazumevani.
Jedno glupo pitanje, jel moze nekako XploreTV da se gleda na kompu?
Kako si to zaključio? Pogrešno si protumačio postŠta, jel to stvarno tačno? Da ne.može da se gleda na windows-u a na androidu može?

Prebaci na opciju početni ekran izadji iz aplikacije na opciju da te pita da li želite da uzadjete DA. Vrati se i postavi opciju Live program ponovo izadji pa udji i javi šta se desilo. Meni tada radi normalno.probao sam danas aplikaciju i na drugom boksu... ne radi opcija (ili barem ne ispunjava moje ocekivanje). Dakle ako je ukljucena opcija da prilikom pokretanja ide u live program, on live program pusti ali kao background u pocetnom ekranu. Dakle, ne ode na tab live program, vec ostane na pocetnom ekranu.
Zna li neko, ima li opcija za automatsko gasenje nakon perioda neaktivnosti?
bravo sada radi! interesantno je da sam restartovao box i tako nije radilo 🙂 ekstra Mare, hvala puno!Prebaci na opciju početni ekran izadji iz aplikacije na opciju da te pita da li želite da uzadjete DA. Vrati se i postavi opciju Live program ponovo izadji pa udji i javi šta se desilo. Meni tada radi normalno.
Mora da se odzbuni malo ima bug tu, a mislim i da vremenom zaboravi i vrati na početni ekran iako stoji da je Live. Ovo bi @m4rk0 mogao da proveri, da pišem bug na devops? 🤣
Imamo i temu za boks izgleda pa mi se sve dupla. Proveravam od ponedeljka. Nisam primetio neke probleme sa tim.Prebaci na opciju početni ekran izadji iz aplikacije na opciju da te pita da li želite da uzadjete DA. Vrati se i postavi opciju Live program ponovo izadji pa udji i javi šta se desilo. Meni tada radi normalno.
Mora da se odzbuni malo ima bug tu, a mislim i da vremenom zaboravi i vrati na početni ekran iako stoji da je Live. Ovo bi @m4rk0 mogao da proveri, da pišem bug na devops? 🤣
Ja koristim na kompu...do duše u Sloveniji 😀Šta, jel to stvarno tačno? Da ne.može da se gleda na windows-u a na androidu može?
Isto i kod mene na android boxu, na telefonu radi ok. U aplikaciji Xplore Tv na telefonu, proverio sam postoje samo 3 uređaja na kojima je instalirana aplikacija ali ni oni se ne koriste istovremeno.Danas sam gledala tv i odjednom dobijem grešku 0x02000704 sa porukom dostignut je maximal an broj sesije reprodukcije... Da li to znači da neko krade moj nalog koji plaćam?
Oće li biti ubačen AMC kanal?Update koji je malo omanuo. Sredjeno je. Prastajte. Nije trajalo dugo. Ako neko jos ima problema resetujte STB ili pisite ovde mada ne bi trebalo.
Pusteno je skoro sve od sportskih na 50 fps. Kao i madjarski audio na HBO ... pa ako neko primeti i bude zainteresovan pusticemo jos
Na šta se tačno odnosi "pustićemo još"? 🙂Update koji je malo omanuo. Sredjeno je. Prastajte. Nije trajalo dugo. Ako neko jos ima problema resetujte STB ili pisite ovde mada ne bi trebalo.
Pusteno je skoro sve od sportskih na 50 fps. Kao i madjarski audio na HBO ... pa ako neko primeti i bude zainteresovan pusticemo jos
Mislim da je reč o audio kanalima za druge jezikeNa šta se tačno odnosi "pustićemo još"? 🙂
Ako je to, onda super.Mislim da je reč o audio kanalima za druge jezike
DaMislim da je reč o audio kanalima za druge jezike
Da li ne mogu naći ili ne postoji dark mode za TV app?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari